Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

siderolites canim emziriyorsan cok cabuk gidecekdir emin ol.bebegim 2aylikken esnek diyete basladim ilk 2ay 10kilo verdim toplam..67den buyanada diyetsiz yediklerime dikkat ederek dusdum.spor olmazsa olmaz ama
Emziriyorum ama hiç spor yok evdende çıkmıyorum daha yürümüyorum bile yani açana evde ip mi atlasam ne yapsam

Zatenn bırakamazsın. Biz bağımlılık yaparız kuzummm heppp gelirsin yaniiii özleriz.

Senin evin mi tadilata girecek?? Ayyy neler yapılacak!?
Banyonun fayanslarindan su akıyor birinci kat olduğu için aşağıya aktığı belli olmuyor onarı yapıcajlar birde yerleri parke yaptiricam hala eski mozaik taşlardan canım

Öyle yapacağım tatlım tam anlamıyla kopmam kopamam sizden özlerimmmm

siderolites menyune baktimda cok az yiyorsun ben sen yediginin 2katin yiyordum neredeyse bide ekmek yemeseydim sutum olmuyordu.bide saglik sorunum nefeniyle gecen ay sutten kesdim bebegimi istahimda azaldi emzirince acikiyordum slkslk.spor ben hep yapdim.en basitinden leslie baslayabilirsin.ben 3mil yapiyorum ter icinde kaliyorum cok etkili.bide eger normal dogum uaptiysan mekik falan cek hep hareket halinde olmaya calis ben hareket olsun diyevhergun ev toparliyirom dipkose temizlik yapiyorum silsupurtoz al.az once mutfak dolablarimi bosalttim silip yerlestirdim yeniden hareket olsun diye surekli birseylerle oyaalaniyorum.metabolizma hizlaniyir bide.yemek bile istemiyo canim.bunlari yaparsan cabuk kilo verirsin bide en onemlisi istemek.benim esim birgun yuzume siylemisdii kendine aynada bak 40yasinda gibi gorunuyorsun dedi.o kadar aglamisdimki ama simdi dusunuyorumda iyiki oyle demis yoksa farkinda olmadan sismanlayib dahada kotu olacakdim ama simdi boyuma gore kilom iyi fakat birazdaha verip korumak istiyorum.gecenlerde bana diyoku bak bunun icin oyle demesdim diyo yoksa kilon alip basini giderdi

siderolites yok spor kesinlikle yapamam diyosan tak kulakligi ac bir muzik.dans et o yana bu yana :)) bel inceltmede etkili.hem vucutsekillendiriyor..dans guzel kaloriyaktiriyor.aslinda bir yerden baslasan arkasi corapsokugu gibi gelecek.ben seni motive ederim

kızlar mutlu haftasonları <3 bugün yeni iş görüşmesine gideceğim bana şans dileyin..geçen sene de gel çalış demişlerdi yine turizm firması istememiştim su an ki firmamda 5 yıl bitti çok alıştım..ama yol çok uzak ve sanırım sıkıldım..mekan değişikliği lazım..öpüyorum sizi..

ayrıca hala 0 kaçamak

Günaydınlar , nasılsınıız ? Kızlar bir sorum olcak yemeklerden ne kadar zaman sonra spor yapıyorsunuz ?

Canımmm iki saat sonra yapıyoruz...

Bu mevsim kilo mevsimi havalar biraz soğudukça tatlı yeme isteği geliyor insana

Malesefff öyle benide depresyona soktu. Önceden işteyken uykulu olurdum şimdide tamamen altüst etti anlaşıldı sonbahar hiççç bana göre değilmiş!! Belkide sende ki tatlı isteğinde ondan ben başa çıkmaya çalışıyorum sende umarım kazanırsın yenilmemeyi ....

Emziriyorum ama hiç spor yok evdende çıkmıyorum daha yürümüyorum bile yani açana evde ip mi atlasam ne yapsam

Canımmm işte en büyük eksiğin bu yapman lazım illaki hergün spor gibi bir şey istediklerini yap kuzummm yeter ki hareket et

Banyonun fayanslarindan su akıyor birinci kat olduğu için aşağıya aktığı belli olmuyor onarı yapıcajlar birde yerleri parke yaptiricam hala eski mozaik taşlardan canım

Güzel değişiklik canım öncesi sonrası fotosunu isteriz tabii mümkün olursa. Eminim ki sonuç çok güzel olacaktır...

Ben dün kı menümü yazayım
Kahvaltı:1 muz 1 bardak süt
Öğlen:1 tabaktan az domatesli peynirli makarna
Ara:5 kuru kayısı
Akşam:tonbalıklı salata 1 dilim ekmek

Su ???? Çok kısa ve öz menü sen bunlarla doydun mu bakim???

Oooo iyi şanslar beybi hayırlısı olsun bakalım

İyi düşün doğru karar ver tatlım ama değişiklik iyidir orasıda ayrı...

Tünaydın kızlar çok isim var yazmaya vaktim yok maalesef kaçamak yaptım az önce komşum muhacir böreği getirmişti yedim valla iki dilim yedim hem de

Hadi yedin de iki niye

Merhaba kızlar

Dün gece yine uyku sorunu yaşadım. Nedense işten çıktığımdan beri uğraşıyorum bu durumla uykuya dalamıyorum çok mutsuzum. Yattım gece 12de yokkk!!! Gece 3:30 da uykuya daldım gibi oldu 5de bir uyandım kabuslar şeytanlar gibi şeylerle uğraşmışım kalbim ağzımda yine uyandım. Sonra yine daldım 11:30da kalktım şükür uyanmadan ama yine karışık karışık rüyalar valla hep başım ağrıyor bu aralar bunla uğraşıyorum bıktım valla uykuya dalamama sorunum çıktı 2/3 haftadır böyle.

Bende durumlar böyle siz nasılsınız

Çok güzeldi kaptanm ondan yedim bi de iş yaparken acikmistim ama ben onu yakmisimdir diye kendimi avutuyorum

Gunaydin hanimlar :)) bizim burada 09:48 ve ben az once kahvaltimi yaptim.
2yumurtali omlet (yalniz yemedim.bebegimle yedik) 1domates 1dilim kepek ekmegi 1c.k suzme peynir
Uykudan uyanincada 2bardak ilik su ictim

Günaydınlar, dün regl ilk günü olduğu için sadece kahvaltı yapabildim o yuzden yazmadım. Bugün bir yumurta 2 zeytin, bi dilim kepek biraz beyaz peynir ve şekersiz çay içtim bi saat sonra spor yapacağım Adana haala çok sıcak . Terleme yönünden şanslıyım sanırımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…