- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aynen teşekkür ederimGözün aydın canım endişelenmen bitti sevindim
Çarşamba günü menüm
Kahvaltı:1 yumurta 3 dilim ekmek 5 zeytin be peynir
Ara:5 kuru kayısı
Öğlen:1 tabak pırasa bir kase yoğurt
Ara:3 ceviz 5 kuru kayısı
Akşam:1 tıp dondurma
vitaminler kesinlikle iştah açıyor ben bunu kendimde gözlemledim. özellikle demir,ama sakın bırakma içmeyi. ben de bırakmadım. sonra sonra biraz alışıyor insanEvet ya bir iştah var bende buara anlatamam niye böyle oldu anlamadım hala vitamin içmeye devam ediyorum acaba o mu iştah açıyor?
Ciddi misin!!! Ya benim moralim çok bozuk 2 gündür uyku düzenimde yok girip size ağlayamadım :)) ben çok çıktım diyet havasından be hiç kilo veremeyeceğim gibi gelmeye başladı hayalimde şimdi 78-79 olurum diyordumCanımmm herkesler artıda senin rakamın Süperrr!!! :)))))
Doktorum 40 ın çıkana kadar devam et dedi en az , saçlar doğumdan sonra çok dökülüyor ben de korkuyorum 3 ay daha içerim diye düşünüyorumvitaminler kesinlikle iştah açıyor ben bunu kendimde gözlemledim. özellikle demir,ama sakın bırakma içmeyi. ben de bırakmadım. sonra sonra biraz alışıyor insan
ah size ben de bir katılabilseydim.Sen de harikasn evet yazalım hem bize hem de takıma motivasyon olur belki diğerleri de gaza gelir
çünkü spordan önce hala dediğim gibi beslenmiyorsun. susuyorum artık,hıhspordan sonra simit yedim :'( moralim çok bozuldu ay yine başa dönüyorum :'(
Ciddi misin!!! Ya benim moralim çok bozuk 2 gündür uyku düzenimde yok girip size ağlayamadım :)) ben çok çıktım diyet havasından be hiç kilo veremeyeceğim gibi gelmeye başladı hayalimde şimdi 78-79 olurum diyordum
Kızım istiyor diye eve alınıyor tabii sade olanları ben yiyorum hiç dayanamıyorum :)Güzel canım menün bu havada ne dondurması kuzummm donacaksın :)))))
bu hafta ben de deli gibiydim,hatta canavar. ağzım yüzüm burnum tahin pekmez olana kadar yedimoff offff offffff bugün çok dertli bir moddayım. zaten canım da tatlı istiyor.
ah size ben de bir katılabilseydim.
çünkü spordan önce hala dediğim gibi beslenmiyorsun. susuyorum artık,hıh
hiç hem de hiçSonbahar sanırım bize iyi gelmedi
Kızım istiyor diye eve alınıyor tabii sade olanları ben yiyorum hiç dayanamıyorum :)
bu hafta ben de deli gibiydim,hatta canavar. ağzım yüzüm burnum tahin pekmez olana kadar yedim
havalar+regl+saçmasapan insanlar!Eneeemm herkes aynı modda bende dertlenecektim bisey yapmak istemiyorum diye
Cuma günü artıyi görürsek bizim suçumuz degil havalardan hep :)) Kendi yerimi de yaptım böylece :)
Şaka bir yana bize ne oldu kizlar havalardan mı böyle olduk.
Kendime motivasyon sebebi arıyorum herşeye karşı inanın ne iş ne bisey yapasim var zoraki yapıyorum.
Arkadaşın kızının düğünü var 30 Ekimde gayet fit gideyim diyorum sonra ya gitmezsem ne olacak diyip kendimi bırakıyorum
Adanadayız tatlım burası hala yaz :)Hasta olacaksınız bence sıcak şeylere yönelin artık :)))))
Ayyyy çok güldüm :))))
hiç hem de hiçnormalde çok severim sonbaharı ama bu seferkini sevmedim.
Adanadayız tatlım burası hala yaz :)
ben de 19 yıl ankara'da yaşadım,ankara'nın ayazını bilirimben 17 yıl Ankara' da yaşadım canım. kışı sadece evdeyken ya da kayak yaparken seviyorum. onun dışında eziyet oluyor. bot, çizme, mont, bere
değil mi takımın en çenesizi benim çünküBen buralardayım Canımmm :))))) eclecticvegan yok ya sessizlik çöktü...
ben de sizi özlediimevet ya bir günde özledik kendisini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?