ayy doğru aklıma gelmedi canım ya kuru temizlemede ütü falan yapacaklar düzelmezse öyle yapayım.çok sağ ol canımcanım öncelikle geçmiş olsun, zavallı montun başına neler gelmiş
bence deri işiyle uğraşan dükkanlar var ya dikim filan yaparlar onlara bir sor önce. onlar belki yönlendirebilir seni.
Afiyet olsun canım regl yakın mı tahine pekmeze doyamamissin :))kızlar menümü erkenden yazıyorum ve şu dakikadan sonra tek lokma yemeyeceğim!
hep kalorisi yüksek yedim bugün hepp.
13.00: 2 kase soya kıyması, 4 dilim tb ekmek, 3 siyah zeytin, 3 çorba kaşığı tahin+pekmez
16.30: 5 dilim tahin+pekmezli tb ekmek, 12 çiğ kaju, 1 avuç leblebi, 5 avuç antep fıstığı
küçük boy üzüm pekmezim vardı hepsini yedim! tahinin de yarısı bittiavuç avuç kuruyemiş yedim
günahımı çıkarttım. yarın acaba kaç geleceğim
ben niye azıcık yiyip bırakamıyorum
ayy doğru aklıma gelmedi canım ya kuru temizlemede ütü falan yapacaklar düzelmezse öyle yapayım.çok sağ ol canım
kızlar menümü erkenden yazıyorum ve şu dakikadan sonra tek lokma yemeyeceğim!
hep kalorisi yüksek yedim bugün hepp.
13.00: 2 kase soya kıyması, 4 dilim tb ekmek, 3 siyah zeytin, 3 çorba kaşığı tahin+pekmez
16.30: 5 dilim tahin+pekmezli tb ekmek, 12 çiğ kaju, 1 avuç leblebi, 5 avuç antep fıstığı
küçük boy üzüm pekmezim vardı hepsini yedim! tahinin de yarısı bittiavuç avuç kuruyemiş yedim
günahımı çıkarttım. yarın acaba kaç geleceğim
ben niye azıcık yiyip bırakamıyorum
keşke öyle olsaydı canım,bugün genel olarak moralim çok bozuktu ondan tatlıya abandım sanki. duygusal açlık gibi olduAfiyet olsun canım regl yakın mı tahine pekmeze doyamamissin :))
ayy umarım çünkü M beden ve üzerime denediğimde oluyordu. tam şu mevsimlik hemen giyeceğimumarım düzelir de gerek kalmaz :)
sen yeme yeme,aman. yiyeceksen 1 tatlı kaşığı ye benim gibi kavanozu bitirmetahin-pekmez krizi söz konusu sanırım :) benim de canım istedi şimdik. ama yemiyim di mi
O da seni düşünüyor aklınca ama alırken maalesef kilo verme emeklerimizi unutuyorlarAh kızlar eşimle başım dertte gitmiş tatlı almış gelmiş acayip bir komplonun içindeyim tatlı beni rahatlatirmis yemem lazimmis ne yapayım ben bu adamı ya kilo vermemi istemiyor tamam ama almaya da ben dayanamam yazık emeklerime ne yapsam nasıl atlatsam bu düşüncelerden vazgecirsem.
O böyle yaptıkça benim tüm konsantrasyonun gidiyor
Bir dilim yedim canım üzülmesin diye üzerine de slim çay iciyorum kilo olmadan gitsin :))O da seni düşünüyor aklınca ama alırken maalesef kilo verme emeklerimizi unutuyorlarazck ucundan al bırak gönlü kırılmasın
Ah kızlar eşimle başım dertte gitmiş tatlı almış gelmiş acayip bir komplonun içindeyim tatlı beni rahatlatirmis yemem lazimmis ne yapayım ben bu adamı ya kilo vermemi istemiyor tamam ama almaya da ben dayanamam yazık emeklerime ne yapsam nasıl atlatsam bu düşüncelerden vazgecirsem.
O böyle yaptıkça benim tüm konsantrasyonun gidiyor
Valla bilemedim şekerim mesela saçlarımi kestirip kızıl yapmıştım ki o istedi kızıl rengi herkes çok beğendi modelini rengini. Uzun sure kullandım şimdi uzat az da sarı olsun diyor kilo verme diyor bence kıskançlık var gibi .Yani bana yakışan biseyi neden degistireyim kilo yakismiy ama eminim :))
ayy derdi ne seninle kii,niye istemiyor ya. ne güzel fit bir eşi olacakkıskançlık yüzünden mi
İyi yapmışsınBir dilim yedim canım üzülmesin diye üzerine de slim çay iciyorum kilo olmadan gitsin :))
kilo kimseye yakışmıyor bence,valla bilmiyorum kıskançlık sebebiyle ise hep köstek olacaktır,çok zor ya ben çıldırırdımValla bilemedim şekerim mesela saçlarımi kestirip kızıl yapmıştım ki o istedi kızıl rengi herkes çok beğendi modelini rengini. Uzun sure kullandım şimdi uzat az da sarı olsun diyor kilo verme diyor bence kıskançlık var gibi .Yani bana yakışan biseyi neden degistireyim kilo yakismiy ama eminim :))
canım tam bilmiyorum hiç yapmadım. ama rafine şekeri hiç kullanmıyorum.fitblack canım bu 21 gün şeker orucu nasıl bisey bende yapmak istiyorum hele reglim başlasa daha rahat olucam ben zaten şeker kullanmıyorum
harikasıııınBen yatayim yarın spor var eşimin provokasyonlarina rağmen o spor yapılacak arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?