çok haklısın,haftasonları yapsan? haftada 2 gün bile metabolizmayı çalıştırır. mesela çık sahile yürü yürüyebildiğin kadarcanım zaman olmuyor ki, sabahın köründe evden çıkıyorum. her akşam yapıyım diye işten çıkıyorum eve gittiğimde saat 8 i geçiyor.
nasıl yani anlamadım canımcanım ben çikolata, tatlı, hamburger gibi şeyler yerken de bu kilodayım ki, yani üzerine bir şey almıyorum aslında son dönemde.
Ben biliyordum yiyeceğini senin saatlerle işin yok anladım ben :))
evet haftaya da böyle devam et,regl de aradan çıkınca en az 1 kilo vereceksin. vegan demişti dersinSağol canım benim iyiki spor yapmışim eksiyi göremeyecektim
canım olmak zorunda değilsin zaten vegan olmadan da verirsin:) ayrıca ben de protein seviyorum,sadece hayvanlarda yok ki protein. bitkisel proteinler bana göre daha lezzetli.Ağzından bal damlıyor:) ama ben vegan olamam ya protein seviyorum
merhaba,teşekkür ederizÖnemli değil canım, boştum
canım biz de seni çok özledik.oğluş nasıl,geçti mi biraz huysuzluğu? bir de işleri yoluna koyabilmişsindir umarımSelam kizlar nabersiniz?sahalara donemedim bir turlu. Ozlediiiim !
ApriL_2007 cuma bildirim olduğunu hep unutuyorum kaç yıldır takımdayım ama falan demişti sanki bence unuttu
Ay ne tatlısın hatırlıyorsun ne yediğimi öpüyorum seni :) ya sorma mesela yarın cumartesi eşim evde 1 poşet simit 1 poşet poaça ile gelecek sabah benim evde kilo vermek çoooook zorcanım olmak zorunda değilsin zaten vegan olmadan da verirsin:) ayrıca ben de protein seviyorum,sadece hayvanlarda yok ki protein. bitkisel proteinler bana göre daha lezzetli.
vegan olamasan bile sebze meyve ağırlık beslen. bir de dediğim gibi şu hamurişi şeyleri çıkar hayatından. mesela bir ara her sabah 1 simit yiyordun olmaz böyle. yemeyeceksin. haftada 1, yarım yiyebilirsin. 1 hafta dene bak göreceksin farkı
Ay ne tatlısın hatırlıyorsun ne yediğimi öpüyorum seni :) ya sorma mesela yarın cumartesi eşim evde 1 poşet simit 1 poşet poaça ile gelecek sabah benim evde kilo vermek çoooook zorpeki sence makarna yerine yemeklerin yanına ekmek mi yesem??
Aslında var ama benim 20 kilo fazlam var onun 15 kilo boyu 1.88 kilo 102 :) ama yemesinden kesmez daha çok spor yapar öyle kilo verir , şimdi iddiaya girdik ya bakalım me olacakOnun kilo sorunu yok sanırım
Canm ya çok özür dilerim ilgazi doktora goturdum dr.a gec kalmama rağmen tartlmistim hatta ama yazmaya firsatim olmadı sonra da erteleyince unuttum şimdi aklıma geldi ama epey geç kaldım
hiç unutmamAy ne tatlısın hatırlıyorsun ne yediğimi öpüyorum seni :) ya sorma mesela yarın cumartesi eşim evde 1 poşet simit 1 poşet poaça ile gelecek sabah benim evde kilo vermek çoooook zorpeki sence makarna yerine yemeklerin yanına ekmek mi yesem??
onların olsa da yokOnun kilo sorunu yok sanırım
Aslında var ama benim 20 kilo fazlam var onun 15 kilo boyu 1.88 kilo 102 :) ama yemesinden kesmez daha çok spor yapar öyle kilo verir , şimdi iddiaya girdik ya bakalım me olacak
Canm ya çok özür dilerim ilgazi doktora goturdum dr.a gec kalmama rağmen tartlmistim hatta ama yazmaya firsatim olmadı sonra da erteleyince unuttum şimdi aklıma geldi ama epey geç kaldımbir daha olmayacak söz veriyorum
Sütü yapan tek şey su ve uyku :) 21 gün neden merak ettim ?hiç unutmam
ekmek günde 1 dilim yesen? ekmek süt yapan bir şey mi bilmiyorum hiç. eğer öyleyse kesme çok. ama bir etkisi yoksa ekmeği 1 dilim yapıp,yediğin sebze yemeğini 2 tabak yapabilirsin (az yağlı) bir de bol bol salata yesene.
biliyorum yanında biri yerken çok zor. ama 21 gün sabret sonra karşında yeseler bile canın istemeyecek.
onların olsa da yok
canım alışkanlıkların oluşması 20 gün sürüyor,21. gün tamamsın:)Sütü yapan tek şey su ve uyku :) 21 gün neden merak ettim ?
çok haklısın,haftasonları yapsan? haftada 2 gün bile metabolizmayı çalıştırır. mesela çık sahile yürü yürüyebildiğin kadar
nasıl yani anlamadım canım
evet sözümde duramıyorum hiç,açlığa dayanamıyorum artık
bu hafta şaftım kaydı aslında 6'dan sonra yememek en güzeli bir erken uyanabilsem senin gibii
evet haftaya da böyle devam et,regl de aradan çıkınca en az 1 kilo vereceksin. vegan demişti dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?