Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu menüye ek olarak
22.45: 1 muz
23.30: 1 tabak kabak, 1 tabak istiridye mantarı
cuma umarım sabit çıkarım kızlar ben de sonucu paylaşacağım yine de sizlerle

Doymamış bizim kız umarım bakalım neler olacak?? İzini ilk defa kilo almadan hatta vererek bitirde bu gözler onu da görsün

ayy helal olsun xs
umarım deli gibi spor yapan kişilerden olacağım ben de. neler yapıyordunuz?

Orasını hiçç sorma tam çılgınlık

Günaydın bugün de spor tamam
Alarm çalınca kapatıp uyumayi dusundum ama buranın gücü beni engelledi iyi ki varsiniz

Zaten ilk aklıma sen gelerek açtım kkyı ve yapmışsın muhteşem iyiki sende varsın bebeğim iyikiiii!

günaydıııın canlar, umarım herkesin keyfi yerindedir. ben merakla cuma sabahını bekliyorum, eğer aynı kilodaysam ya da daha yüksek olursa depresyona girebilirim.

Dünkü menüm;

Sabah 09:00 / yarım simit, 1 küçük kutu pınar beyaz, 1 yeşil çay
Ara 11:00 / küçük bir parça antep fıstıklı bitter çikolata (ofise gelmese keşke böyle şeyler )
Öğlen 12:30 / 3 parça etrafı yufka sarılı köfte, 2 yk yoğurtlu havuç, 1 küçük enginar
Ara 16:30 / 3 ad galeta
Akşam 20:30 / yarım kase domates çorbası, orta boy kasede tavuklu yeşil salata, 1 bardak ayran

2 lt su
spor yok.

biliyorum canım psikologuma bahsettiğimde o da psm var dedi pasiflora kullan dedi ama yok ne yapsam olmuyo ben de anlamadım kendimi.erkek arkadaşımı bile yiyip bitiriyorum öyle söylim saçma sapan sebepler yüzünden..bide 10 gün önce başlıyo ayın yarısı gerginim ya şaka gibi

Oy canım sağol beni merak ederek aciyorsan spora devam

Amann sakın depresyona giriyorum demeee olsunnn sonuç ne olursa olsun

Yine nereye??

İyi çok şükür ama yerinde durmuyor hiç ondan korkuyorum birşey olur diye.... Evde olmak güzel de mi istediğin yere istediğin zaman gidersin

Zaten dur dedikçe aksini yapar çocuk işte. Aman Rabbim korusun paşayı. Tabikiii çok güzel en en güzel yanı acele yok hiçbir şeye :)))))

Doymamış bizim kız umarım bakalım neler olacak?? İzini ilk defa kilo almadan hatta vererek bitirde bu gözler onu da görsün
ehehe tamam
zaten aslında beslenmemde bir değişiklik yapmadım. sadece ekmeği ve kalorili şeyleri biraz ekledim sabit çıkmak için. ama gece gece yemem hiç hoş olmadı tabii
diğer arkadaşı da merak ettim nasıl çılgınca spor yapıyordu daha önce dagatesi de gıybetini yapmıştı sanki

hepsi karışık olunca karmaşık bir tat çıkıyor canım, fındık tadını almadım :)
ben denediğimde sana da söylerim
ah bebeğim ya normalde evet bazılarını pms çok etkiliyor. beni o kadar etkilemiyor açıkcası sadece olmadan iki gün önce. ama bir arkadaşım var aynı senin gibi. ayın 3'te biri gergin kız ve diğer sendromlarını falan da yaşıyor.
ayrıca passiflora nasıl etkili değil? beni pamuk gibi yapıyor pamuk.
of ya!!! o kadar spora nasıl 200 gr gider. resmen duraklamadasın,vücudu şaşırtmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…