- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bu menüye ek olarak
22.45: 1 muz
23.30: 1 tabak kabak, 1 tabak istiridye mantarı
cuma umarım sabit çıkarım kızlar ben de sonucu paylaşacağım yine de sizlerle
ayy helal olsun xs
umarım deli gibi spor yapan kişilerden olacağım ben de. neler yapıyordunuz?
Günaydın bugün de spor tamam
Alarm çalınca kapatıp uyumayi dusundum ama buranın gücü beni engelledi iyi ki varsiniz
o zaman kırmızı olanı da yemişsindir zaten :) fındığımsı bir tadı var diyorlar. bakalım deneyince yazarım
vallahi bizim suçumuz yokhormonlar
pms diye bişey var premenstruel sendrom çoğu kişide hafif geçsede bazı kişilerde çok ağır geçiyor bende mesela 10 gün önce başlayan sinirlilik gerginlik huzursuzluk mide ağrıları aşırı yeme isteği falan baya etkiliyor beni bu durum bomba gibi oluyorum o dönemlerde belli bir tedavisi yok vitamin takviyesi spor vb şeyler öneriliyor yediklerine dikkat etmek ve stresten uzak durmak o dönmelerde yada işte spor dans müzik falan stres attıracak şeyler yapmak falandı galiba tedavisi yok yani şanssız grup oluyoruz birde bu sendrom belirtisinden biri bu dönemde hafif kilo artışları
Oy canım sağol beni merak ederek aciyorsan spora devamDoymamış bizim kızumarım bakalım neler olacak?? İzini ilk defa kilo almadan hatta vererek bitirde bu gözler onu da görsün
Orasını hiçç sormatam çılgınlık
Zaten ilk aklıma sen gelerek açtım kkyıve yapmışsın muhteşem iyiki sende varsın bebeğim iyikiiii!
Oy canım sağol beni merak ederek aciyorsan spora devam
günaydıııın canlar, umarım herkesin keyfi yerindedir. ben merakla cuma sabahını bekliyorum, eğer aynı kilodaysam ya da daha yüksek olursa depresyona girebilirim.
Dünkü menüm;
Sabah 09:00 / yarım simit, 1 küçük kutu pınar beyaz, 1 yeşil çay
Ara 11:00 / küçük bir parça antep fıstıklı bitter çikolata (ofise gelmese keşke böyle şeyler)
Öğlen 12:30 / 3 parça etrafı yufka sarılı köfte, 2 yk yoğurtlu havuç, 1 küçük enginar
Ara 16:30 / 3 ad galeta
Akşam 20:30 / yarım kase domates çorbası, orta boy kasede tavuklu yeşil salata, 1 bardak ayran
2 lt su
spor yok.
kızlar günaydın sabah sabah kalktım tartıldım 200 gr vermişim sinirlendimen azından artı görmedim diye de kendimi avuttum tabi.akşam gittiğim için şimdiden yazayım
geçen hafta 77,30
bu hafta 77,10
fark 200 gr
Tünaydın kızlar
İyi ablam paşayla uğraşıyorum senden naber nasılsınTünaydın canım naber??
İyi ablam paşayla uğraşıyorum senden naber nasılsın
İyi çok şükür ama yerinde durmuyor hiç ondan korkuyorum birşey olur diye.... Evde olmak güzel de mi istediğin yere istediğin zaman gidersinNasıl oldu iyileşti mi? Bende iyiyim canım hazırlanıp anneme gideceğim akşama doğru evdede ufak tefek işleri yapıyorum şuan
İyi çok şükür ama yerinde durmuyor hiç ondan korkuyorum birşey olur diye.... Evde olmak güzel de mi istediğin yere istediğin zaman gidersin
Amin..Ben de bu hafta alistim eve çok güzel oluyorZaten dur dedikçe aksini yapar çocuk işte. Aman Rabbim korusun paşayı. Tabikiii çok güzel en en güzel yanı acele yok hiçbir şeye :)))))
Amin..Ben de bu hafta alistim eve çok güzel oluyor
ehehe tamamDoymamış bizim kızumarım bakalım neler olacak?? İzini ilk defa kilo almadan hatta vererek bitirde bu gözler onu da görsün
canım sen harikasınGünaydın bugün de spor tamam
Alarm çalınca kapatıp uyumayi dusundum ama buranın gücü beni engelledi iyi ki varsiniz
ben denediğimde sana da söylerimhepsi karışık olunca karmaşık bir tat çıkıyor canım, fındık tadını almadım :)
ah bebeğim yabiliyorum canım psikologuma bahsettiğimde o da psm var dedi pasiflora kullan dediama yok ne yapsam olmuyo ben de anlamadım kendimi.erkek arkadaşımı bile yiyip bitiriyorum öyle söylim saçma sapan sebepler yüzünden..bide 10 gün önce başlıyo ayın yarısı gerginim ya şaka gibi
of ya!!! o kadar spora nasıl 200 gr gider. resmen duraklamadasın,vücudu şaşırtmak gerekiyor.kızlar günaydın sabah sabah kalktım tartıldım 200 gr vermişim sinirlendimen azından artı görmedim diye de kendimi avuttum tabi.akşam gittiğim için şimdiden yazayım
geçen hafta 77,30
bu hafta 77,10
fark 200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?