- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
-bugünkü menüm-
sabah yok.
14.30: 10 siyah zeytin, 2 kepçe mercimek çorba, 2 dilim tb ekmek, 5 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
18.20: 1 avuç çiğ kaju,1 avuç sarı leblebi,1 avuç beyaz leblebi
19.00: 2.5 tabak kinoa + köz salatası (sebzeleri közledim,ufak ufak doğradım. içine bol kinoa haşlayıp koydum)Homely_angel canım bak harika oldu böyle de. meyve salatası/ püresi yapıp içine katmayı da deneyeceğim.
4 lt su
3 fincan yeşil çay
spor yok.
umarım bu saatten sonra yemem daha
Eki Görüntüle 1891835 .olduk beybiler
Moral bozmak yok kızlar bi kez yaptık yine yapabiliriz hep beraber asilsak yine birinci bile olabiliriz.... Hadi bakalım hep beraber tam gaz bu hafta dikkat ediyoruz....Daha iyi olmayıydık kaptanım ama olmadıumarım önümüzdeki hafta daha iyi olur sonucumuz. Benim kilolar inatçı çıktı, direniyor hainler
Günaydın kızlar bu sabah yuruyuse çıktım hava güzeldi 2 saat yurudum eve geçiyorum
Moral bozmak yok kızlar bi kez yaptık yine yapabiliriz hep beraber asilsak yine birinci bile olabiliriz.... Hadi bakalım hep beraber tam gaz bu hafta dikkat ediyoruz....
Kızlar nabersiniz??
Bende bikaç gündür annemde kaldım. Hastane işlerimiz vardı. Onları hallettik öyleee işte şimdide oturuyoruz sohbet muhabbeteşim gelecek birazdan akşama da eve geçeceğim...
Aprilim canim tesekkür ederim
Kimse bilmesede sen Beni anladin bebegim
Sağol canm benm evet ama napiyim artık bu hafta biraz daha dikkat ederim telafi ederim -800gr zaten bi 800daha atmaya calisirimRakamlara göre aslında onun da sorunu var ama kabullenmiyordur. Erkek milleti işte :))))) sen ona uyma güzelim
Canımmm geçmiş olsun. Olsun bebeğim sorun değil senin açından yapman tabi daha iyi olacaktı. Şimdi haftaya ikiye bölünecek rakamın. Tamam bidaha olmaz öpüyorum
Sağol canm benm evet ama napiyim artık bu hafta biraz daha dikkat ederim telafi ederim -800gr zaten bi 800daha atmaya calisirim
aslında çok da ağır yemiyorsun ama bence de hamurişini sıfırlasan,yemekleri de sebze ve türevleri yaparsan hafif hafif daha güzel olur gibi.sen yine de çok tatlı yemeEvet haftasonu elimden geleni yapacağım ama çok motivasyonum düştü bugün hatta öğlen sütlü tatlı yedim.
Ikinci mesajımda o kadar saçma yazmışım ki anlayamaman çok normal canım. Şunu demek istemiştim, şu an tatlı yemiyorum ya ve en zorlandığım konu da tatlısızılık zaten. Oysa yediğim zamanlarda da kilo alımım devam etmiyor. Benim sorunum ağır yağlı yemekler ve hamur işi bence. Onları yemediğim zaman verebiliriyorum.
süpersinGünaydın kızlar bu sabah yuruyuse çıktım hava güzeldi 2 saat yurudum eve geçiyorum
aynen bugün hava ne güzeldi kaptanımGünaydın bebeğim süperburada da hava mis
bugün su süper gözümden kaçmadıGeçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur.
Benim de sabah hastane işi vardı. Sonra da Avrupa yakasına geçmem gerekti filan derken ölü gibi geldim eve. Ancak siteye girme fırsatım oldu.
Dünkü menümü de ancak yazıyorum
Sabah - 09:00 / 1 kk beyaz peynir, 2 ad zeytin, 4 parça domates, 1 ad salatalık, 2 dilim kepek ekmek
Öğlen - 12:30 / 5 yk etli sebze yemeği, 2 yk erişte, 1 yk yoğurtlu havuç, 1 kase sütlü tatlı
Ara öğün - 15:30 / 1 tane probiyotik yoğurt
Akşam - 19:30 / 1 küçük kase ızgara sebzeni salata, 1 ayran
3 litre su, 1 yeşil çay, 1 Türk kahvesi
süpersiinKızlar şu an Alaçatı muhallebicisinde oturuyoruz. Çevremde herkes tatlıları götürüyor. Benim önümde ise yeşil çay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?