- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
En şişman benim öldürün beni bence
Yaaa sankii bi tek ohemen pes ediyor!!!
Takımın hali bu hafta kötü ötesi zaten sonuncu da olduk
Merhaba kızlar
Dün gece yine uyku sorunu yaşadım. Nedense işten çıktığımdan beri uğraşıyorum bu durumla uykuya dalamıyorumçok mutsuzum. Yattım gece 12de yokkk!!! Gece 3:30 da uykuya daldım gibi oldu 5de bir uyandım kabuslar şeytanlar gibi şeylerle uğraşmışım kalbim ağzımda yine uyandım. Sonra yine daldım 11:30da kalktım şükür uyanmadan ama yine karışık karışık rüyalar valla hep başım ağrıyor bu aralar bunla uğraşıyorum bıktım valla uykuya dalamama sorunum çıktı 2/3 haftadır böyle.
Bende durumlar böyle siz nasılsınız
canım menülerini toplu halde yazarsan daha kolay yorum yapabilirizÖğlen biraz kaçırdım galiba patlıcan tavası yedim 2 kepekle. Aksama tarçın zencefil zerdeçallı yoğurtla kapatıcam günü :)
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer. biraz toplanalım cidden.Biz sonuncu olduktan sonra birinci olmuş takımız. Haydi kızlar toplanalım ne bu halimiz. Çıkalım depresyondan içelim suları.
canım menülerini toplu halde yazarsan daha kolay yorum yapabiliriz
Canm hos geldn yazamadım bi türlü şimdi havuç turp vs çıktı onları yiyebilirsinponçikler
domatesin zamanı bitti mi?
off ne yicem ben
ama domatesCanm hos geldn yazamadım bi türlü şimdi havuç turp vs çıktı onları yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?