- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Ben bozmuyorum ya hiç değilse almadim diye kendimi teselli ediyorum o arada vücut da alışmış oluyor hemdaha önce yaptıklarının cevabı işte,sabit çıkınca moral bozmamak gerekiyor o yüzden
evet ondan. bir de %50 organik besleniyorum,katkı maddesi çok az hayatımda. vegan olunca x 3 gidiyor. daha önce 10 kilo verme serüvenim olmuştu 4-5 yıl önce kadar. inan aç geziyordum,çok zor vermiştim. o da 3 ayda falan. kabak yemeği yerken bile 4 yk yiyordum sadece,bütün öğle yemeğim o oluyordu. yememek metabolizmayı mahvediyor
aynen öyle. diyetisyenler bile diyet molasını falan çok öneriyorlar,sen de istemeden yapıyorsun.ne güzelBen bozmuyorum ya hiç değilse almadim diye kendimi teselli ediyorum o arada vücut da alışmış oluyor hem
Aynen canm yavaş gidiyor şimdi bende de o yüzden ama ben vegan olamam herhaldeevet ondan. bir de %50 organik besleniyorum,katkı maddesi çok az hayatımda. vegan olunca x 3 gidiyor. daha önce 10 kilo verme serüvenim olmuştu 4-5 yıl önce kadar. inan aç geziyordum,çok zor vermiştim. o da 3 ayda falan. kabak yemeği yerken bile 4 yk yiyordum sadece,bütün öğle yemeğim o oluyordu. yememek metabolizmayı mahvediyor
Aynen canmaynen öyle. diyetisyenler bile diyet molasını falan çok öneriyorlar,sen de istemeden yapıyorsun.ne güzel
Homely_angel sen de böyle düşün
boş ver canım zaten çok iyi veriyorsunAynen canm yavaş gidiyor şimdi bende de o yüzden ama ben vegan olamam herhalde
vücudunu keşfedeceksin ama dur hemen moral bozmak yok. spor yapamıyorsun değil mi?
aynen öyle. diyetisyenler bile diyet molasını falan çok öneriyorlar,sen de istemeden yapıyorsun.ne güzel
Homely_angel sen de böyle düşün
Ben biliyordum yiyeceğini senin saatlerle işin yok anladım ben :))lokma yemeyeceğim dedim ama tabii ki yedim.
20.00: 4 tane fırında patates, 1 tabak çeri
23.00: 1 çiğ kaju, 6-7 avuç kadar leblebi
Sağol canım benim iyiki spor yapmışim eksiyi göremeyecektimhayranınımsaat 05.30'da kalkıyor kız
canım menüne bakınca öyle aman aman da yemiyorsun aslında. ama makarna çok yiyorsun,yani 5 kaşık olarak değil de 1 haftanın içinde çok sık oluyor. haftada bire düşüremez misin? onun yerine kabak yemeği yesen mesela?
Ağzından bal damlıyor:) ama ben vegan olamam ya protein seviyorumevet ondan. bir de %50 organik besleniyorum,katkı maddesi çok az hayatımda. vegan olunca x 3 gidiyor. daha önce 10 kilo verme serüvenim olmuştu 4-5 yıl önce kadar. inan aç geziyordum,çok zor vermiştim. o da 3 ayda falan. kabak yemeği yerken bile 4 yk yiyordum sadece,bütün öğle yemeğim o oluyordu. yememek metabolizmayı mahvediyor
*** 1.TAKIM 485 ETAP ***
deadline (64.2///%) bildirim yapmadı.
Merops (77.3/77.2/0.2/%0.25)
zensim ( 63.7/6 3.4/0.3/%0.47)
bluegreeneyes (70.3/69.5/0.8/%1.14)kilosu sabit / mucu60 adlı üye nick değiştirdi
myssteriouss (72.4/72.3/0.1/%0.14)
siderolites (81.9/81.4/0.5/%0.61)
afrodit26 (61///%) bildirim yapmadı
1.Takım Ortalaması: %0.374
ApriL_2007 canım yaptım ama kontrol edersin doğru mu diye
Önemli değil canım, boştumTatlımmm geldim geldim zahmet etmişsin ellerine sağlık
Selam kizlar nabersiniz?sahalara donemedim bir turlu. Ozlediiiim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?