- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
canım zaman olmuyor ki, evde leslie 3 mil yapmaya çalışacağım artık. çünkü işten çıkıp eve ulaşmam 21:30 gibi oluyor. sabah da 7 de çıkıyorum bu ara.
Anladım canm sen bayağı geç geliyorsun neyse artk yapabildiğin kadarıyla olur....canım zaman olmuyor ki, evde leslie 3 mil yapmaya çalışacağım artık. çünkü işten çıkıp eve ulaşmam 21:30 gibi oluyor. sabah da 7 de çıkıyorum bu ara.
orda eski iş arkadaşım var geçen sene de aynı yerle görüşmüştük..yine turizm firması ama bunlar outgoing yapıyor burdan ya da farklı ulkelerden rusya satıyorlar..biz uzakdoğu'dan buraya grup getiriyoruz..yine muhasebe işi ama benim yaptığım işin zıttı ve ben gittiğimde müşaviri çıkaracak yerine beni alacak.en azından işleyişi anlayana kadar biri olsun yanımda dedim 1 hafta kalır dedi ama bence yetmez..kafam çok karıştı..muhasebeyi 3.kez değiştiriyor adam oturtamamış bir türlü..resmi bilgim fazla yok onu da söyledim..ama ısrarla gel dedilere bilemedim..
özellikle turizm piyasası çok kötü.bizim bile geçen seneye göre çok kötü.değiştirip yaoamazsam çok üzülürüm burdan tazminatım da çok..bilemedim.kafam çok karıştı..tam ailesiyle görüşmeye gideceğim gün regl olcam sanırım bünyem şaşmadıysa geçen ay geciktirici almıştım
sen nerden nereye gidiyorsun canım?şu köprü yüzünden trafik felç ben de dün spora 20,00 gibi anca başlayabildim 1 saat çalışabildim sadece yol çok yordu..insanı şu trafik çok geriyor..
Yok black ya gece toplamda bazen 1 saat uyuyabiliyorum. Aprilim bu yuzden de ruh gibi ortalarda dolaniyorum. Hic bir sey yapamadigim icin de sinirlerim bozuluyor. Her goren biz boyle bebek gormedik deyip cikiyor. Sabah babasinim evden cikmasini bekliyor esim kapodan cikar cikmaz kiyameti kopariyor. Aksama pert oluyorum. Kilo almadim biraz verdim mi emin degilim cunku cok nadir tartilabiliyorum :)
gel başla dediler çok kararsızım şu an ki yerimde çok fazla rahatım..ama yol uzak evime trafik berbat bide burdaki insanlardan çok sıkıldım..orda maaş olarakta daha iyi ama benim yaptığım işin tam tersi.alışabilir miyim bilmiyorum gidip yapamazsam kötü hissederim e bide burda 6. yıl olcak içerdeki tazminatım da gidecek muhtemelen..yani canım çok stresliyim bikaç gündür
benim işim gayrettepede, evim kadıköyde. yakın gibi görünse de köprünün en felç olduğu saatler olduğu için eve ulaşmak 1,5 saat sürüyor. üstüne üstlük bu ara hep geç çıkabiliyorum, sorumluluk fazla olunca iş de çok oluyor.
aynen aslında 4 saat önce kesiyorum ama ağır oluyor kesinlikle yediklerim,ayy april ben hala sabitim ama 1 ay sonra acısı çıkar dedin yaÖyle mi? Çok teşekkür ederim canım bu güzel bilgi içinhiç yemiyordum artık meyve listemin başında gelecek...
İyiyiz canım sen nasılsın?? Evet ilk sayfadaki kurallarımızı değiştiremiyordum oyüzden istedim canım bana geçti şimdilikne oldu niye halsizlik var??
Tam diyecektim ki zaten sende farketmişsin. Aman dikkat şimdi almadım sanarsın o yediklerin bir ay sonra çıkar....
Canımmm yine mi yakalandın Şükür ben bir gibi uyudum haftada birkaç kez uykusuzluk yaşıyorum zaten. Dün gece vurmayan günlerdendi :)))) birde gün içinde yediklerimizde etkilermis uyku kalitesini şekerli şeyler ağır yiyecekler problem yapabilirmiş, uyumadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmeliyiz meyve de dahil bilgine kuzumm
çok zor bir şey başarıyorsun şu anYok black ya gece toplamda bazen 1 saat uyuyabiliyorum. Aprilim bu yuzden de ruh gibi ortalarda dolaniyorum. Hic bir sey yapamadigim icin de sinirlerim bozuluyor. Her goren biz boyle bebek gormedik deyip cikiyor. Sabah babasinim evden cikmasini bekliyor esim kapodan cikar cikmaz kiyameti kopariyor. Aksama pert oluyorum. Kilo almadim biraz verdim mi emin degilim cunku cok nadir tartilabiliyorum :)
ayy müthiş bana da bulaşsın elini sür deGünaydın kızlar sabah 6 da kalktim biraz ev işi yaptım sonra 30 dakika bisiklet surdum sonra kahvaltı mi yaptım şimdi isteyim
evde değildin ama gayet güzel bir menüdünkü menüm;
Sabah - 09:00 / yarım kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
öğlen - 12:30 / bir kase mercimek çorbası, biraz patlıcan yemeği, 1 ayran
ara öğün - 15:30 / 1 muz
ara öğün - 17:30 / 1 mandalina
akşam - 20:30 / çeyrek lahmacun, 1 ayran (maalesef yine evde değildim)
2,5 litre su
Sabahları yazalım sporlarimizi motive olur ikimize de bizaynen aslında 4 saat önce kesiyorum ama ağır oluyor kesinlikle yediklerim,ayy april ben hala sabitim ama 1 ay sonra acısı çıkar dedin yakesinlikle haklısın. dikkat etmeliyim
çok zor bir şey başarıyorsun şu an
ayy müthiş bana da bulaşsın elini sür de
evde değildin ama gayet güzel bir menüsu da artmış biraz süper
benim işim gayrettepede, evim kadıköyde. yakın gibi görünse de köprünün en felç olduğu saatler olduğu için eve ulaşmak 1,5 saat sürüyor. üstüne üstlük bu ara hep geç çıkabiliyorum, sorumluluk fazla olunca iş de çok oluyor.
