- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bu hafta ne olmuş bizim takıma
dimiçok kalorili değil mi tahin pekmez tatlı olarak başka ne yesem bilmiyorum ki. niye bu kadar düştüysem yazın hiç canım istemiyordu,kış geldi diye mi acaba
Ltesekkur ederim amin :)Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
yurtdışında doktorasını yapan şahıs!!! onu düşünüp de hızlı kilo vermemişim iyi ki kendimi düşünüp korumaya almışım. kendimi seviyorum
haklısın kaptanımEvet kış geldi diyedir. Tadı da lezzetli malesefff ama yenilme canım hem yağ boşu boşuna alma vücuduna benden sana söylemesi
ayy yok yok kızgınlık anı değil eski manitasıyla barıştıAyyy üzüldümaklıma da o geldi oymuş. Bir kızgınlık anıdır belki, zaman lazım kuzummm herşeyin ilacı zaten zaman
haklısın kaptanımazalta azalta bırakayım
pekmez de başka türlü yenilmiyor,suyla içenler falan var ya ıyy hayatta içemem öyle
ayy yok yok kızgınlık anı değil eski manitasıyla barıştıay allahım müthiş kazık yedim ama güzel girdi
yoğurt yemiyorum ben ama eskiden öyle de sevmezdim.azıcık tahin katarım olmadı,azıcık böyle. ekmeğe sürüp yerim yine,zaten normalde hiç ekmek yemiyorum.He heee biz karadenizliyiz içeriz valla suyla. Aaa bide yoğurt üstüne de güzel oluyor şöyle gezdir bakk bilmem ben seviyorum ama sen beğenirmisin??
ya april bizim duurmlar çok karışık şimdi o gitti ya gelip yeniden konuşmayı bekliyorduk aslında tam adı da yoktu. 3 yıldır bu arada,aylık olsa keşkeAaaa! Çokkk ayıpsizin ilişkiniz kaç aylık tı??
neyseApriL_2007 iyi olmuştur belki de? depresyondan çıkınca güzel gaza gelebilirim motive edecek bir güç yoktu oldu sayesinde
hırs,intikam,kan,nefret !!!
zaten öyle aynen,n'apayım ben 5 yıl gelmeyecek adamı. ömrüm çürürdü zaten,şimdi beklesin diğer kız onu.Aynen bebeğim illa ki onunla olacak diye de birşey yok zaten herkesin keyfi bilir. Bilirsin bazen şer gördüğümüz şeyler hayırdır bizim için...
yoğurt yemiyorum ben ama eskiden öyle de sevmezdim.azıcık tahin katarım olmadı,azıcık böyle. ekmeğe sürüp yerim yine,zaten normalde hiç ekmek yemiyorum.
zaten öyle aynen,n'apayım ben 5 yıl gelmeyecek adamı. ömrüm çürürdü zaten,şimdi beklesin diğer kız onu.
Merhaba hoşgeldin aramızabiraz kendinden bahsedermisin?
Hosbuldumm19 yasındayım 1.58 boyum . Geçen sene üniversite sınavına hazırlanırken60 dan 68 kiloya çıktım okula yeni basladım ve etrafımda incecik kızları görünce iyice canım sıkıldı 50 kilo gibi bi hedefim var bana yardımcı olabilir misiniz
olsun kaptanım bir değişik olan benim zatenBakkk ya vegan kıza yoğurt ye diyorum inanılmazım
ahh değil mi,aptal ben.Tabiki zaten gencecik yaşta o ne öyle beklemek öyle şeylere bulaşma canım benim hayatını yaşa
olsun kaptanım bir değişik olan benim zaten
ahh değil mi,aptal ben.
bir de ben konuşmuyordum o ara vegan olmuşvegan olması da boşa gitti tüh,diğer kızla mangal partileri yapar artık
saçları dökülsün inşallahhhh
@deadlineHomely_angel canlarım kilo bildirimlerini alalım bakalım hadiiiiii gelinnnn korkmayın :)))))
su niye içmiyorsuuun,inanılmaz metabolizmayı çalıştıran bir şey. sakın bak sakııncanım kusura bakma bugün şantiyede olduğum için ancak bilgisayar başındayım.
maalaesef durum fena ve menülerimi böyle tutmuşken neden vücudum böyle anlayamıyorumsu içmiycem ben.
geçen hafta : 72,30
bugün :72,40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?