Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım öncelikle geçmiş olsun, zavallı montun başına neler gelmiş

bence deri işiyle uğraşan dükkanlar var ya dikim filan yaparlar onlara bir sor önce. onlar belki yönlendirebilir seni.
ayy doğru aklıma gelmedi canım ya kuru temizlemede ütü falan yapacaklar düzelmezse öyle yapayım.çok sağ ol canım

kızlar menümü erkenden yazıyorum ve şu dakikadan sonra tek lokma yemeyeceğim!
hep kalorisi yüksek yedim bugün hepp.
13.00: 2 kase soya kıyması, 4 dilim tb ekmek, 3 siyah zeytin, 3 çorba kaşığı tahin+pekmez
16.30: 5 dilim tahin+pekmezli tb ekmek, 12 çiğ kaju, 1 avuç leblebi, 5 avuç antep fıstığı

küçük boy üzüm pekmezim vardı hepsini yedim! tahinin de yarısı bitti avuç avuç kuruyemiş yedim
günahımı çıkarttım. yarın acaba kaç geleceğim
ben niye azıcık yiyip bırakamıyorum

Afiyet olsun canım regl yakın mı tahine pekmeze doyamamissin :))

Perşembe menü
7.30 1 yumurtayla omlet 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin az reçel
12.30 menemen 2 dilim kepek ekmeği
14.30 bir sade Türk kahvesi
15.30 bir kupa yeşil çay
18.00 bir kupa bitki çayı
18.30 2 dilim ekmek zeytin peynir sucuklu yumurta kahvaltı yani
Spor leslie 3 mile
Bol su icildi 3 ltye tamamlanacak

tahin-pekmez krizi söz konusu sanırım :) benim de canım istedi şimdik. ama yemiyim di mi

Afiyet olsun canım regl yakın mı tahine pekmeze doyamamissin :))
keşke öyle olsaydı canım,bugün genel olarak moralim çok bozuktu ondan tatlıya abandım sanki. duygusal açlık gibi oldu inan hala doyamadım da pekmez bitti komple
umarım düzelir de gerek kalmaz :)
ayy umarım çünkü M beden ve üzerime denediğimde oluyordu. tam şu mevsimlik hemen giyeceğim
tahin-pekmez krizi söz konusu sanırım :) benim de canım istedi şimdik. ama yemiyim di mi
sen yeme yeme,aman. yiyeceksen 1 tatlı kaşığı ye benim gibi kavanozu bitirme

Ah kızlar eşimle başım dertte gitmiş tatlı almış gelmiş acayip bir komplonun içindeyim tatlı beni rahatlatirmis yemem lazimmis ne yapayım ben bu adamı ya kilo vermemi istemiyor tamam ama almaya da ben dayanamam yazık emeklerime ne yapsam nasıl atlatsam bu düşüncelerden vazgecirsem.
O böyle yaptıkça benim tüm konsantrasyonun gidiyor

O da seni düşünüyor aklınca ama alırken maalesef kilo verme emeklerimizi unutuyorlar azck ucundan al bırak gönlü kırılmasın

ayy derdi ne seninle kii,niye istemiyor ya. ne güzel fit bir eşi olacak kıskançlık yüzünden mi

ayy derdi ne seninle kii,niye istemiyor ya. ne güzel fit bir eşi olacak kıskançlık yüzünden mi
Valla bilemedim şekerim mesela saçlarımi kestirip kızıl yapmıştım ki o istedi kızıl rengi herkes çok beğendi modelini rengini. Uzun sure kullandım şimdi uzat az da sarı olsun diyor kilo verme diyor bence kıskançlık var gibi .Yani bana yakışan biseyi neden degistireyim kilo yakismiy ama eminim :))

kilo kimseye yakışmıyor bence,valla bilmiyorum kıskançlık sebebiyle ise hep köstek olacaktır,çok zor ya ben çıldırırdım iradenin daha da sağlam olması lazım. baktın tatlı mı getiriyor hemen 1 mandalina falan ye. seni tutacak şeyler yap. yeşil çay iç o çok iştahı kesiyor. dişlerini fırçala. bir şekilde frenleyeceksin,artık o da bakar sen yemiyorsun falan almaz artık herhalde

fitblack canım bu 21 gün şeker orucu nasıl bisey bende yapmak istiyorum hele reglim başlasa daha rahat olucam ben zaten şeker kullanmıyorum
canım tam bilmiyorum hiç yapmadım. ama rafine şekeri hiç kullanmıyorum.
bildiğim kadarıyla meyve ve pekmez,bal (şeker eklenmemiş organik) serbest. rafine şeker,tatlandırıcılar,beyaz un,hamurişi vs yani onlar yasak. ama tb serbest. aslında ben hep şeker orucunda gibiyim sen araştır iyice bence

Kızlar selam bugün büyük gün sabah tartılıp yazacağım Allah yüzümü güldürsün inşallah çık yavaşladı benim kile vermem yarın 30. Gün doğumdan çıkalı , diyette de sanırım 3. Haftam bitiyor 92 ile doğuma girmiştim şimdi 81,9 üm inşallah vermişimdir kilo neyse menü mü yazayım;
Kahvaltı:3 dilim ekmek 5 zeytin,domates peynir
Ara;1 bardak süt biraz üzüm
Öğlen :5 kaşık makarna büyük bir kase yoğurt
Ara: sade Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Akşam: köpük bir salkım üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…