Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olursa da canımı sıkmam biraz daha kilo verip öyle olsa daha iyi ama hayırlısı

*** 1.TAKIM 485 ETAP *** ETAP YEDİNCİSİ

deadline (64.2///%) kilosu sabit
Merops (77.3/77.1/0.2/0.26)
zensim ( 63.7/63.4/0.3/%0.47)
bluegreeneyes (70.3/69.5/0.8/%1.14)

myssteriouss (72.4/72.3/0.1/%0.14)
siderolites (81.9/81.4/0.5/%0.61)
afrodit26 (61///%) bildirim yapmadı

1.Takım Ortalaması: %0.374

((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))

*** 1.TAKIM 486. ETAP ***

deadline (64.2///%)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95)
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)

myssteriouss (72.3///%)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61///%) bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Günaydın beybiler

Hayırlı cumalar. Bir anda şaşırdım cuma gelmiş ne çabuk geçiyor günler vay

Günaydın canım günler çabucak geçiyor ve biz yaşlanıyoruz Regl dönemim yakın,tartıda artı çıkmışım bayağı bi,üstüne işler çok yoğun ay duygusala bağladım ben yine

Günaydın canım günler çabucak geçiyor ve biz yaşlanıyoruz Regl dönemim yakın,tartıda artı çıkmışım bayağı bi,üstüne işler çok yoğun ay duygusala bağladım ben yine

Evet ne yazık ki öyle yaşlanıyoruz malesef 20 li yaşlarıma geri dönmeyi çok isterdim en güzel yaşlar herşey yine üst üste gelmiş kuzumm sana kolaylıklar diliyorum sen halledersin

hepimiz mi artı çıktık şaka gibi ya.ben rekordayım tabi

Yaaaa öyle olmuş herkes almış da almış!! Evet senin rakamı görünce gözlerime inanamadım tekrar tekrar hesapladım sonuç aynı tabiii ben şok umarım gider o kilolar bakkk yakında nişanın olacak sen hala etli butlu olmazz !

kızlar selam:) sabitim.
yine toplucana regl olduk galiba,ben de dün oldum.
geçen hafta çok kötüydü,beslenmeme de dikkat edemedim spor falan hiç zaten. sadece ekmek,tahin+pekmez,kaju,mısır ve meyve ile beslendim diyebilirim. hatta tahin+pekmez sadece.
o kadar yemeye almadım demek ki kalıcı kilo vermişim tek sevindiğim nokta bu.ben uzuuun bir süre korumada kalacağım psikolojim de düzelsin.
şimdi geçmişi okuyorum hemen neler olmuş bakınayım

Eklentiler

• kilo2.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 27

Evet bende oldum şükür günler sonra! Canımm kilo almamana sevindim psikolojik halinin düzelmesi umuduyla öpüyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…