Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En şişman benim öldürün beni bence

Canım sen en masumumuzun bence. Sonuçta emziriyorsun. Ve hamilelikten çıktın. Yani metabolizma düzenin tamamen farklıydı, şimdi tekrar eski halini bulmaya çalışıyor. Kendini bu kadar strese sokma. Unutma ki stres de kilo vermeyi durdurabilen bir etmen.

Canım yatmadan rahatlatıcı bitki çaylarını içsen, bir de kitap okuyarak uykunu getirsen işe yarayabilir belki.

Ben de durumlar klasik hafta sonu. Çalışma hayatı çok yoğun geçince hafta sonu yetmiyor valla. Bugün 11:30 a kadar uyumuşum. Dün de arkadaşımın bebeği bendeydi. Ona bakmakta geçti. Bebekler ilgilenmek ne zormuş. Bütün gün başka bişi yapamadım.

Kizlar ben bugun regl oldum.istahim hic yok.. Ama ogun atlamiyorum
Ogle 1kase dunden kalma lahana corbasi 1dlimk.ekmegi.
Bide dun aksam 22 gibi 2adet biskuvi kacamaj yaptim canim tatli cekiyodu regldenmis meger.ama bugun daha kacamak yapmadim

ben de dün gezdim tozdum biraz depresif havadan çıkmak için:)
vegan içli köfte ile bezelyeli vegan börek yedim.
iyi geldi ama bir spor yapmak kadar değil,yarın artık toplanayım

Eklentiler

• kkk.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 33
Biz sonuncu olduktan sonra birinci olmuş takımız. Haydi kızlar toplanalım ne bu halimiz. Çıkalım depresyondan içelim suları.
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer. biraz toplanalım cidden.
ben de teyzemi çağırdım yanıma,haftasonu birkaç günlüğüne yanıma gelecek. kafa dağıtırım en azından
menülerimi de yazmaya devam mı etsem?
ama takip eden varsa korumada olduğumu bilmeyip ne çok yiyor bu kız diyebilirler

-bugünkü menüm-
13.30: 30 kabuklu fındık, 26 zeytin, 1 tabak domates, 4 tüm salatalık, 1 kase soya soslu mantar, 5 dilim tb ekmek, 5-6 yk tahin+pekmez
17.15: 1 tabak patlamış mısır
20.00: 5 tüm fırında baharatlı patates, 1.5 tabak barbunya pilaki, 1 kase soya soslu mantar, 1 tabak salata
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı (yeşil çay+adaçayı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…