- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Hiç kiona yemedim ama deneyecem
ayy değil mi son 3-4 gündür ben de direk böyle hissediyorum.şak diye geldi,baharı göremedim ben pek
ayy çok güzel canım,mutlaka ye. ben bayılıyorum. şimdi iki çeşidini de aldımHomely_angel hem beyaz hem de kırmızı kinoa. kırmızıyı ilk defa deneyeceğim bakalım
Hiç sorma canım sonra çok üzülüyorum gerçektenevet canım regl yüzünden oluyor, ben de saçmasapan şeylere ağlıyorum regl yaklaşıncakadın olmak çok sıkıntı. papatya falan iç,derin derin nefes al gerginlik gelince. evdekilere de yazık oluyor vallahi
İlk markete gidisimde alım o zaman hemenilk yediğinde garip gelebilirsin ama alışınca özleyip dur kinoalı salata veya kısır yapıyım diyeceksin
Regl olamadim bir türlü.Oyle sistim ki her yerim kaşiniyor sizliyor gerginliği de var.Ögle yemeğine eve gittim eşim evdeydi ymek falan hazirlamamiş agliyacaktim sinirden.Adamda şaşırdı yemek yapsa kızıyorum yapmasa kızıyorum.Bunlar hep bu regl yüzünden oluyor galiba
Aynen canım bende öyle olsam da kurtulsam modundayim hormonlar nasıl depreşiyorsa artık deliriyoruz :)malesef canım.ben on gün önceden başlıyorum saçmalamaya..insan acaip etkileniyor.çok fazla etkileniyorum bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum tatil sonrası böyle olmaz :/
İlk markete gidisimde alım o zaman hemen
o zaman kırmızı olanı da yemişsindir zaten :) fındığımsı bir tadı var diyorlar. bakalım deneyince yazarımaaa kırmızıyı ben de hiç denemedim canım. ben karışık olanını alıyorum, rengarenk :)
vallahi bizim suçumuz yokAynen canım bende öyle olsam da kurtulsam modundayim hormonlar nasıl depreşiyorsa artık deliriyoruz :)
pms diye bişey var premenstruel sendrom çoğu kişide hafif geçsede bazı kişilerde çok ağır geçiyor bende mesela 10 gün önce başlayan sinirlilik gerginlik huzursuzluk mide ağrıları aşırı yeme isteği falan baya etkiliyor beni bu durum bomba gibi oluyorum o dönemlerde belli bir tedavisi yok vitamin takviyesi spor vb şeyler öneriliyor yediklerine dikkat etmek ve stresten uzak durmak o dönmelerde yada işte spor dans müzik falan stres attıracak şeyler yapmak falandı galiba tedavisi yok yani şanssız grup oluyoruz birde bu sendrom belirtisinden biri bu dönemde hafif kilo artışlarımalesef canım.ben on gün önceden başlıyorum saçmalamaya..insan acaip etkileniyor.çok fazla etkileniyorum bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum tatil sonrası böyle olmaz :/
selam kızlar gelemedim dün uyuyakalmışımda çok yorulmuşum birde işlerim vardı geç gelmiiştim eve zaten giremedim siteye nasılsınız
Herkese merhaba ..
Cok uzun zamandir gelmedim..
Hani ben deli gibi spor yapan hizla kilo verennn
Artik rejim falan filan yapmiyorum sporda yapmiyorum ama yediklerime ozen gösteriyorum.. daha da kilo verdim su anda 52 yim artik XS giyiyorum kiyafetleri :) hedef 49 -50 .. eskiler burdami acaba :) april merops falan hatirladiklarim simdi bunlar :)
bu menüye ek olarak-bugünkü menüm-
10.45: 13 siyah zeytin, 4 tatlı kaşığı tahin+pekmez, 5 dilim tb ekmek
13.15: 4 ceviz
14.45: 15 tane kabuklu fındık
15.30: 2.5 tabak kabak yemeği
17.45: 2 tüm haşlanmış,tuzlu mısır
3 lt su
4 fincan bitki çayı (yeşilçay+hibiskus)
spor yok. vallahi yarın başlıyorum artık tamamım
ayy helal olsun xsHerkese merhaba ..
Cok uzun zamandir gelmedim..
Hani ben deli gibi spor yapan hizla kilo verennn
Artik rejim falan filan yapmiyorum sporda yapmiyorum ama yediklerime ozen gösteriyorum.. daha da kilo verdim su anda 52 yim artik XS giyiyorum kiyafetleri :) hedef 49 -50 .. eskiler burdami acaba :) april merops falan hatirladiklarim simdi bunlar :)
Zaten o kilo artışları beni daha gergin yapıyor o kadar gayrete eksi gorememek insanı çileden çıkarıyorpms diye bişey var premenstruel sendrom çoğu kişide hafif geçsede bazı kişilerde çok ağır geçiyor bende mesela 10 gün önce başlayan sinirlilik gerginlik huzursuzluk mide ağrıları aşırı yeme isteği falan baya etkiliyor beni bu durum bomba gibi oluyorum o dönemlerde belli bir tedavisi yok vitamin takviyesi spor vb şeyler öneriliyor yediklerine dikkat etmek ve stresten uzak durmak o dönmelerde yada işte spor dans müzik falan stres attıracak şeyler yapmak falandı galiba tedavisi yok yani şanssız grup oluyoruz birde bu sendrom belirtisinden biri bu dönemde hafif kilo artışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?