Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Harikasın valla canım, bir fırsatım olduğunda deneyeceğim ben de

Daha iyi olmayıydık kaptanım ama olmadı umarım önümüzdeki hafta daha iyi olur sonucumuz. Benim kilolar inatçı çıktı, direniyor hainler
Moral bozmak yok kızlar bi kez yaptık yine yapabiliriz hep beraber asilsak yine birinci bile olabiliriz.... Hadi bakalım hep beraber tam gaz bu hafta dikkat ediyoruz....

Kızlar nabersiniz??

Bende bikaç gündür annemde kaldım. Hastane işlerimiz vardı. Onları hallettik öyleee işte şimdide oturuyoruz sohbet muhabbet eşim gelecek birazdan akşama da eve geçeceğim...

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur.

Benim de sabah hastane işi vardı. Sonra da Avrupa yakasına geçmem gerekti filan derken ölü gibi geldim eve. Ancak siteye girme fırsatım oldu.

Dünkü menümü de ancak yazıyorum

Sabah - 09:00 / 1 kk beyaz peynir, 2 ad zeytin, 4 parça domates, 1 ad salatalık, 2 dilim kepek ekmek
Öğlen - 12:30 / 5 yk etli sebze yemeği, 2 yk erişte, 1 yk yoğurtlu havuç, 1 kase sütlü tatlı
Ara öğün - 15:30 / 1 tane probiyotik yoğurt
Akşam - 19:30 / 1 küçük kase ızgara sebzeni salata, 1 ayran

3 litre su, 1 yeşil çay, 1 Türk kahvesi

Sağol canm benm evet ama napiyim artık bu hafta biraz daha dikkat ederim telafi ederim -800gr zaten bi 800daha atmaya calisirim

aslında çok da ağır yemiyorsun ama bence de hamurişini sıfırlasan,yemekleri de sebze ve türevleri yaparsan hafif hafif daha güzel olur gibi.sen yine de çok tatlı yeme

Günaydın kızlar bu sabah yuruyuse çıktım hava güzeldi 2 saat yurudum eve geçiyorum
süpersin
Günaydın bebeğim süper burada da hava mis
aynen bugün hava ne güzeldi kaptanım güzel havayı bulunca gezdim tozdum ben de
bugün su süper gözümden kaçmadı yalnız yediğin bir şey de yok. yemekler çok mu yağlı oluyor? ben böyle yesem aç gezerim. galiba kalorileri yüksek oluyor
Kızlar şu an Alaçatı muhallebicisinde oturuyoruz. Çevremde herkes tatlıları götürüyor. Benim önümde ise yeşil çay var
süpersiin

-bugünkü menüm-
06.30: 2 dilim tahin+pekmezli,chia tohumlu tb ekmek, 6 çiğ kaju, 4 tüm salatalık, 4 tüm domates, 4 siyah zeytin
13.00: 15 çiğ kaju,1 siyah üzüm
15.00: 1 patatesli+bezelyeli gül böreği(bayağı büyüktü), 1 yaprak sarma, 4 falafel köfte (nohut köftesi,maalesef kızartma),4 yk tahinli bir sos, 4 yk patates püresi,3 dilim tb köy ekmeği,4 yk erişteli ve mercimekli bulgur pilavı
dışarıda çok yedim akşam acıkmadım bu yüzden.bi'zahmet yemeyeyim zaten
3 fincan bitki çayı
4 lt su
spor yok.

Günaydın kızlar dün eve geldim çok yorgundum az uyuyayim derken 2 saat uyudum sonra arkadaşa geçtim çay içtik bol bol :))
Orda fındık mandalina yedim eve gelince kısır yapıp yedim kendime ama abarttim sanırım hiçbirşey yiyemedim akşam
Bugün de yine 2 saat yurudum yine uykum var bir saat kestirsem iyi olacak . Oğlum sağolsun balık sevdasına sahillere ınıyoruz sabahın karanlığında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…