Günaydın kızlar
Ben de hemen bildirim yapım kacim
Geçen hafta 70.300
Bu hafta 69.500
Fark 800
kızlar menümü erkenden yazıyorum ve şu dakikadan sonra tek lokma yemeyeceğim!
hep kalorisi yüksek yedim bugün hepp.
13.00: 2 kase soya kıyması, 4 dilim tb ekmek, 3 siyah zeytin, 3 çorba kaşığı tahin+pekmez
16.30: 5 dilim tahin+pekmezli tb ekmek, 12 çiğ kaju, 1 avuç leblebi, 5 avuç antep fıstığı
küçük boy üzüm pekmezim vardı hepsini yedim! tahinin de yarısı bittiavuç avuç kuruyemiş yedim
günahımı çıkarttım. yarın acaba kaç geleceğim
ben niye azıcık yiyip bırakamıyorum
hayranınımGünaydın kızlar haydi spora
canım menüne bakınca öyle aman aman da yemiyorsun aslında. ama makarna çok yiyorsun,yani 5 kaşık olarak değil de 1 haftanın içinde çok sık oluyor. haftada bire düşüremez misin? onun yerine kabak yemeği yesen mesela?Kızlar selam bugün büyük gün sabah tartılıp yazacağım Allah yüzümü güldürsün inşallah çık yavaşladı benim kile vermem yarın 30. Gün doğumdan çıkalı , diyette de sanırım 3. Haftam bitiyor 92 ile doğuma girmiştim şimdi 81,9 üm inşallah vermişimdir kilo neyse menü mü yazayım;
Kahvaltı:3 dilim ekmek 5 zeytin,domates peynir
Ara;1 bardak süt biraz üzüm
Öğlen :5 kaşık makarna büyük bir kase yoğurt
Ara: sade Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Akşam: köpük bir salkım üzüm
canım regl şişkinliğine rağmen eksidesin,harikaHayırlı cumalar fıstıklar
Kilo bildirimi Geçen hafta 63.7 bu hafta 63.4 300 gr gitmiş çok sevindim
Çünkü regl olamadim ve tüm vücudum şiş artı olur sanıyordum
evet çok az neden ki,senin de mi regl zamanın?günaydın kızlar, maalesef moralim bozuk. depresyona girmekle meşgulüm. sadece 100 gr vermişim
geçen hafta : 72,40
bu hafta: 72,30
fark: 100 gr
sabit çıkmaktan kurtulmuşsun,azmin sonucuGünaydın kızlar
Ben de hemen bildirim yapım kacim
Geçen hafta 70.300
Bu hafta 69.500
Fark 800
500 gr az mı?Moralim yerlerde
Ex kilo:81,9
Yeni kilo:81,4
Neden yaaaaaa!!!!!!!
canım regl şişkinliğine rağmen eksidesin,harika
evet çok az neden ki,senin de mi regl zamanın?
sabit çıkmaktan kurtulmuşsun,azmin sonucu
500 gr az mı?
Teşekkür ederim canmsüpersin
vücudunu keşfedeceksin ama dur hemen moral bozmak yok. spor yapamıyorsun değil mi?yok canım reglim bitti hatta üzerinden bir hafta geçti. offf offf çok gıcık oldum. demek ki bende tatlı yememek de bir işe yaramıyor
Emziriyorum diye çok beklentiye girdim haftada 1-3 kilo gider diye hayal kuruyordum yalan oldu, makarna evet delisiyim çok yiyorum mutlaka haftada en az 2 gün oluyorcanım regl şişkinliğine rağmen eksidesin,harika
500 gr az mı?
Aslında bu hafta hiç birşey yapamadim hatta sporu bile yapamadm ama gitmiş çok şükür yine decanım regl şişkinliğine rağmen eksidesin,harika
500 gr az mı?
Caniiim biz de seni seviyoruzkızlar sabitliğimi koruyorum( hatta 200 gr gitmiş,67.300 ile ayrılmıştım)
her cuma ben de tartı bildirimi yapayım ki kontrol edebileyim kendimi.
sizi seviyorum
canım haftada 1-3 kilo diyorsun ama böyle olmaz zatenEmziriyorum diye çok beklentiye girdim haftada 1-3 kilo gider diye hayal kuruyordum yalan oldu, makarna evet delisiyim çok yiyorum mutlaka haftada en az 2 gün oluyor
Makarna fazla oluyor canm sanırım... Ama acele etme yavaş yavaş ver ki vücut da alissin ben yaklaşık 3 hafta sabit kaldım bu hafta verdim...Emziriyorum diye çok beklentiye girdim haftada 1-3 kilo gider diye hayal kuruyordum yalan oldu, makarna evet delisiyim çok yiyorum mutlaka haftada en az 2 gün oluyor
daha önce yaptıklarının cevabı işte,sabit çıkınca moral bozmamak gerekiyor o yüzdenAslında bu hafta hiç birşey yapamadim hatta sporu bile yapamadm ama gitmiş çok şükür yine de
Caniiim biz de seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?