Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar

nasilsiniz. Epeydir giremedim ne siteye ne buraya. Konu aprile gecmis hayirli olsun canim o kadar halsizim ki hic birsey yapamaz oldum ne is ne ev. Herkes iyidir umarim.
canım biz takımca göçtük. ama toparlanmaya çalışıyoruz. senin bebiş nasıl,hala çok mu huysuz yoruyor seni?

bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez
off bu nasıl menü oldu ya. resmen sabit tutma değil kilo alma menüsü oldu bu
bu hafta kesin artı çıkarım ben böyle,bundan sonra dikkat edeyim

Tatlım tahin pekmez aşırı dozdan enerji fazlası yaşayacaksın resmen :)

Kızlar bugünkü menümü anca yazıyorum okulla uğrasıyorum derslerim ağırlastı daha yeni kafamı kaldırdım. Sabah 7.30bir yumurta ,3 zeytin, 1 dili. kepek ekmeği ara 9.30 bir elma öğle 12.30 4 kaşık bulgur pilavı bi kase yoğurt 17.00 aksam yarım tabak acebek 1 dilim kepek 19.00 bi bardak tarçınlı süt ek olarak 1 saat yürüyüs yaptım

Öyle mi? Çok teşekkür ederim canım bu güzel bilgi için hiç yemiyordum artık meyve listemin başında gelecek...

Selam kizlar

nasilsiniz. Epeydir giremedim ne siteye ne buraya. Konu aprile gecmis hayirli olsun canim o kadar halsizim ki hic birsey yapamaz oldum ne is ne ev. Herkes iyidir umarim.

İyiyiz canım sen nasılsın?? Evet ilk sayfadaki kurallarımızı değiştiremiyordum oyüzden istedim canım bana geçti şimdilik ne oldu niye halsizlik var??

bu menüye ek olarak 21.30: 4 dilim tb ekmek+ 4 yk tahin pekmez
off bu nasıl menü oldu ya. resmen sabit tutma değil kilo alma menüsü oldu bu
bu hafta kesin artı çıkarım ben böyle,bundan sonra dikkat edeyim

Tam diyecektim ki zaten sende farketmişsin. Aman dikkat şimdi almadım sanarsın o yediklerin bir ay sonra çıkar....

zaten öyleyim şu saat oldu hala yatamıyorum ama onunla kalsa iyi,kilo da yapar. kış geldi diye mi bu kadar düştüm acaba,çok garip ya.

Canımmm yine mi yakalandın Şükür ben bir gibi uyudum haftada birkaç kez uykusuzluk yaşıyorum zaten. Dün gece vurmayan günlerdendi :)))) birde gün içinde yediklerimizde etkilermis uyku kalitesini şekerli şeyler ağır yiyecekler problem yapabilirmiş, uyumadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmeliyiz meyve de dahil bilgine kuzumm

canım biz takımca göçtük. ama toparlanmaya çalışıyoruz. senin bebiş nasıl,hala çok mu huysuz yoruyor seni?

Yok black ya gece toplamda bazen 1 saat uyuyabiliyorum. Aprilim bu yuzden de ruh gibi ortalarda dolaniyorum. Hic bir sey yapamadigim icin de sinirlerim bozuluyor. Her goren biz boyle bebek gormedik deyip cikiyor. Sabah babasinim evden cikmasini bekliyor esim kapodan cikar cikmaz kiyameti kopariyor. Aksama pert oluyorum. Kilo almadim biraz verdim mi emin degilim cunku cok nadir tartilabiliyorum :)

Günaydınnnnn beybiler

Sabah haberlerini izliyorum içim şişti

günaydın kaptan, ben izlemiyorum ve de izleyemiyorum. iyi ce sinirim bozuluyor. o saatlerde evde de olamadığım için artık haberleri sadece gazetelerden takip ediyorum. ama artık iyi şeyler okumak istiyorum.

dünkü menüm;

