Uhuu menü süper hep sevdiklerim Afiyet olsun-bugünkü menüm-
06.30: 2 dilim tahin+pekmezli,chia tohumlu tb ekmek, 6 çiğ kaju, 4 tüm salatalık, 4 tüm domates, 4 siyah zeytin
13.00: 15 çiğ kaju,1 siyah üzüm
15.00: 1 patatesli+bezelyeli gül böreği(bayağı büyüktü), 1 yaprak sarma, 4 falafel köfte (nohut köftesi,maalesef kızartma),4 yk tahinli bir sos, 4 yk patates püresi,3 dilim tb köy ekmeği,4 yk erişteli ve mercimekli bulgur pilavı
dışarıda çok yedim akşam acıkmadım bu yüzden.bi'zahmet yemeyeyim zaten
3 fincan bitki çayı
4 lt su
spor yok.
ne güzel seni sahile indiren bir güç varr,ben de acaba köpek mi alsam diyorum her sabah-akşam dolaştırmaya mecbur kalırdımGünaydın kızlar dün eve geldim çok yorgundum az uyuyayim derken 2 saat uyudum sonra arkadaşa geçtim çay içtik bol bol :))
Orda fındık mandalina yedim eve gelince kısır yapıp yedim kendime ama abarttim sanırım hiçbirşey yiyemedim akşam
Bugün de yine 2 saat yurudum yine uykum var bir saat kestirsem iyi olacak . Oğlum sağolsun balık sevdasına sahillere ınıyoruz sabahın karanlığında :)
teşekkür ederim,vegan bulunca yumuluyorum resmenUhuu menü süper hep sevdiklerim Afiyet olsun
günaydııınGünaydın kızlar
Bunu hiç bilmiyordum ama izleyecemgünaydııın
sen ismini değiştirdiğinden beri aklıma büyük gözler filmi geliyorve filmin müziği
çok serbest çağrışım yapıyor nedense
çok güzel bir film,gerçek hayattan da alıntıBunu hiç bilmiyordum ama izleyecempek filmlerle aram yoktur da iki senedir izlemeye de firsatim olmuyor maalesef
ben de bugün çok mutsuzum. hatta o kadar mutsuzum ki normalde canım sıkılınca yerim ama bir şey yiyemedim. havalar ayrı bir bastı insanı zaten.Selam kızlar nasılsınız resmen kış depresyonuna girdimhiç bir şey yapasım yok .Çok sıkıldım izin alayım diyorum sonra ne yapıcam ki alınca diye vazgeçiyorum bir tuhaf haller
senin özel bir sebebin var mı peki benimki regl olamamak ve havalarben de bugün çok mutsuzum. hatta o kadar mutsuzum ki normalde canım sıkılınca yerim ama bir şey yiyemedim. havalar ayrı bir bastı insanı zaten.
ayy pırasalar çıktı değil mi? ben tam zamanı değil diye almıyordum. tam çıktıysa ben de alayım ya çook severiim. sumaklı nar ekşili falanfitblack yemek deniyorum.Pırasa yeşil mercimek beraber pişiriyorum güzel olursa tarifini paylaşırım canım
canım sen hala olamadın mı? kaç gün gecikti?senin özel bir sebebin var mı peki benimki regl olamamak ve havalar
Aynen canım mercimek koydum biraz fazla kaçırmışım ama kokular süperayy pırasalar çıktı değil mi? ben tam zamanı değil diye almıyordum. tam çıktıysa ben de alayım ya çook severiim. sumaklı nar ekşili falan
pirinç yerine mercimek mi koydun? bence nefis olacak ama yaz yine de ben de öyle yapayım
Sekiz gün oldu henüz daha iki günümüz var :))canım sen hala olamadın mı? kaç gün gecikti?
evet benim özel bir sebebim var. bir şahsiyet beni çok üzdü. insan sarrafı olmayı çok isterdim!
süpersin
aynen bugün hava ne güzeldi kaptanımgüzel havayı bulunca gezdim tozdum ben de
bugün su süper gözümden kaçmadıyalnız yediğin bir şey de yok. yemekler çok mu yağlı oluyor? ben böyle yesem aç gezerim. galiba kalorileri yüksek oluyor
süpersiin
-bugünkü menüm-
06.30: 2 dilim tahin+pekmezli,chia tohumlu tb ekmek, 6 çiğ kaju, 4 tüm salatalık, 4 tüm domates, 4 siyah zeytin
13.00: 15 çiğ kaju,1 siyah üzüm
15.00: 1 patatesli+bezelyeli gül böreği(bayağı büyüktü), 1 yaprak sarma, 4 falafel köfte (nohut köftesi,maalesef kızartma),4 yk tahinli bir sos, 4 yk patates püresi,3 dilim tb köy ekmeği,4 yk erişteli ve mercimekli bulgur pilavı
dışarıda çok yedim akşam acıkmadım bu yüzden.bi'zahmet yemeyeyim zaten
3 fincan bitki çayı
4 lt su
spor yok.
Oturarak çalışmak bizi mahvediyor haklisin bende spor yapmasam kilo veremem hele kış olunca mecbur oturuyoruzYağlı değiller canım aslında, hatta ben yağlı yemek yiyemem zaten. Evde de çok az yağ kullanırım.o da bazen tereyağ, onun dışında sadece zeytinyağ.
Bence oturarak çalışmamın etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?