- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Emziriyorum ama hiç spor yok evdende çıkmıyorum daha yürümüyorum bile yani açana evde ip mi atlasam ne yapsamsiderolites canim emziriyorsan cok cabuk gidecekdir emin ol.bebegim 2aylikken esnek diyete basladim ilk 2ay 10kilo verdim toplam..67den buyanada diyetsiz yediklerime dikkat ederek dusdum.spor olmazsa olmaz ama
Banyonun fayanslarindan su akıyor birinci kat olduğu için aşağıya aktığı belli olmuyor onarı yapıcajlar birde yerleri parke yaptiricam hala eski mozaik taşlardan canımZatenn bırakamazsın. Biz bağımlılık yaparız kuzummmheppp gelirsin yaniiii özleriz.
Senin evin mi tadilata girecek?? Ayyy neler yapılacak!?
Öyle yapacağım tatlım tam anlamıyla kopmam kopamam sizden özlerimmmmvalla işim gücüm yoktu kidepresyonumu yaşadım ama doyasıya,bir de bir insanı sildim hayatımdan rahatladım
canım sen de ara veriyormuşsun,çok bunaldıysan bence de ver. ama burada takıl bak benim gibi az buçuk kontrol hissi olur sende de
ayy umarıım!! cumartesi yine bir gezeyim diyorum vapur mapur. toparlarım az da olsa. dönüşüm muhteşem olacak
Günaydınlar , nasılsınıız ? Kızlar bir sorum olcak yemeklerden ne kadar zaman sonra spor yapıyorsunuz ?
Bu mevsim kilo mevsimi havalar biraz soğudukça tatlı yeme isteği geliyor insana
Emziriyorum ama hiç spor yok evdende çıkmıyorum daha yürümüyorum bile yani açana evde ip mi atlasam ne yapsam
Banyonun fayanslarindan su akıyor birinci kat olduğu için aşağıya aktığı belli olmuyor onarı yapıcajlar birde yerleri parke yaptiricam hala eski mozaik taşlardan canım
Ben dün kı menümü yazayım
Kahvaltı:1 muz 1 bardak süt
Öğlen:1 tabaktan az domatesli peynirli makarna
Ara:5 kuru kayısı
Akşam:tonbalıklı salata 1 dilim ekmek
kızlar mutlu haftasonları <3 bugün yeni iş görüşmesine gideceğim bana şans dileyin..geçen sene de gel çalış demişlerdi yine turizm firması istememiştim su an ki firmamda 5 yıl bitti çok alıştım..ama yol çok uzak ve sanırım sıkıldım..mekan değişikliği lazım..öpüyorum sizi..
ayrıca hala 0 kaçamak
Tünaydın kızlar çok isim var yazmaya vaktim yok maalesef kaçamak yaptım az önce komşum muhacir böreği getirmişti yedim valla iki dilim yedim hem de
Çok güzeldi kaptanm ondan yedim bi de iş yaparken acikmistimCanımmm iki saat sonra yapıyoruz...
Malesefff öyle benide depresyona soktu. Önceden işteyken uykulu olurdum şimdide tamamen altüst etti anlaşıldı sonbahar hiççç bana göre değilmiş!! Belkide sende ki tatlı isteğinde ondanben başa çıkmaya çalışıyorum sende umarım kazanırsın yenilmemeyi ....
Canımmm işte en büyük eksiğin buyapman lazım illaki hergün spor gibi bir şey istediklerini yap kuzummm yeter ki hareket et
Güzel değişiklik canımöncesi sonrası fotosunu isteriz tabii mümkün olursa. Eminim ki sonuç çok güzel olacaktır...
Su ???? Çok kısa ve öz menü sen bunlarla doydun mu bakim???
Oooo iyi şanslar beybi hayırlısı olsun bakalım
İyi düşün doğru karar ver tatlım ama değişiklik iyidirorasıda ayrı...
Hadi yedin de iki niye
bak maalesef bu konuda haklısın,yazın daha rahat veriliyor.Bu mevsim kilo mevsimi havalar biraz soğudukça tatlı yeme isteği geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?