Sabah - 09:00 / yarım kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
öğlen - 12:30 / bir kase mercimek çorbası, biraz patlıcan yemeği, 1 ayran
ara öğün - 15:30 / 1 muz
ara öğün - 17:30 / 1 mandalina
akşam - 20:30 / çeyrek lahmacun, 1 ayran (maalesef yine evde değildim)

2,5 litre su

Dünkü menüm
7:30 1 fincan Yeşilçay
08:00 1 domates,1 salatalık, 7zeytin,1kk peynir 1 dilim ekmek
10:30 3 tane murdum eriği
11:30 yarım dilim ekmek acikmistim o yüzden yedim
12:00 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek
14:30 1 fincan Yeşilçay
15:00 1 elma
19:00 5 zeytin
20:30 1,5 kase çorba 3 kaşık cacık 2 kaşık kırmızı lahana salatası
21:30 3 tane yulaflı bisküvi
2 litre su
30 dakika bisiklet

Canm menun güzel sanırım sen spor yapamadigin için yavaş gidiyor kilolar

Güzel canım menün. İş görüşmen ne oldu??

gel başla dediler çok kararsızım şu an ki yerimde çok fazla rahatım..ama yol uzak evime trafik berbat bide burdaki insanlardan çok sıkıldım..orda maaş olarakta daha iyi ama benim yaptığım işin tam tersi.alışabilir miyim bilmiyorum gidip yapamazsam kötü hissederim e bide burda 6. yıl olcak içerdeki tazminatım da gidecek muhtemelen..yani canım çok stresliyim bikaç gündür

günaydın kızlar nasılsınız?ben yine psm dönemindeyim inanılmaz sinirli,keyifsiz..başka biri oldum yine..tam da erkek arkadaşımın ailesi ile tanışma dönemi,yeni işe girsem mi girmesem mi sorunsalı..hepsinin üstüne geldi tam oldu.

Canm menun güzel sanırım sen spor yapamadigin için yavaş gidiyor kilolar

canım zaman olmuyor ki, evde leslie 3 mil yapmaya çalışacağım artık. çünkü işten çıkıp eve ulaşmam 21:30 gibi oluyor. sabah da 7 de çıkıyorum bu ara.

bir iki güne kendine gelirsin canım, hatta tanışma gününe kadar geçer biter inş ve en rahat halinle gidersin.

iş konusuna gelince ayrıntıları, ne iş yaptığını çok bilmiyorum ama ekonomik sallantıda olunan bu günlerde hangi şirkete güveniyorsan onda devam et bence. bunun yanı sıra yol, maaş tabiki önemli ama işimin tersini yapıcam demişsin bu seni mutlu eder mi?

Gunaydin kizlar :) hepinize sansli bir gun diliyorum:)
Sabah ac karina ilik su icmeyi unutuyorum malesef
Kahvalti 1dilim kp.ekmegi 1c.k suzme peynir. Yarim domates 1kucuk kurabiye. 1finc an sekersiz cay..
2gundur reglliyim spor yapamiyorum.ama bugun yapnaya calisicam

orda eski iş arkadaşım var geçen sene de aynı yerle görüşmüştük..yine turizm firması ama bunlar outgoing yapıyor burdan ya da farklı ulkelerden rusya satıyorlar..biz uzakdoğu'dan buraya grup getiriyoruz..yine muhasebe işi ama benim yaptığım işin zıttı ve ben gittiğimde müşaviri çıkaracak yerine beni alacak.en azından işleyişi anlayana kadar biri olsun yanımda dedim 1 hafta kalır dedi ama bence yetmez..kafam çok karıştı..muhasebeyi 3.kez değiştiriyor adam oturtamamış bir türlü..resmi bilgim fazla yok onu da söyledim..ama ısrarla gel dedilere bilemedim..

özellikle turizm piyasası çok kötü.bizim bile geçen seneye göre çok kötü.değiştirip yaoamazsam çok üzülürüm burdan tazminatım da çok..bilemedim.kafam çok karıştı..tam ailesiyle görüşmeye gideceğim gün regl olcam sanırım bünyem şaşmadıysa geçen ay geciktirici almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…