- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ApriL_2007 23yasindayim 3yillik evliyim 1kizim var 14aylik.. Boyum 1.66 kilom 63 4gundur diyetteyim daha once 14kilo vermislihim var. Ha bide azeriyim:))) yazim hatalarim olursa onceden ozur dilerim.
Bence boyun kilon çok güzel inşallah istediğin kiloya gelirsin bir an önce bende 65 kilo olsam keşkeApriL_2007 23yasindayim 3yillik evliyim 1kizim var 14aylik.. Boyum 1.66 kilom 63 4gundur diyetteyim daha once 14kilo vermislihim var. Ha bide azeriyim:))) yazim hatalarim olursa onceden ozur dilerim.
Cinnet halindeyim bu 8 li kilolar beni deli ediyor panik oldum yaaakesinlikle reklamdır sakın alma. zaten veriyorsun ne bu telaş,panik?
En şişman benim öldürün beni bence
Cinnet halindeyim bu 8 li kilolar beni deli ediyor panik oldum yaaa
Ben lohusa olduğum halde yavaş veriyorum hiç hareketim yok hep evdeyim ya acaba ondan mıHiç panik olma canımm ya sadece sabır ve istikrarla olacak işte sen merak etme moralini bozma tamam mı kuşummm?
Ben lohusa olduğum halde yavaş veriyorum hiç hareketim yok hep evdeyim ya acaba ondan mı
Cok tesekkur ederim canimÇok güzel Allah bağışlasın. İnşaAllah istediğin kiloya ulaşırsın en kısa zamanda. Tabiki canım önemli değil anlarız...
Canim benim sorunum bel bolgem biraz kalin.bide sarkmalar vvar biraz malesef toparlamaya calusuyorum sporla.leslie 3mile ve 10dakika zumba yapiyorum hergun ha bide vakit buldukca yuruyusBence boyun kilomaleseüzel inşallah istediğin kiloya gelirsin bir an önce bende 65 kilo olsam keşke
canım hoş geldin aramızaApriL_2007 23yasindayim 3yillik evliyim 1kizim var 14aylik.. Boyum 1.66 kilom 63 4gundur diyetteyim daha once 14kilo vermislihim var. Ha bide azeriyim:))) yazim hatalarim olursa onceden ozur dilerim.
tövbe yarabbimEn şişman benim öldürün beni bence
haftada 1 kilo vermeye gayret et o zaman,dediğim gibi unlu gıdaları çıkarman lazım muhakkakCinnet halindeyim bu 8 li kilolar beni deli ediyor panik oldum yaaa
Aaa -mi o ne ya herkesin başında bi ekşi işareti kötü olmuş***1.Takım 486. Etap***
deadline (64.2/64.1/0.1/%0.16)
Merops (77.1/78.7/+1.6/%-2.08)
zensim ( 63.4/64/+0.6/%-0.95) izne ayrılmak istiyor
bluegreeneyes (69.5/70/+0.5/%-0.72)
myssteriouss (72.3/72.4/+0.1/%-0.14)
siderolites (81.4/81/0.4/%0.49)
afrodit26 (61/60/1/%0.82) geçen hafta bildirim yapmadı kilosu ikiye bölündü
1.Takım Ortalaması: %-0.346
takımca depresyona girdik bu haftaAaa -mi o ne ya herkesin başında bi ekşi işareti kötü olmuş
canım hoş geldin aramıza
tövbe yarabbim
canım ben 90.500'ü görmüş bir insanım,kilo vermek sabır isteyen bir şey yavaş yavaş verirsin ama kalıcı verirsin
Aaa -mi o ne ya herkesin başında bi ekşi işareti kötü olmuş
Bende doğuma 92 işe girdim şimdi 37 gün oldu 81 im ama durdu gibi gram gram gidiyor sen ne kadar sürede verdin çok iyi vermişsin benimde hedef 59 ya inşallah yıllar sürmezBen dogumda 80li kilolardaydim tahminimce 88falan olurdu.1hafta sonra 77.62e kadar dusdum fakat bayramda 1kilo aldim.63um suan.hedefim 58 falan cok zayif iyi gorunmuyorum ben.bide favorim karatay ustune tanimam vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?