- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım kusura bakma bugün şantiyede olduğum için ancak bilgisayar başındayım.
maalaesef durum fena ve menülerimi böyle tutmuşken neden vücudum böyle anlayamıyorumsu içmiycem ben.
geçen hafta : 72,30
bugün :72,40
yakalandımmmmama iki gündür 0 kaçamak spora gidicem yine kaptanım.haftaya - çıkmazsam kesin sağlık sorunum var direk doktora gidiyorum
su niye içmiyorsuuun,inanılmaz metabolizmayı çalıştıran bir şey. sakın bak sakıın
Canım birebir yazdım menülerimi gördünüz, ona rağmen veremedim yinesu yarıyor dedim.
Ya kızlar instagram da reklam gördüm seda Akgün içmiş kilo vermiş böyle suda eriyen bir tablet gerçek midir? Bir doktor vermiş , alsam mı çocukta emziriyorum ama ölür müyüm ? Bından haberiniz var mı?
anladım canım şimdi,haklısın kesinlikleCanım birebir yazdım menülerimi gördünüz, ona rağmen veremedim yinesu yarıyor dedim.
ApriL_2007 canım ortalamanız yanlıs olmus sanırım. Yüzdeler toplamını yazmıssın da kisi sayısına bölünce -0,345 yapmıyor mu? -2 nasıl olur ya diyerek baktım kusura bakma isine karısmak istemem :)
kesinlikle reklamdır sakın alma. zaten veriyorsun ne bu telaş,panik?Ya kızlar instagram da reklam gördüm seda Akgün içmiş kilo vermiş böyle suda eriyen bir tablet gerçek midir? Bir doktor vermiş , alsam mı çocukta emziriyorum ama ölür müyüm ? Bından haberiniz var mı?
Selam hanimlar ben yeniyim bu topikde araniza yeni geldim:)
Estagfurullah canim insaniz sonucta hata yapariz elbetmorordek evet yanlışmış! Yılların kaptanı ortalamayı kişi sayısına bölmeyi unutmuş gerçekten çok teşekkür ederim Canımsın iyiki varsın dikkatli arkadaşım...
En şişman benim öldürün beni bence***1.Takım 486. Etap***
deadline (64.2/64.1/0.1/%0.16)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95) izne ayrılmak istiyor
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)
myssteriouss (72.3/72.4/+0.1/%-0.14)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61/60/1/%0.82) geçen hafta bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü
1.Takım Ortalaması: %-0.346
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?