Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yapmıştır sevmez o kadar çok sporu

kızlar ya bir derdim var
benim süet bir ceketim vardı ( 4 yıl önce falan almıştım,vegan olmadan önce tabii ki) taş gibi bir ceket. iyi de bir marka. ama sahil kenarında oturduğumuz için ve evlerin yapısından gerçek deriler küflenebiliyor. ben de anneme cekette görünce bunu hafifçe siler misin diye ceketi vermiştim. makineye atıp yıkamış bildiğiniz deri ceketi makinaya atmış şaka değil
400 küsürlük bir ceket valla içim yandı. mahvolmuş,yapısı falan bozulmuş böyle. kırış kırış olmuş. atmaya da kıyamıyorum,kırış kırışlığı düzelse belki giyebilirim
kuru temizlemeye versem düzeltirler mi

Ayyy annelere göre zaten bişey olmaz hepp alemler valla hiç öyle ceketim olmadığı için hiç bir bilgim yokkki kuzummm

bildiğin ruh hastasına bağlıyorum ben tanıyamazsın o derece pasiflora zor durumda kaldığımda içiyorum dikiyorum direk kafama uyuyorum sonra

zaten olan olmuş yavrum bence sen direk kuru temizlemeye ver bakalım son hali ne olacak baktın olmuyo zaten vegansın salla geçmiş olsun tabi :) hem zayıfladın daha güzelini alırsın kuzucum <3

zaten olan olmuş yavrum bence sen direk kuru temizlemeye ver bakalım son hali ne olacak baktın olmuyo zaten vegansın salla geçmiş olsun tabi :) hem zayıfladın daha güzelini alırsın kuzucum <3
bir daha annemin eline bırakır mıyım zaten her şeyi kuru temizlemeye vereceğim ya işte o zaten zayıfken aldığım yıllardır giyemediğim,zayıflayınca şunu giyeceğim ohh be dediğim bir ceketim idi. yine kısmet olmadı

canım öncelikle geçmiş olsun, zavallı montun başına neler gelmiş

bence deri işiyle uğraşan dükkanlar var ya dikim filan yaparlar onlara bir sor önce. onlar belki yönlendirebilir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…