canım biz takımca göçtük. ama toparlanmaya çalışıyoruz. senin bebiş nasıl,hala çok mu huysuz yoruyor seni?Selam kizlar
nasilsiniz. Epeydir giremedim ne siteye ne buraya. Konu aprile gecmis hayirli olsun canimo kadar halsizim ki hic birsey yapamaz oldum ne is ne ev. Herkes iyidir umarim.
bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez
off bu nasıl menü oldu ya. resmen sabit tutma değil kilo alma menüsü oldu bu
bu hafta kesin artı çıkarım ben böyle,bundan sonra dikkat edeyim
zaten öyleyim şu saat oldu hala yatamıyorumTatlım tahin pekmez aşırı dozdan enerji fazlası yaşayacaksın resmen :)
canım yediklerimizin şekli ile organlarımızın şekli benzer olduğunda sağlık açısından çok önemli. avokado da rahim ve içinde bebek gibi bir görüntü ya tüm bayanlar rahim hastalıklarından korunmak için yemeliymiş.
Selam kizlar
nasilsiniz. Epeydir giremedim ne siteye ne buraya. Konu aprile gecmis hayirli olsun canimo kadar halsizim ki hic birsey yapamaz oldum ne is ne ev. Herkes iyidir umarim.
bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez
off bu nasıl menü oldu ya. resmen sabit tutma değil kilo alma menüsü oldu bu
bu hafta kesin artı çıkarım ben böyle,bundan sonra dikkat edeyim
zaten öyleyim şu saat oldu hala yatamıyorumama onunla kalsa iyi,kilo da yapar. kış geldi diye mi bu kadar düştüm acaba,çok garip ya.
canım biz takımca göçtük. ama toparlanmaya çalışıyoruz. senin bebiş nasıl,hala çok mu huysuz yoruyor seni?
Öyle mi? Çok teşekkür ederim canım bu güzel bilgi içinhiç yemiyordum artık meyve listemin başında gelecek...
İyiyiz canım sen nasılsın?? Evet ilk sayfadaki kurallarımızı değiştiremiyordum oyüzden istedim canım bana geçti şimdilikne oldu niye halsizlik var??
Tam diyecektim ki zaten sende farketmişsin. Aman dikkat şimdi almadım sanarsın o yediklerin bir ay sonra çıkar....
Canımmm yine mi yakalandın Şükür ben bir gibi uyudum haftada birkaç kez uykusuzluk yaşıyorum zaten. Dün gece vurmayan günlerdendi :)))) birde gün içinde yediklerimizde etkilermis uyku kalitesini şekerli şeyler ağır yiyecekler problem yapabilirmiş, uyumadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmeliyiz meyve de dahil bilgine kuzumm
Günaydınnnnn beybiler
Sabah haberlerini izliyorum içim şişti
Günaydın kızlar sabah 6 da kalktim biraz ev işi yaptım sonra 30 dakika bisiklet surdum sonra kahvaltı mi yaptım şimdi isteyim
Canm senin yol problemi olduğu için öyle oluyor bende o yok çok şükür isyerime 10-15 dakikada gidiyorum o yüzden biraz rahatimvayyy be tebrikler valla :) ben iş öncesi bunu bir türlü yapamadım.
Canm menun güzel sanırım sen spor yapamadigin için yavaş gidiyor kilolardünkü menüm;
Sabah - 09:00 / yarım kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
öğlen - 12:30 / bir kase mercimek çorbası, biraz patlıcan yemeği, 1 ayran
ara öğün - 15:30 / 1 muz
ara öğün - 17:30 / 1 mandalina
akşam - 20:30 / çeyrek lahmacun, 1 ayran (maalesef yine evde değildim)
2,5 litre su
Güzel canım menün. İş görüşmen ne oldu??
Canm menun güzel sanırım sen spor yapamadigin için yavaş gidiyor kilolar
günaydın kızlar nasılsınız?ben yine psm dönemindeyim inanılmaz sinirli,keyifsiz..başka biri oldum yine..tam da erkek arkadaşımın ailesi ile tanışma dönemi,yeni işe girsem mi girmesem mi sorunsalı..hepsinin üstüne geldi tam oldu.
bir iki güne kendine gelirsin canım, hatta tanışma gününe kadar geçer biter inş ve en rahat halinle gidersin.
iş konusuna gelince ayrıntıları, ne iş yaptığını çok bilmiyorum ama ekonomik sallantıda olunan bu günlerde hangi şirkete güveniyorsan onda devam et bence. bunun yanı sıra yol, maaş tabiki önemli ama işimin tersini yapıcam demişsin bu seni mutlu eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?