ayy ne güzel az az sık sık:)Dünkü menüm
7:30 1 fincan Yeşilçay
08:00 1 domates,1 salatalık, 7zeytin,1kk peynir 1 dilim ekmek
10:30 3 tane murdum eriği
11:30 yarım dilim ekmek acikmistim o yüzden yedim
12:00 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek
14:30 1 fincan Yeşilçay
15:00 1 elma
19:00 5 zeytin
20:30 1,5 kase çorba 3 kaşık cacık 2 kaşık kırmızı lahana salatası
21:30 3 tane yulaflı bisküvi
2 litre su
30 dakika bisiklet
canım ılık suya yarım limon sıkarsan daha faydalı olur :) bir de menülerini toplu yazarsan daha iyi yorum yapabilirizGunaydin kizlar :) hepinize sansli bir gun diliyorum:)
Sabah ac karina ilik su icmeyi unutuyorum malesef
Kahvalti 1dilim kp.ekmegi 1c.k suzme peynir. Yarim domates 1kucuk kurabiye. 1finc an sekersiz cay..
2gundur reglliyim spor yapamiyorum.ama bugun yapnaya calisicam
aynen güya ben de katılacaktım. başlayınca yazacağım ben de ama akşamları yazabilirimSabahları yazalım sporlarimizi motive olur ikimize de bizzensim le yaziyorduk iyi oluyordu sen de yaz gaza gelirsin
Sabahları yazalım sporlarimizi motive olur ikimize de bizzensim le yaziyorduk iyi oluyordu sen de yaz gaza gelirsin
aynen güya ben de katılacaktım. başlayınca yazacağım ben de ama akşamları yazabilirim
Teşekkür ederim canm artk normale dönmem lazm deddim iyice saatleri şaşırmıştimayy ne güzel az az sık sık:)
canım ılık suya yarım limon sıkarsan daha faydalı olur :) bir de menülerini toplu yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz
aynen güya ben de katılacaktım. başlayınca yazacağım ben de ama akşamları yazabilirim
Aynen etiketleyip yazalım, vegan sen de aksam yazarsinTamam bendeee varım yaptığımız zaman birbirimizi etiketleyip yazarız o gün için
Zaten sen işte yorulmuyorsun ! Yollarda pert oluyorsun malesef kuzum. Ama Kadıköyde yaşanılacak yer haniii, taşın derdim ama orasıda çok güzel beee. Sen neresindesin??
çok iyi anlıyorum ben de öyleyim..neyse ki ben bekarım evli kadın için daha zor..gerçi spora da gidince akşam evde olmam 22,00 yi buluyor evdekilerle birbirimizi özlüyoruz.
öyle valla, gerçi işim de çok yoğun beynim ağrıyor resmen. ben c.bostandayım. sahil ile cadde arasında.
evet evliyken evi de belli bir düzende tutmak istiyorsun doğal olarak. ama gün 25 saat olmuyor ki
eşimi de ikna ettim artık evde leslie :)
Kolaylıklar diliyorum bebeğim. Çok güzel yerdesin benimde hayalim orada oturmak İnşaAllah birgün olurÇokkk severim havasını
Kesinlikle tatlım bazen çok zor ev işi dört dörtlük olmasın amannn dediğin andan itibaren herşey yolunda gidiyor. Çok da takılmayacaksın mutlu olmak içinOoooo süper gel işte sende spor arkadaşımız ol hergün olur İnşaAllah :))))
Kızlar bugün 6.30 da 1yumurta yarım kepek ekmeği. 9.00 şekersiz kahve . 12.00bi tane köfte 3kasık makarna 2 kasık havuç salatası. 17.00 ton balıklı salata. 19.00 1 mandalina. Sabah 8 gibi yarım saat fakulteye yürüdüm + öğleden sonrada bi yarım saat daha yürüdüm. Kızlar metabolizmayı hızlandırmak için yaptığınız ekstra bir sey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?