Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım zaman olmuyor ki, evde leslie 3 mil yapmaya çalışacağım artık. çünkü işten çıkıp eve ulaşmam 21:30 gibi oluyor. sabah da 7 de çıkıyorum bu ara.

sen nerden nereye gidiyorsun canım?şu köprü yüzünden trafik felç ben de dün spora 20,00 gibi anca başlayabildim 1 saat çalışabildim sadece yol çok yordu..insanı şu trafik çok geriyor..

etkilenmeyen sektör kalmadı ki canım, durum hiç iyiye gitmiyor maalesef.
içine sinmediyse hiç zorlama. ama işi tam bilmiyorum yapamam diyorsan da korkma her şey öğrenilir. benim kafama takılan bu kadar eleman değişmesinin gerçek sebebi???

regli de çok kafana takma canım, ağrı kesici alırsın en olmadı. sakın yine geciktirici alma. eğer o gün başlamasın diyorsan bir gün öncesinde ağrı kesici alabilirsin, ben de bir gün ileri atar genelde.

sen nerden nereye gidiyorsun canım?şu köprü yüzünden trafik felç ben de dün spora 20,00 gibi anca başlayabildim 1 saat çalışabildim sadece yol çok yordu..insanı şu trafik çok geriyor..

benim işim gayrettepede, evim kadıköyde. yakın gibi görünse de köprünün en felç olduğu saatler olduğu için eve ulaşmak 1,5 saat sürüyor. üstüne üstlük bu ara hep geç çıkabiliyorum, sorumluluk fazla olunca iş de çok oluyor.

Canımmm ya bıraktığımız gibisin desene, gerçekten Salih bebek seni yoruyor. Oysaki hamilelik ve ilk zamanlar ne iyi geçmişti. Sadece sabır canım bu günlerde geçecek...

İşte kendini attırabilseydin, ne iyi olurdu. Haklısın bende olsam kıyamazdım yıllarıma. Kafam karışırdı. Şimdi şöyle düşün; şuanda çalıştığın yerden mutluysan ayrılma, diğer yerdeki farklı pozisyon da aslında güzel yeni bir tecrübe olurdu. Ama işte o yeni işe çok güvenmen lazım. Seni yarı yolda bırakmayacak köklü bir şirket ise eğer maceraya da atılabilir insan yaniii. Sen canım içindeki sesi dinle en doğrusu o olacak aslında hakkında hayırlısı olsun bebişim

Zaten sen işte yorulmuyorsun ! Yollarda pert oluyorsun malesef kuzum. Ama Kadıköyde yaşanılacak yer haniii, taşın derdim ama orasıda çok güzel beee. Sen neresindesin??

aynen aslında 4 saat önce kesiyorum ama ağır oluyor kesinlikle yediklerim,ayy april ben hala sabitim ama 1 ay sonra acısı çıkar dedin ya kesinlikle haklısın. dikkat etmeliyim
çok zor bir şey başarıyorsun şu an
Günaydın kızlar sabah 6 da kalktim biraz ev işi yaptım sonra 30 dakika bisiklet surdum sonra kahvaltı mi yaptım şimdi isteyim
ayy müthiş bana da bulaşsın elini sür de
evde değildin ama gayet güzel bir menü su da artmış biraz süper

Sabahları yazalım sporlarimizi motive olur ikimize de biz zensim le yaziyorduk iyi oluyordu sen de yaz gaza gelirsin

çok iyi anlıyorum ben de öyleyim..neyse ki ben bekarım evli kadın için daha zor..gerçi spora da gidince akşam evde olmam 22,00 yi buluyor evdekilerle birbirimizi özlüyoruz.

ayy ne güzel az az sık sık:)
canım ılık suya yarım limon sıkarsan daha faydalı olur :) bir de menülerini toplu yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz

ayy ne güzel az az sık sık:)

canım ılık suya yarım limon sıkarsan daha faydalı olur :) bir de menülerini toplu yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz
Teşekkür ederim canm artk normale dönmem lazm deddim iyice saatleri şaşırmıştim

aynen güya ben de katılacaktım. başlayınca yazacağım ben de ama akşamları yazabilirim

Tamam bendeee varım yaptığımız zaman birbirimizi etiketleyip yazarız o gün için
Aynen etiketleyip yazalım, vegan sen de aksam yazarsin

Zaten sen işte yorulmuyorsun ! Yollarda pert oluyorsun malesef kuzum. Ama Kadıköyde yaşanılacak yer haniii, taşın derdim ama orasıda çok güzel beee. Sen neresindesin??

öyle valla, gerçi işim de çok yoğun beynim ağrıyor resmen. ben c.bostandayım. sahil ile cadde arasında.

çok iyi anlıyorum ben de öyleyim..neyse ki ben bekarım evli kadın için daha zor..gerçi spora da gidince akşam evde olmam 22,00 yi buluyor evdekilerle birbirimizi özlüyoruz.

evet evliyken evi de belli bir düzende tutmak istiyorsun doğal olarak. ama gün 25 saat olmuyor ki

eşimi de ikna ettim artık evde leslie :)

öyle valla, gerçi işim de çok yoğun beynim ağrıyor resmen. ben c.bostandayım. sahil ile cadde arasında.

Kolaylıklar diliyorum bebeğim. Çok güzel yerdesin benimde hayalim orada oturmak İnşaAllah birgün olur Çokkk severim havasını

evet evliyken evi de belli bir düzende tutmak istiyorsun doğal olarak. ama gün 25 saat olmuyor ki

eşimi de ikna ettim artık evde leslie :)

Kesinlikle tatlım bazen çok zor ev işi dört dörtlük olmasın amannn dediğin andan itibaren herşey yolunda gidiyor. Çok da takılmayacaksın mutlu olmak için Ooooo süper gel işte sende spor arkadaşımız ol hergün olur İnşaAllah :))))

inşallah bir gün olur canım, gel komşu olalım.

dört dörtlük olmuyor maalesef ama üç dörtlük olsun en azından diye boğuşuyorum. bir de eşim de çok dağınık sağolsun :) amaaan ne yapalım sağlık olsun. ben de spor için elimden geleni yapacağım

Kızlar bugün 6.30 da 1yumurta yarım kepek ekmeği. 9.00 şekersiz kahve . 12.00bi tane köfte 3kasık makarna 2 kasık havuç salatası. 17.00 ton balıklı salata. 19.00 1 mandalina. Sabah 8 gibi yarım saat fakulteye yürüdüm + öğleden sonrada bi yarım saat daha yürüdüm. Kızlar metabolizmayı hızlandırmak için yaptığınız ekstra bir sey var mı?

Yeşil çay içebilirsin, sade turk kahvesi, ve bol bol su başka bişeye gerekyok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…