Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım zaman olmuyor ki, sabahın köründe evden çıkıyorum. her akşam yapıyım diye işten çıkıyorum eve gittiğimde saat 8 i geçiyor.
çok haklısın,haftasonları yapsan? haftada 2 gün bile metabolizmayı çalıştırır. mesela çık sahile yürü yürüyebildiğin kadar
canım ben çikolata, tatlı, hamburger gibi şeyler yerken de bu kilodayım ki, yani üzerine bir şey almıyorum aslında son dönemde.
nasıl yani anlamadım canım
Ben biliyordum yiyeceğini senin saatlerle işin yok anladım ben :))
evet sözümde duramıyorum hiç,açlığa dayanamıyorum artık
bu hafta şaftım kaydı aslında 6'dan sonra yememek en güzeli bir erken uyanabilsem senin gibii
Sağol canım benim iyiki spor yapmışim eksiyi göremeyecektim
evet haftaya da böyle devam et,regl de aradan çıkınca en az 1 kilo vereceksin. vegan demişti dersin

Ağzından bal damlıyor:) ama ben vegan olamam ya protein seviyorum
canım olmak zorunda değilsin zaten vegan olmadan da verirsin:) ayrıca ben de protein seviyorum,sadece hayvanlarda yok ki protein. bitkisel proteinler bana göre daha lezzetli.
vegan olamasan bile sebze meyve ağırlık beslen. bir de dediğim gibi şu hamurişi şeyleri çıkar hayatından. mesela bir ara her sabah 1 simit yiyordun olmaz böyle. yemeyeceksin. haftada 1, yarım yiyebilirsin. 1 hafta dene bak göreceksin farkı

-bugünkü menüm-
sabah yok.
14.30: 10 siyah zeytin, 2 kepçe mercimek çorba, 2 dilim tb ekmek, 5 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
18.20: 1 avuç çiğ kaju,1 avuç sarı leblebi,1 avuç beyaz leblebi
19.00: 2.5 tabak kinoa + köz salatası (sebzeleri közledim,ufak ufak doğradım. içine bol kinoa haşlayıp koydum) Homely_angel canım bak harika oldu böyle de. meyve salatası/ püresi yapıp içine katmayı da deneyeceğim.
4 lt su
3 fincan yeşil çay
spor yok.
umarım bu saatten sonra yemem daha

*** 1.TAKIM 485 ETAP ***

deadline (64.2///%) kilosu sabit
Merops (77.3/77.1/0.2/0.26)
zensim ( 63.7/63.4/0.3/%0.47)
bluegreeneyes (70.3/69.5/0.8/%1.14)

myssteriouss (72.4/72.3/0.1/%0.14)
siderolites (81.9/81.4/0.5/%0.61)
afrodit26 (61///%) bildirim yapmadı

1.Takım Ortalaması: %0.374

Ay ne tatlısın hatırlıyorsun ne yediğimi öpüyorum seni :) ya sorma mesela yarın cumartesi eşim evde 1 poşet simit 1 poşet poaça ile gelecek sabah benim evde kilo vermek çoooook zor peki sence makarna yerine yemeklerin yanına ekmek mi yesem??

Bugün ki menüm;
Kahvaltı; 3 dilim ekmek domates salatalık 5 zeytin 1 yumurta biraz peynir
Ara:1 bardak süt
Öğlen : fırında tavuk 2 dilim ekmek
Ara;1 sade Türk kahvesi 3 kare bitter çikolata
Akşam: 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt 6 kuru kayısı

Onun kilo sorunu yok sanırım

A afrodit26 tatlım kilo bildirimi yapar mısın ??
Canm ya çok özür dilerim ilgazi doktora goturdum dr.a gec kalmama rağmen tartlmistim hatta ama yazmaya firsatim olmadı sonra da erteleyince unuttum şimdi aklıma geldi ama epey geç kaldım bir daha olmayacak söz veriyorum

hiç unutmam
ekmek günde 1 dilim yesen? ekmek süt yapan bir şey mi bilmiyorum hiç. eğer öyleyse kesme çok. ama bir etkisi yoksa ekmeği 1 dilim yapıp,yediğin sebze yemeğini 2 tabak yapabilirsin (az yağlı) bir de bol bol salata yesene.
biliyorum yanında biri yerken çok zor. ama 21 gün sabret sonra karşında yeseler bile canın istemeyecek.
Onun kilo sorunu yok sanırım
onların olsa da yok

Aslında var ama benim 20 kilo fazlam var onun 15 kilo boyu 1.88 kilo 102 :) ama yemesinden kesmez daha çok spor yapar öyle kilo verir , şimdi iddiaya girdik ya bakalım me olacak

Rakamlara göre aslında onun da sorunu var ama kabullenmiyordur. Erkek milleti işte :))))) sen ona uyma güzelim

Canm ya çok özür dilerim ilgazi doktora goturdum dr.a gec kalmama rağmen tartlmistim hatta ama yazmaya firsatim olmadı sonra da erteleyince unuttum şimdi aklıma geldi ama epey geç kaldım bir daha olmayacak söz veriyorum

Canımmm geçmiş olsun. Olsun bebeğim sorun değil senin açından yapman tabi daha iyi olacaktı. Şimdi haftaya ikiye bölünecek rakamın. Tamam bidaha olmaz öpüyorum

Sütü yapan tek şey su ve uyku :) 21 gün neden merak ettim ?

Evet haftasonu elimden geleni yapacağım ama çok motivasyonum düştü bugün hatta öğlen sütlü tatlı yedim.

Ikinci mesajımda o kadar saçma yazmışım ki anlayamaman çok normal canım. Şunu demek istemiştim, şu an tatlı yemiyorum ya ve en zorlandığım konu da tatlısızılık zaten. Oysa yediğim zamanlarda da kilo alımım devam etmiyor. Benim sorunum ağır yağlı yemekler ve hamur işi bence. Onları yemediğim zaman verebiliriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…