Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bilemiyorum ama inş aklıma gelen değildir
canım kesin mevsimseldir çünkü çevremdeki herkesin regl düzeni şaştı. ben de normalden 5-6 gün önce oldum,şoka girdim.
Kızlar kilo bildirimi yapayım son 2 gün menümü yazacağım sonra
Ex kilo:81,4
Güncel kilo:81,0
Sinirim tepemde ama yedim yani yapacak birşey yok
canım yarım yarım atıyorsun kiloları işte,sinirlenip durma kendine aa sen süt veriyorsun normal

Tatlım yok yukselmiycen yani umarım tartiyi sakliycam bu dönemde eksi gördükçe simariyorum dikkat etmek açısından hep tetikte olmaliyim

Doktorum 40 ın çıkana kadar devam et dedi en az , saçlar doğumdan sonra çok dökülüyor ben de korkuyorum 3 ay daha içerim diye düşünüyorum
aynen aynen,ben de bir ara kan verip yine değerlerime baktıracağım. normaldeyse değerlerim bırakırım ama sen bırakma bir 3 ay daha devam et.

*** 1.TAKIM 486. ETAP ***
deadline (64.2///%)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95)
izne ayrılmak istiyor
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)
myssteriouss (72.3///%)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61/60/1/%0.82) geçen hafta bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü

1.Takım Ortalaması: %

Spordan sonra simit mi yemiş bak ben kaçırmışım @Merops afferin sana
evet yedi sonra neden artıdayım,metabolizmayı mahvediyor
Hasta olacaksınız bence sıcak şeylere yönelin artık :)))))

Ayyyy çok güldüm :))))
ay böyle deyince yine canım çekti ya. dün yiyemiştim tahin bitti. 2 küçük kavanoz tahin bitirdim 2 haftada az sonra çıkayım da yine alayım.
Adanadayız tatlım burası hala yaz :)
aaa adanalı mısın sen yoksa? ben de adanalıyım bak gördün mü hemşeri çıktık

Canımmm fazla da tüketme bence cokkkkk kilo yapar dikkat!!!

Kuzummm geldin mi ahhhh çok sevindim

Naptin işlerini hallettinmi??
valla işim gücüm yoktu ki depresyonumu yaşadım ama doyasıya,bir de bir insanı sildim hayatımdan rahatladım
Tatlım yok yukselmiycen yani umarım tartiyi sakliycam bu dönemde eksi gördükçe simariyorum dikkat etmek açısından hep tetikte olmaliyim
canım sen de ara veriyormuşsun,çok bunaldıysan bence de ver. ama burada takıl bak benim gibi az buçuk kontrol hissi olur sende de
İşteee bir anda oluyor o düzeltmekte. Bendede bazen günler sürer bazende saatler!!! Işık hızıyla bitmesini diliyorum seninkininde
ayy umarıım!! cumartesi yine bir gezeyim diyorum vapur mapur. toparlarım az da olsa. dönüşüm muhteşem olacak

bu hafta ne olmuş bizim takıma
Canımmm fazla da tüketme bence cokkkkk kilo yapar dikkat!!!
dimi çok kalorili değil mi tahin pekmez tatlı olarak başka ne yesem bilmiyorum ki. niye bu kadar düştüysem yazın hiç canım istemiyordu,kış geldi diye mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…