Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

*** 1.TAKIM 486. ETAP ***

deadline (64.2///%)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95)
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)

myssteriouss (72.3///%)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61/60/1/%0.82) bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

Evet ya bir iştah var bende buara anlatamam niye böyle oldu anlamadım hala vitamin içmeye devam ediyorum acaba o mu iştah açıyor?
vitaminler kesinlikle iştah açıyor ben bunu kendimde gözlemledim. özellikle demir,ama sakın bırakma içmeyi. ben de bırakmadım. sonra sonra biraz alışıyor insan

Canımmm herkesler artıda senin rakamın Süperrr!!! :)))))
Ciddi misin!!! Ya benim moralim çok bozuk 2 gündür uyku düzenimde yok girip size ağlayamadım :)) ben çok çıktım diyet havasından be hiç kilo veremeyeceğim gibi gelmeye başladı hayalimde şimdi 78-79 olurum diyordum

vitaminler kesinlikle iştah açıyor ben bunu kendimde gözlemledim. özellikle demir,ama sakın bırakma içmeyi. ben de bırakmadım. sonra sonra biraz alışıyor insan
Doktorum 40 ın çıkana kadar devam et dedi en az , saçlar doğumdan sonra çok dökülüyor ben de korkuyorum 3 ay daha içerim diye düşünüyorum

Canımmm tabiki ciddiyim verilen her gram bile çok önemli. Hiççç hafife alma bunu!

Aaaa çıkma diyet havasından o kiloyla mı yapmayacaksın nasıl yani 80 kilolarda mı kalacaksın hiç yakışıyor mu kuzumm sana?

havalar+regl+saçmasapan insanlar!
bizim suçumuz değil evet

ben 17 yıl Ankara' da yaşadım canım. kışı sadece evdeyken ya da kayak yaparken seviyorum. onun dışında eziyet oluyor. bot, çizme, mont, bere
ben de 19 yıl ankara'da yaşadım,ankara'nın ayazını bilirim ama özledim de ya! 5 sene önce falan ama bir kış vardı ankara'da,o zaman bezmiştim işte. en kötü geçen kıştı.
Ben buralardayım Canımmm :))))) eclecticvegan yok ya sessizlik çöktü...
değil mi takımın en çenesizi benim çünkü
evet ya bir günde özledik kendisini :)
ben de sizi özlediim içimde müthiş bir boşluk olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…