Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aaa kırmızıyı ben de hiç denemedim canım. ben karışık olanını alıyorum, rengarenk :)

malesef canım.ben on gün önceden başlıyorum saçmalamaya..insan acaip etkileniyor.çok fazla etkileniyorum bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum tatil sonrası böyle olmaz :/

Çarşamba menüm
7.30 iki dilim kızarmış Kepek ekmeği salatalık domates zeytin peynir
9.30 sade Türk kahvesi
12.30 iki tabak mercimek çorbası bir dilim ekmek
14.30 bir avuç leblebi
15.30 bir kupa yeşil çay
18.30 palamut buğulama turşu
Bol su içmeye devam
Spor leslie 3 mile saat dokuz gibi ıp atlanacak

aaa kırmızıyı ben de hiç denemedim canım. ben karışık olanını alıyorum, rengarenk :)
o zaman kırmızı olanı da yemişsindir zaten :) fındığımsı bir tadı var diyorlar. bakalım deneyince yazarım
Aynen canım bende öyle olsam da kurtulsam modundayim hormonlar nasıl depreşiyorsa artık deliriyoruz :)
vallahi bizim suçumuz yok hormonlar

-bugünkü menüm-
10.45: 13 siyah zeytin, 4 tatlı kaşığı tahin+pekmez, 5 dilim tb ekmek
13.15: 4 ceviz
14.45: 15 tane kabuklu fındık
15.30: 2.5 tabak kabak yemeği
17.45: 2 tüm haşlanmış,tuzlu mısır
3 lt su
4 fincan bitki çayı (yeşilçay+hibiskus)
spor yok. vallahi yarın başlıyorum artık tamamım

Herkese merhaba ..
Cok uzun zamandir gelmedim..
Hani ben deli gibi spor yapan hizla kilo verennn
Artik rejim falan filan yapmiyorum sporda yapmiyorum ama yediklerime ozen gösteriyorum.. daha da kilo verdim su anda 52 yim artik XS giyiyorum kiyafetleri :) hedef 49 -50 .. eskiler burdami acaba :) april merops falan hatirladiklarim simdi bunlar :)

İyi akşamlar kızlar bugün ki menümü yazayım:
Kahvaltı:3 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biraz peynir 5 zeytin
Ara:1 bardak süt
Öğlen: salata 1 tabak kıymalı makarna
Ara:3 tane taze incir 5 kuru kayısı
Akşam: birşey yemedim canım istemedi şükürler olsun :)))

malesef canım.ben on gün önceden başlıyorum saçmalamaya..insan acaip etkileniyor.çok fazla etkileniyorum bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum tatil sonrası böyle olmaz :/
pms diye bişey var premenstruel sendrom çoğu kişide hafif geçsede bazı kişilerde çok ağır geçiyor bende mesela 10 gün önce başlayan sinirlilik gerginlik huzursuzluk mide ağrıları aşırı yeme isteği falan baya etkiliyor beni bu durum bomba gibi oluyorum o dönemlerde belli bir tedavisi yok vitamin takviyesi spor vb şeyler öneriliyor yediklerine dikkat etmek ve stresten uzak durmak o dönmelerde yada işte spor dans müzik falan stres attıracak şeyler yapmak falandı galiba tedavisi yok yani şanssız grup oluyoruz birde bu sendrom belirtisinden biri bu dönemde hafif kilo artışları

selam kızlar gelemedim dün uyuyakalmışımda çok yorulmuşum birde işlerim vardı geç gelmiiştim eve zaten giremedim siteye nasılsınız

Olur öyle canım yoruluyorsun. Eşimi bekliyorum bugün yemegim geç olacak üzgünüm onun haricinde iyiyim İşteee takılmaca

Evvet ben buradayım canım göreve devam hoşgeldin nasılsın? Sevindim kilonu koruduğuna çılgın sporlar yapan arkadaşım seni hiç unuturmuyum

bu menüye ek olarak
22.45: 1 muz
23.30: 1 tabak kabak, 1 tabak istiridye mantarı
cuma umarım sabit çıkarım kızlar ben de sonucu paylaşacağım yine de sizlerle

ayy helal olsun xs
umarım deli gibi spor yapan kişilerden olacağım ben de. neler yapıyordunuz?

Zaten o kilo artışları beni daha gergin yapıyor o kadar gayrete eksi gorememek insanı çileden çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…