- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Maalesef canm bitti hemen neyse kışın da güzel sebzelerini var Allah tan bol bol marul maydanoz yeriz ayricaama domates
çeriler,çanakkale,salkım,pembe domatesler
ne çabuk bitti ya yaz
doğru karnabahar falan yedim geçen,kahvaltıda yiyecek bir şey bulmam lazım. meyve yerim en olmadıMaalesef canm bitti hemen neyse kışın da güzel sebzelerini var Allah tan bol bol marul maydanoz yeriz ayrica
Aynen canmbizim takıma ithafen;
ayneeenKendimi çok yorgun bitkin ve halsiz hissediyorum üstelik yarın pazartesi offff
Benim de sabah mesaim var hiç gözüm almıyor ise gitmeyiayneeen
ben de sabah spora gidiyorum,artık mecburum. umarım gece uyurum da sabah gidebilirim
benimkinin iyi kötü bir sebebi var da takımca göçtük. nazar mı değdi n'oldu kifitblack canm noldu bize ya hemen moralleri duzeltmemiz lazm
Nazara geldikbenimkinin iyi kötü bir sebebi var da takımca göçtük. nazar mı değdi n'oldu ki
acil toplanmamız gerekNazara geldik
Calisinca mecbur kalkiliyor canm sen benim yerime de yatbluegreeneyes sanada gunaydin canim masallah sana :) ben daha yeni kalktim
doğru karnabahar falan yedim geçen,kahvaltıda yiyecek bir şey bulmam lazım. meyve yerim en olmadı
Gunaydin hanimlar :)) bizim burada 09:48 ve ben az once kahvaltimi yaptim.
2yumurtali omlet (yalniz yemedim.bebegimle yedik) 1domates 1dilim kepek ekmegi 1c.k suzme peynir
Uykudan uyanincada 2bardak ilik su ictim
Canım yatmadan rahatlatıcı bitki çaylarını içsen, bir de kitap okuyarak uykunu getirsen işe yarayabilir belki.
Ben de durumlar klasik hafta sonu. Çalışma hayatı çok yoğun geçince hafta sonu yetmiyor valla. Bugün 11:30 a kadar uyumuşum. Dün de arkadaşımın bebeği bendeydi. Ona bakmakta geçti. Bebekler ilgilenmek ne zormuş. Bütün gün başka bişi yapamadım.
ApriL_2007 bende de durum şu aralar aynı,hatta bende aylardır bu var. ama ben uyku sorunumu kendimi yorarak çözüyorum. mesela çık dışarı her gün açık havada 1-2 saat yürü. o zaman yattığın yeri beğeniyorsun:)
umarım bu hafta hepimiz için güzel geçer. biraz toplanalım cidden.
ben de teyzemi çağırdım yanıma,haftasonu birkaç günlüğüne yanıma gelecek. kafa dağıtırım en azından
menülerimi de yazmaya devam mı etsem?
ama takip eden varsa korumada olduğumu bilmeyip ne çok yiyor bu kız diyebilirler
Kendimi çok yorgun bitkin ve halsiz hissediyorum üstelik yarın pazartesi offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?