- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
acil toplanmamız gerek
(kelin ilacı olsa)
olsun kızlar hadi bakalım,bu hafta herkesten en az -500 bekliyorum
günaydın, iyi haftalar kızlar :)
umarım bu hafta tüm buhranları dağıtır, güzel bir hafta geçiririz.
ben hafta sonu bebek baktım, hoppidi zippidi derken spor yaptım resmen :) ama yemek düzenim de allak bullak oldu.
cumartesi
sabah - 08:00 / bir büyük bardak limonlu su, 2 bardak havuç suyu, yarım kepekli tost
akşam - 18:00 / ızgara etli fajita, soda
akşam 2- 20:30 / 1 tane avokado
2 litre su
pazar
sabah - 12:00 / 2 dilim beyaz peynir, 1 kırmızı biber,
İyi sukur abla günü yariladm iki tane ev ziyaretlerim var öğleden sonra da öyle geçer pazartesiyi atlatinca geriis geliyorSen neredesin ki?? Ilık suya limon da ekle bir dilim daha iyi olur...
İki gündür uyudum işte haftada bir kaç kez vuruyor bu durum. Dediğin gibi yapacağım,öyle durum oluşunca artık. Teşekkürler baby
Tabiki zaten ondan yorulmadığım için öyle oluyor. Eeee bünye alışık yıllardır çalışıp yorulmaya şimdi ters tepti. Bende sporumun saatini yükselteceğim haklısın...
Tabiki yazabilirsin tatlım zamanla alışılır menülerine sorun değil...
O sendromdandırşimdi nasılsın canım?? Günü yarıladın hadi bakalım
İyi sukur abla günü yariladm iki tane ev ziyaretlerim var öğleden sonra da öyle geçer pazartesiyi atlatinca geriis geliyor
Bizde 15-49 yaş arası dogurganlik dönemi kadın takipleri var onları yapıyoruz evde bebek çocuk varsa onların takipleri dönemlik eğitimler vs oluyor... Mesela bu ara kanser eğitimleri varEvet ziyaretlerinde ne yapıyorsun?
Bizde 15-49 yaş arası dogurganlik dönemi kadın takipleri var onları yapıyoruz evde bebek çocuk varsa onların takipleri dönemlik eğitimler vs oluyor... Mesela bu ara kanser eğitimleri var
canım cumartesi akşamı avokadoyu nasıl yedin? öyle meyve gibi soyup yedin mi:) ben hiç yiyemem de,ya salataya doğrarım ya da ezip ekmeğe falan sürerim.günaydın, iyi haftalar kızlar :)
umarım bu hafta tüm buhranları dağıtır, güzel bir hafta geçiririz.
ben hafta sonu bebek baktım, hoppidi zippidi derken spor yaptım resmen :) ama yemek düzenim de allak bullak oldu.
cumartesi
sabah - 08:00 / bir büyük bardak limonlu su, 2 bardak havuç suyu, yarım kepekli tost
akşam - 18:00 / ızgara etli fajita, soda
akşam 2- 20:30 / 1 tane avokado
2 litre su
pazar
sabah - 12:00 / 2 dilim beyaz peynir, 1 kırmızı biber, 3 zeytin, yarım domates, 4-5 çiğ fındık, biraz tahin pekmez, 2 dilim bol tahıllı ekmek
akşam - 18:30 / 1 tane lahmacun
2 litre su
bugün tekrar düzene giriyorum inş.
doğru diyorsun greyfurt özellikle,tam çıksın her gün yiyeceğimavokado, turp, havuç, lahana, mantar, kabak, greyfurt bi sürü şey var canım. domatesi özlersin birazcık ama çeri he mevsim var zaten.
Sağol abla bazen insanlar dinlemek istemiyor ama bi farkına varsalar ne kadar önemli olduğunun...Güzel bir uygulamaymış, gerçekten hiçbişey bilmeyen insanımız çok bilgi amaçlı eğitimler elbet bir gün işe yarar. Kolaylıklar diliyorum bebeğim
canım cumartesi akşamı avokadoyu nasıl yedin? öyle meyve gibi soyup yedin mi:) ben hiç yiyemem de,ya salataya doğrarım ya da ezip ekmeğe falan sürerim.
doğru diyorsun greyfurt özellikle,tam çıksın her gün yiyeceğim
veganlar çok fazla avokado yiyor normalde,bir ben hariç galibaben avokado manyağıyım resmen. internetten sipariş veriyorum kilo kilo :) gelince kese kağıdında oda sıcaklığında bekletiyorum bir kaç gün. yumuşayınca dolaba koyuyorum. ben akşam otururken soyup meyve gibi yiyorum genelde. bazen salataya atıyorum canım. tüm kadınların yemesi gereken bir şey.
veganlar çok fazla avokado yiyor normalde,bir ben hariç galibaama kesinlikle çok faydalı bir yağ yemeliyiz. bu arada avokado bağımlılık yapan bir meyve biliyor musun. ama böyle bağımlılığa can kurban
neden kadınların özellikle yemesi gerekiyor bu arada
kızlar yediklerimi yazayım bugün
9,00 2 dilim peynir bikaç zeytin
ara 2 erik,1 mandaline
öğle 12,30 koca tabak kıymalı karnıbahar,2 kaşık yoğurt,2 kase salata az yağlı
ara 1 mandalina,1 avuç kabak çekirdeği
akşam 17,00 1 kase kıymalı karnıbahar,1 büyük tabak yağsız nar ekşili salata
su 2 lt
spor inş 1,5 saat trafik durumuna göre tabi :)
spor sonrası da 1 bardak tarçınlı süt ve meyve yerim acıkırsam
veganlar çok fazla avokado yiyor normalde,bir ben hariç galibaama kesinlikle çok faydalı bir yağ yemeliyiz. bu arada avokado bağımlılık yapan bir meyve biliyor musun. ama böyle bağımlılığa can kurban
neden kadınların özellikle yemesi gerekiyor bu arada
hmm duymuştum onu canım hatta rahime benzediği için gibi batıl şeyler yazıyorlardı. ama bilimsel gerçeği var haklısın bol bol yemeliyiz kızlarcanım rahim sağlığı için en önemli besin avokado.
Bende ilk defa duydum, nedenmiş acaba?
hmm duymuştum onu canım hatta rahime benzediği için gibi batıl şeyler yazıyorlardı. ama bilimsel gerçeği var haklısın bol bol yemeliyiz kızlar
aynen ben de onu diyorumaslında çok batıl değil canım, geçen gün yurtdışında yapılmış tıbbi bir araştırmanın sonuçlarında da yazıyordu. sadece benzetme bir ipucu belkide :)
bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez-bugünkü menüm-
12.15: 3 tabak barbunya pilaki, 1 tabak soya soslu mantar, 1 tabak salata, 1 küçük fırında patates
14.45: 5 dilim tb ekmek, 5 yk tahin+pekmez
18.45: 3 mandalina, 15 çiğ badem, 1 avuç leblebi, 1 tabak barbunya pilaki, 1 tabak soya soslu mantar
3.5 lt su
2 fincan yeşil çay
1 maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?