Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

acil toplanmamız gerek
(kelin ilacı olsa)
olsun kızlar hadi bakalım,bu hafta herkesten en az -500 bekliyorum
İyi sukur abla günü yariladm iki tane ev ziyaretlerim var öğleden sonra da öyle geçer pazartesiyi atlatinca geriis geliyor

Bizde 15-49 yaş arası dogurganlik dönemi kadın takipleri var onları yapıyoruz evde bebek çocuk varsa onların takipleri dönemlik eğitimler vs oluyor... Mesela bu ara kanser eğitimleri var

Güzel bir uygulamaymış, gerçekten hiçbişey bilmeyen insanımız çok bilgi amaçlı eğitimler elbet bir gün işe yarar. Kolaylıklar diliyorum bebeğim

canım cumartesi akşamı avokadoyu nasıl yedin? öyle meyve gibi soyup yedin mi:) ben hiç yiyemem de,ya salataya doğrarım ya da ezip ekmeğe falan sürerim.
avokado, turp, havuç, lahana, mantar, kabak, greyfurt bi sürü şey var canım. domatesi özlersin birazcık ama çeri he mevsim var zaten.
doğru diyorsun greyfurt özellikle,tam çıksın her gün yiyeceğim

ben avokado manyağıyım resmen. internetten sipariş veriyorum kilo kilo :) gelince kese kağıdında oda sıcaklığında bekletiyorum bir kaç gün. yumuşayınca dolaba koyuyorum. ben akşam otururken soyup meyve gibi yiyorum genelde. bazen salataya atıyorum canım. tüm kadınların yemesi gereken bir şey.

veganlar çok fazla avokado yiyor normalde,bir ben hariç galiba ama kesinlikle çok faydalı bir yağ yemeliyiz. bu arada avokado bağımlılık yapan bir meyve biliyor musun. ama böyle bağımlılığa can kurban
neden kadınların özellikle yemesi gerekiyor bu arada

Bende ilk defa duydum, nedenmiş acaba?

kızlar yediklerimi yazayım bugün

9,00 2 dilim peynir bikaç zeytin

ara 2 erik,1 mandaline

öğle 12,30 koca tabak kıymalı karnıbahar,2 kaşık yoğurt,2 kase salata az yağlı

ara 1 mandalina,1 avuç kabak çekirdeği

akşam 17,00 1 kase kıymalı karnıbahar,1 büyük tabak yağsız nar ekşili salata

su 2 lt

spor inş 1,5 saat trafik durumuna göre tabi :)

spor sonrası da 1 bardak tarçınlı süt ve meyve yerim acıkırsam

Güzel canım menün. İş görüşmen ne oldu??

canım rahim sağlığı için en önemli besin avokado.

Bende ilk defa duydum, nedenmiş acaba?

canım yediklerimizin şekli ile organlarımızın şekli benzer olduğunda sağlık açısından çok önemli. avokado da rahim ve içinde bebek gibi bir görüntü ya tüm bayanlar rahim hastalıklarından korunmak için yemeliymiş.

hmm duymuştum onu canım hatta rahime benzediği için gibi batıl şeyler yazıyorlardı. ama bilimsel gerçeği var haklısın bol bol yemeliyiz kızlar

aslında çok batıl değil canım, geçen gün yurtdışında yapılmış tıbbi bir araştırmanın sonuçlarında da yazıyordu. sadece benzetme bir ipucu belkide :)

-bugünkü menüm-
12.15: 3 tabak barbunya pilaki, 1 tabak soya soslu mantar, 1 tabak salata, 1 küçük fırında patates
14.45: 5 dilim tb ekmek, 5 yk tahin+pekmez
18.45: 3 mandalina, 15 çiğ badem, 1 avuç leblebi, 1 tabak barbunya pilaki, 1 tabak soya soslu mantar
3.5 lt su
2 fincan yeşil çay
1 maden suyu

bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez
off bu nasıl menü oldu ya. resmen sabit tutma değil kilo alma menüsü oldu bu
bu hafta kesin artı çıkarım ben böyle,bundan sonra dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…