- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Günaydın kızlar
30 dakika bisiklet surdum
10 dakika Twister bel çalıştım
Kahvaltimi da yaptım hazırlanıp ise gidecem artk @eclecticveganApriL_2007 zensim Homely_angel size de duyurulur
Gunaydin kizlar dun bol kacamakli gun oldu benim icin biraz duygusala bagladigim icin.ama bugun toparlamaya calisacagimaz once kahvaltimi yaptim.aksam toplu halde yazacagim menumu
günaydııııın
dünkü menüm ile güne başlayayım;
> sabah 09:00 / yarım simit, 1 tk pınar beyaz
> öğlen 12:30 / 3 adet köfte, bir küçük kase yeşil salata, 1 ayran
> ara öğün 16:30 / kuru meyveli yoğurt
> akşam 20:30 / 160 gr ızgara somon, yeşil mercimekli börülceli buğdaylı salata, 1 şişe soda
> 22:00 - 2 adet mandalina
2 litre su
Merhabalarr herkeseee.. Ben hilal, 26 yasindayim. Evli 1 cocuk annesiyim, avukatim su an ucretsiz izindeyim. Dogum yapali 2 ayi yeni gecti, 3750 gr bir kiz bebek dunyaya getirdimm.Hamile kaldigimda zaten kilolu idim evlendigimde almistm. 76 ile hamile kaldm ve tam 97 kiloyla doguma girdim. Su an 87 kiloyum ve oncelikle hamile kalmadan onceki kiloma ulasmak hedefim. Ancak sonrasinda 65 hedeflicem insallah. Oncelikli hedefim 75. Cunku ise baslarken gardolabimdaki kiyafetlere girmek istiyorm
Tabii ya erken kalkan yol alır. Ben 09:30 da kalktım birazdan spor yapacağım.sen süpersin!
Ne oldu duygusallık falan? Şimdi ıyimisin canım? Bekliyoruz menünü
Canımmm çok güzel menünn bayıldım
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canımİnşaAllah hedefine ulaşacağını umuyorum. Daha önce takımlarda yarışmışsın zaten az çok bilirsin burada işler nasıl yürür, daha sonra bilgilerine bakacağım. Hergün menü paylaşımı yapıyoruz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar canım bol sohbet muhabbet bu kadar İşteee
Evet 2012 2013 civarinda kilo berdm grupla. Baya biliyorm sayilir ama hatirlamadiklarima bakarm kurallardan yine.
Ben bu cuma mi baslamis oluyorum simdi?? Yani cuma baslim iatiyorum bugun son bi kacamagim var cunkusonrasinda pek kacamak yapmayi dusunmuyorum insallah cunku kilorimdan fena rahatsizimm..
Anladm oyleysee tamamdirhemen hizaya giriyorm oyleysee..
Kilo olayim bugunden itibaren mi hesaplaniyor yani??
Dünkü menüm biraz fazlaca kaçtı
7:45 iki kaşık lor peynirli omlet, 7zeytin,Yeşilçay, 1/4 dilim ekmek
11:00 1 nescafe, 4kuru kayısı
12:15 1 tabak tavuklu salata
15:00 Yeşilçay
15:30 1 elma 2 kuru kayısı, bir kase yoğurt
18:30 1 kase çorba, 8 kaşık tavuklu pilav, 3 kaşık kuru biber patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata
20;00 kiraz çöpü ile karışık Yeşilçay
21:30 bir avuç siyah kuru üzüm
2,5 litre su
30 dakika bisiklet
Aynen o yüzden gözüme tüm gün fazla göründüÇok değil canım sadece tavuklu pilav fazla...
Canım bugünkü kilonu söylüyorsun ve hedefini. Sonra her Cuma kilonu tartıyorsun sabah ve bildirim yapıyorsun bu kadar...
Tamam o zman tekrar yazayim.
Bugun sabah kilom: 87
Hedef :75
Bol su icerim o kesin ama yeme olayini gunden gune azalticam insallahh...
Sporu cok severm ama bebis izin verdigi surecee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?