Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu hafta ne olmuş bizim takıma

dimi çok kalorili değil mi tahin pekmez tatlı olarak başka ne yesem bilmiyorum ki. niye bu kadar düştüysem yazın hiç canım istemiyordu,kış geldi diye mi acaba

Evet kış geldi diyedir. Tadı da lezzetli malesefff ama yenilme canım hem yağ boşu boşuna alma vücuduna benden sana söylemesi

yurtdışında doktorasını yapan şahıs!!! onu düşünüp de hızlı kilo vermemişim iyi ki kendimi düşünüp korumaya almışım. kendimi seviyorum

Ayyy üzüldüm aklıma da o geldi oymuş. Bir kızgınlık anıdır belki, zaman lazım kuzummm herşeyin ilacı zaten zaman

Evet kış geldi diyedir. Tadı da lezzetli malesefff ama yenilme canım hem yağ boşu boşuna alma vücuduna benden sana söylemesi
haklısın kaptanım azalta azalta bırakayım
pekmez de başka türlü yenilmiyor,suyla içenler falan var ya ıyy hayatta içemem öyle

haklısın kaptanım azalta azalta bırakayım
pekmez de başka türlü yenilmiyor,suyla içenler falan var ya ıyy hayatta içemem öyle

He heee biz karadenizliyiz içeriz valla suyla. Aaa bide yoğurt üstüne de güzel oluyor şöyle gezdir bakk bilmem ben seviyorum ama sen beğenirmisin??

He heee biz karadenizliyiz içeriz valla suyla. Aaa bide yoğurt üstüne de güzel oluyor şöyle gezdir bakk bilmem ben seviyorum ama sen beğenirmisin??
yoğurt yemiyorum ben ama eskiden öyle de sevmezdim.azıcık tahin katarım olmadı,azıcık böyle. ekmeğe sürüp yerim yine,zaten normalde hiç ekmek yemiyorum.

neyse ApriL_2007 iyi olmuştur belki de? depresyondan çıkınca güzel gaza gelebilirim motive edecek bir güç yoktu oldu sayesinde
hırs,intikam,kan,nefret !!!

Aynen bebeğim illa ki onunla olacak diye de birşey yok zaten herkesin keyfi bilir. Bilirsin bazen şer gördüğümüz şeyler hayırdır bizim için...

Bakkk ya vegan kıza yoğurt ye diyorum inanılmazım
olsun kaptanım bir değişik olan benim zaten
Tabiki zaten gencecik yaşta o ne öyle beklemek öyle şeylere bulaşma canım benim hayatını yaşa
ahh değil mi,aptal ben.
bir de ben konuşmuyordum o ara vegan olmuş vegan olması da boşa gitti tüh,diğer kızla mangal partileri yapar artık
saçları dökülsün inşallahhhh

@deadline Homely_angel canlarım kilo bildirimlerini alalım bakalım hadiiiiii gelinnnn korkmayın :)))))

canım kusura bakma bugün şantiyede olduğum için ancak bilgisayar başındayım.

maalaesef durum fena ve menülerimi böyle tutmuşken neden vücudum böyle anlayamıyorum su içmiycem ben.

geçen hafta : 72,30
bugün :72,40

su niye içmiyorsuuun,inanılmaz metabolizmayı çalıştıran bir şey. sakın bak sakıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…