Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

lokma yemeyeceğim dedim ama tabii ki yedim.
20.00: 4 tane fırında patates, 1 tabak çeri
23.00: 1 çiğ kaju, 6-7 avuç kadar leblebi

Günaydın kızlar haydi spora
hayranınım saat 05.30'da kalkıyor kız
canım menüne bakınca öyle aman aman da yemiyorsun aslında. ama makarna çok yiyorsun,yani 5 kaşık olarak değil de 1 haftanın içinde çok sık oluyor. haftada bire düşüremez misin? onun yerine kabak yemeği yesen mesela?

Hayırlı cumalar fıstıklar
Kilo bildirimi Geçen hafta 63.7 bu hafta 63.4 300 gr gitmiş çok sevindim
Çünkü regl olamadim ve tüm vücudum şiş artı olur sanıyordum
canım regl şişkinliğine rağmen eksidesin,harika
günaydın kızlar, maalesef moralim bozuk. depresyona girmekle meşgulüm. sadece 100 gr vermişim

geçen hafta : 72,40
bu hafta: 72,30
fark: 100 gr
evet çok az neden ki,senin de mi regl zamanın?
Günaydın kızlar
Ben de hemen bildirim yapım kacim
Geçen hafta 70.300
Bu hafta 69.500
Fark 800
sabit çıkmaktan kurtulmuşsun,azmin sonucu
Moralim yerlerde
Ex kilo:81,9
Yeni kilo:81,4
Neden yaaaaaa!!!!!!!
500 gr az mı?

kızlar sabitliğimi koruyorum ( hatta 200 gr gitmiş,67.300 ile ayrılmıştım)
her cuma ben de tartı bildirimi yapayım ki kontrol edebileyim kendimi.
sizi seviyorum

Eklentiler

• kilo.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 29

500 gr az mı?

yok canım reglim bitti hatta üzerinden bir hafta geçti. offf offf çok gıcık oldum. demek ki bende tatlı yememek de bir işe yaramıyor

500 gr az mı?
Emziriyorum diye çok beklentiye girdim haftada 1-3 kilo gider diye hayal kuruyordum yalan oldu, makarna evet delisiyim çok yiyorum mutlaka haftada en az 2 gün oluyor

Emziriyorum diye çok beklentiye girdim haftada 1-3 kilo gider diye hayal kuruyordum yalan oldu, makarna evet delisiyim çok yiyorum mutlaka haftada en az 2 gün oluyor
canım haftada 1-3 kilo diyorsun ama böyle olmaz zaten ben iyi kilo verdiğim dönemde ekmeği,makarnayı vs haftada 1'den fazla yemiyordum. şimdi korumadayım diye yiyorum.ve herkes şey diyordu ekmeği komple kesme,korumada yiyince kilo alırsın. dün neredeyse 10 dilim yedim,önceki günlerde de 4-5 dilim. gördüğün gibi koruyorum. bence makarnayı bırak. haftada 1 gün tam buğday olarak ye sadece.

Makarna fazla oluyor canm sanırım... Ama acele etme yavaş yavaş ver ki vücut da alissin ben yaklaşık 3 hafta sabit kaldım bu hafta verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…