geldim geldim
geldim geldimgitmiyorum artık
canım kesin mevsimseldir çünkü çevremdeki herkesin regl düzeni şaştı. ben de normalden 5-6 gün önce oldum,şoka girdim.Bilemiyorum ama inş aklıma gelen değildir
canım yarım yarım atıyorsun kiloları işte,sinirlenip durma kendine aaKızlar kilo bildirimi yapayım son 2 gün menümü yazacağım sonra
Ex kilo:81,4
Güncel kilo:81,0
Sinirim tepemde ama yedim yani yapacak birşey yok
Tatlım yok yukselmiycen yani umarım tartiyi sakliycam bu dönemde eksi gördükçe simariyorum dikkat etmek açısından hep tetikte olmaliyimGeçmiş olsun canım çok kötü öksürük geçmiyorda çabuk bilirim...
Tamam canım sen nasıl istersen
Ara Verde dikkatli ol daha da yukselebilirsin...
Canımmm olabilir bazen tartılar böyle gıcıklık yapabiliyor. Sen canını sıkma pes etmemen sevindirici
Canım herşeyin hayırlısı olsada nasip yapacak bir şey yok ki canını sıkma...
Merhaba :))
ooo kaptanım bombasııııın
aslında her şey benim elimde ama bir şey yapasım da yok. bir şey yapmayınca iyice kötü oluyorum. resmen kısır döngü.Evet bende oldum şükür günler sonra! Canımm kilo almamana sevindim psikolojik halinin düzelmesi umuduyla öpüyorum seniii
Gözün aydın canım :)Aynen teşekkür ederim
aslında her şey benim elimde ama bir şey yapasım da yok. bir şey yapmayınca iyice kötü oluyorum. resmen kısır döngü.
aynen aynen,ben de bir ara kan verip yine değerlerime baktıracağım. normaldeyse değerlerim bırakırım ama sen bırakma bir 3 ay daha devam et.Doktorum 40 ın çıkana kadar devam et dedi en az , saçlar doğumdan sonra çok dökülüyor ben de korkuyorum 3 ay daha içerim diye düşünüyorum
Kızlar ara vermiş olsamda takilirim fırsat buldukça ben sizi birakamam kuzular
evet yediSpordan sonra simit mi yemiş bak ben kaçırmışım @Merops afferin sana
ay böyle deyince yine canım çekti ya. dün yiyemiştim tahin bitti. 2 küçük kavanoz tahin bitirdim 2 haftadaHasta olacaksınız bence sıcak şeylere yönelin artık :)))))
Ayyyy çok güldüm :))))
aaa adanalı mısın sen yoksa? ben de adanalıyım bak gördün mü hemşeri çıktıkAdanadayız tatlım burası hala yaz :)
evet yedisonra neden artıdayım,metabolizmayı mahvediyor
ay böyle deyince yine canım çekti ya. dün yiyemiştim tahin bitti. 2 küçük kavanoz tahin bitirdim 2 haftadaaz sonra çıkayım da yine alayım.
aaa adanalı mısın sen yoksa? ben de adanalıyım bak gördün mü hemşeri çıktık
valla işim gücüm yoktu kiKuzummm geldin mi ahhhh çok sevindim
Naptin işlerini hallettinmi??
canım sen de ara veriyormuşsun,çok bunaldıysan bence de ver. ama burada takıl bak benim gibi az buçuk kontrol hissi olur sende deTatlım yok yukselmiycen yani umarım tartiyi sakliycam bu dönemde eksi gördükçe simariyorum dikkat etmek açısından hep tetikte olmaliyim
ayy umarıım!! cumartesi yine bir gezeyim diyorum vapur mapur. toparlarım az da olsa. dönüşüm muhteşem olacakİşteee bir anda oluyor o düzeltmekte. Bendede bazen günler sürer bazende saatler!!! Işık hızıyla bitmesini diliyorum seninkininde
bu hafta ne olmuş bizim takıma*** 1.TAKIM 486. ETAP ***deadline (64.2///%)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95) izne ayrılmak istiyor
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)
myssteriouss (72.3///%)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61/60/1/%0.82) geçen hafta bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü
1.Takım Ortalaması: %
dimiCanımmm fazla da tüketme bence cokkkkk kilo yapar dikkat!!!
yurtdışında doktorasını yapan şahıs!!! onu düşünüp de hızlı kilo vermemişim iyi ki kendimi düşünüp korumaya almışım. kendimi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?