Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Uhuu menü süper hep sevdiklerim Afiyet olsun

ne güzel seni sahile indiren bir güç varr,ben de acaba köpek mi alsam diyorum her sabah-akşam dolaştırmaya mecbur kalırdım
Uhuu menü süper hep sevdiklerim Afiyet olsun
teşekkür ederim,vegan bulunca yumuluyorum resmen

Selam kızlar nasılsınız resmen kış depresyonuna girdim hiç bir şey yapasım yok .Çok sıkıldım izin alayım diyorum sonra ne yapıcam ki alınca diye vazgeçiyorum bir tuhaf haller

Selam kızlar nasılsınız resmen kış depresyonuna girdim hiç bir şey yapasım yok .Çok sıkıldım izin alayım diyorum sonra ne yapıcam ki alınca diye vazgeçiyorum bir tuhaf haller
ben de bugün çok mutsuzum. hatta o kadar mutsuzum ki normalde canım sıkılınca yerim ama bir şey yiyemedim. havalar ayrı bir bastı insanı zaten.

fitblack yemek deniyorum.Pırasa yeşil mercimek beraber pişiriyorum güzel olursa tarifini paylaşırım canım
ayy pırasalar çıktı değil mi? ben tam zamanı değil diye almıyordum. tam çıktıysa ben de alayım ya çook severiim. sumaklı nar ekşili falan
pirinç yerine mercimek mi koydun? bence nefis olacak ama yaz yine de ben de öyle yapayım

Aynen canım mercimek koydum biraz fazla kaçırmışım ama kokular süper

canım sen hala olamadın mı? kaç gün gecikti?
evet benim özel bir sebebim var. bir şahsiyet beni çok üzdü. insan sarrafı olmayı çok isterdim!
Sekiz gün oldu henüz daha iki günümüz var :))
Olamadım canım bazen on günü geçiyor ender de olsa sanırım yine öyle olacak.
Bende çok isterdim insan sarrafı olmayı.Artık kimseye güvenmiyorum kolay açılmıyorum bende kendimce böyle çözüm buldum yoksa gerçekten çok kırılıyorum

Yeşil mercimeği bir çay kaşığı kimyonla haşladım(kimyon gazını alıyor )
Soğan bir minnak havuç pırasa salça ve az yağla kavurdum üzerine haşlanmış suyunu çekmiş mercimeği koydum göz kararı suyunu koydum tuz karabiber pişirdim mis gibi kokuyor .Henüz tadına bakmadım :))

Yağlı değiller canım aslında, hatta ben yağlı yemek yiyemem zaten. Evde de çok az yağ kullanırım.o da bazen tereyağ, onun dışında sadece zeytinyağ.

Bence oturarak çalışmamın etkisi

Bence sen bugün kadıköy taraflarındaymışsın :) afiyet olsun. :)

Yağlı değiller canım aslında, hatta ben yağlı yemek yiyemem zaten. Evde de çok az yağ kullanırım.o da bazen tereyağ, onun dışında sadece zeytinyağ.

Bence oturarak çalışmamın etkisi
Oturarak çalışmak bizi mahvediyor haklisin bende spor yapmasam kilo veremem hele kış olunca mecbur oturuyoruz
Yaz olunca daha hareketli işimiz o zaman dikkat etmesemde kilo gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…