Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi aksamlaaar
Bugünkü listemi gönderiyorum hemenn
8.00 domates salatalık peynir biberli sandeviç
12.00 2 kasık pilav 2 kasık tavuk sote bi şalgam
1400 1 tane mandalina
18.00 somon balık bi dilim kepek ekmeği
1 saat yürüyüs (16.00). 3 litre su

Bu günkü menüm
07:15 5 zeytin, 1kk peynir, 1 salatalık, 5 çeri domates, 1 dilim tb ekmek, Yeşilçay
10;30 1 elma 1 avuç siyah kuru üzüm
12:15 4 kaşık kuru biber patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tb ekmek
15:30 yarım kase yoğurt, 1,5 avuç siyah kuru üzüm
17:00 1,5 tabak haşlanmış taze fasulye kavurması
20:00 1 bardak süt, azck fındık fıstık, 3 kuru kayısı, 5-6 kuru üzüm
21;30 yarım kase baharatlı yoğurt
2,5 litre su
30 dakika bisiklet+10 dakika Twister

Dünkü menüm kızlar
Sabah
İki dilim ekmek
Bir çay kaşığı tereyağ
Bir iki çay kaşığı reçel
Salatalık domates
Çay
Peynir kk

Öğlen
Bi kase mercimek çorba

Akşam
Beş kaşık patates yemeği
Bir dil ekmek
Kuru soğan :)

İki lt su
Sporum yok

Ben her gün menumu yapamiyorum kızlar özür dilerim ılgaz daha bugün biraz iyi tam 42 gundur hastalığı atamadik ustumuzden tam geçiyor derken yeniden hortluyo resmen öksürük geniz akıntısı

Kızlar günaydın 3 gündür giremedim o kadar yoğunum ki 40 ım çıktı doktora gittim bir taraftan da misafir geliyor hergün hemen akşam oluyor çok yorulduğum içim uyuyorum :) menülerini sıralayayım hemen pazartesi;
Kahvaltı:1 bardak süt 1 muz
Öğlen:2 dilim ekmek domates salatalık peynir 6 zeytin
Ara:badem 6-7 tane
Akşam:et sote bulgur pilavı 5-6 kaşık yedim
Salı kahvaltı:1 bardak süt 1 muz 5 badem 1 yumurta 2 dilim ekmek domates
Öğlen:1 tabak börülce 1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi be bitter çikolata çikolataya doyamadım 4-5 kare yedim
Akşam:1 tabak mantı yoğurt bol
Çarşamba:
Kahvaltı:1 bardak süt 1 muz
Ara:5-6 badem
Öğlen:1 tabak kıymalı makarna
Akşam:1 dilim peynirli börek börek avuşiçi kadar vardı büyüklüğü

Cumartesi de kızıma abla oldun partisi yapıyorum pastalar börekler havada uçacak ben de önüme ne gelirse yemeğe başladım ya hadi hayırlısı disipline giremiyorum ama dalmıyorum da Araftayım resmen

Yalniz pek muhabbet olmuyo galiba grupta kizlar kimse bi sey paylsmamis dunden beri.

Ben de bugun tam anlamiyla kafami modladm insallah kacamaksiz haftalarim olur hep. Bugn bi karin agrisiyla uyandm usudm mu anlamadm. Kiz da uyumuyo kalktk coktan. Ben kivraniyon karin bel agrisindan fistik keyif yapiyo :)

günaydın kızlar, umarım herkesin keyfi yerindedir. yarın büyük gün ama ben kendimde hiç bir değişiklik hissetmiyorum yine üstelik bu sefer regli öncesindeyim. neyse ben suyumu içiyim de

dünkü menüm;

Sabah - 09:00 / yarım beyaz peynirli tost, yanında çay
Öğlen - 13:00 / 4 adet köfte, yanında 4 yk haşlanmış karışık sebze, 1 ayran
Ara öğün - 16:00 / 1 adet mandalina
Akşam - 21:00 / ızgara levrek, 2 dilim ekmek, 1 küçük kase yeşil salata, 1 soda, 1 mandalina

1,5 litre su
yarım saat tempolu yürüyüş

bu ara herkes depresif bir havada canım, bir de molada olanlar var filan diye sessizleşti bu hafta.

günaydın kızlar..evet çok sessiz kalmış burası..nasılsınız?ben sonunda doktora gittim zatürre oluyormuşum az kalsın..antibiyotik verdi mecburen kullanacağım artık..öksürük yakamı bırakmadı..bikaç gündür de kaçamaklarım oldu bugün yapmıcam inş..üstüne regl olcam..yine bahanem çok yani..toparlanamadık gitti grupça.

ben de canım aynen..bari bugünü değerlendirelim yarın tartı günü..ben de bikaç güne regl olacağım sanırım..sinirler tavan.

aaa çok geçmiş olsun, dünden beri ben de öksürmeye başladım. boğazım acıyor

Günaydın ve tünaydın arası merhabalar beybiler bugün birazcık geç uyandım 10 gibi kahvaltımı ettim biraz tvye bakıyorum sonra temizlik yapacağım benden böyle sizden naber kızlar

Cumartesi de kızıma abla oldun partisi yapıyorum pastalar börekler havada uçacak ben de önüme ne gelirse yemeğe başladım ya hadi hayırlısı disipline giremiyorum ama dalmıyorum da Araftayım resmen

Hahahh öyle parti de mi varmış tamam havada uçuşsun midene girmesin iştee aman yapma canım yazık ama verdiğin kilolara

Bazı günler çok oluyor bazende böyle tatlım sonuçta herkesin işi gücü var sagolsunlar yinede vakit ayırıp geliyorlar. Bizde gördükçe yazıyoruz İşteee...

Ooo ne güzel diyeti zaten beyninde bitirirsen herşey hallolur tatlım. Sadece azim ve istikrar lazım herşey senin elinde

Canımmm karamsarlık yapma sabah güzel şeylerle karşılaşabilirsin negatif enerjileri kovuyoruz ok? Menün güzel bebeğim bakkk hatta sporda var süper sadece su az

Oyyy geçmiş olsun canım lütfen kendine dikkat et. İlacını sonuna kadar iç antibiyotik tedavisinde kutu bitmeli sen iyi olda kilolar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…