tünaydın canımTünaydın kızlar
ehehe tamam
zaten aslında beslenmemde bir değişiklik yapmadım. sadece ekmeği ve kalorili şeyleri biraz ekledim sabit çıkmak için. ama gece gece yemem hiç hoş olmadı tabii
diğer arkadaşı da merak ettim nasıl çılgınca spor yapıyordudaha önce @dagatesi de gıybetini yapmıştı sanki
kızlar ya bir derdim var
benim süet bir ceketim vardı ( 4 yıl önce falan almıştım,vegan olmadan önce tabii ki) taş gibi bir ceket. iyi de bir marka. ama sahil kenarında oturduğumuz için ve evlerin yapısından gerçek deriler küflenebiliyor. ben de anneme cekette görünce bunu hafifçe siler misin diye ceketi vermiştim. makineye atıp yıkamışbildiğiniz deri ceketi makinaya atmış şaka değil
400 küsürlük bir ceket valla içim yandı. mahvolmuş,yapısı falan bozulmuş böyle. kırış kırış olmuş. atmaya da kıyamıyorum,kırış kırışlığı düzelse belki giyebilirim
kuru temizlemeye versem düzeltirler mi
ay vallahi ağlayacağımAyyy annelere göre zaten bişey olmaz hepp alemlervalla hiç öyle ceketim olmadığı için hiç bir bilgim yokkki kuzummm
ben denediğimde sana da söylerim
ah bebeğim yanormalde evet bazılarını pms çok etkiliyor. beni o kadar etkilemiyor açıkcası sadece olmadan iki gün önce. ama bir arkadaşım var aynı senin gibi. ayın 3'te biri gergin kız ve diğer sendromlarını falan da yaşıyor.
ayrıca passiflora nasıl etkili değil? beni pamuk gibi yapıyor pamuk.
of ya!!! o kadar spora nasıl 200 gr gider. resmen duraklamadasın,vücudu şaşırtmak gerekiyor.
Amann sakın depresyona giriyorum demeee olsunnn sonuç ne olursa olsun
Yine nereye??
ne kadar bitkisel de olsa dikme sen onu kafanabildiğin ruh hastasına bağlıyorum ben tanıyamazsın o derecepasiflora zor durumda kaldığımda içiyorum dikiyorum direk kafama uyuyorum sonra
kızlar ya bir derdim var
benim süet bir ceketim vardı ( 4 yıl önce falan almıştım,vegan olmadan önce tabii ki) taş gibi bir ceket. iyi de bir marka. ama sahil kenarında oturduğumuz için ve evlerin yapısından gerçek deriler küflenebiliyor. ben de anneme cekette görünce bunu hafifçe siler misin diye ceketi vermiştim. makineye atıp yıkamışbildiğiniz deri ceketi makinaya atmış şaka değil
400 küsürlük bir ceket valla içim yandı. mahvolmuş,yapısı falan bozulmuş böyle. kırış kırış olmuş. atmaya da kıyamıyorum,kırış kırışlığı düzelse belki giyebilirim
ne kadar bitkisel de olsa dikme sen onu kafana1 tatlı kaşığı al. uyumak için de 2 tatlı kaşığı. tövbe yarabbim ya
Aynen güzel oluyorNe zaman işbaşı?? Tabiii çalışırken o aradaki tatillerin tadı ayrı bir güzel
bir daha annemin eline bırakır mıyım zaten her şeyi kuru temizlemeye vereceğimzaten olan olmuş yavrum bence sen direk kuru temizlemeye ver bakalım son hali ne olacakbaktın olmuyo zaten vegansın salla geçmiş olsun tabi :) hem zayıfladın daha güzelini alırsın kuzucum <3
Yunanistan Selanik Kavala ve İskeçesonra da annemin dediği gibi artık kırıp oturmam lazım kaptanım yoksa evden atacaklar vallahi
Ohhh misssssss iyi gezmeler ve az içmeler :))))
bir daha annemin eline bırakır mıyım zaten her şeyi kuru temizlemeye vereceğimya işte o zaten zayıfken aldığım yıllardır giyemediğim,zayıflayınca şunu giyeceğim ohh be dediğim bir ceketim idi. yine kısmet olmadı
koydu koydu. götürdüm kuru temizlemeye adam düzeltmeye çalışırım dedi ama umutsuz o daoff o zaman ayrı koyar insana tabi..
Sağol canım benimcanım sen harikasın
kızlar ya bir derdim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?