Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kelebek.hill tatlım bilgilerini buldum.

Kendi isteğiyle ayrılan üye işlemi yapılacak sana. Yeni üye gibi iki hafta sonra takım listesine gireceksin. Deneme süren bittikten sonra yani 3. Cuma yapacağın kilo bildirimi ile listedesin ok?

Hoşgeldin Canan nasılsın biraz kendinden bahsedermisin??
iyiyim şükür
bi 8 kilo versem daha iyi olucam.
31 yaşındayım 1 58 boyum 65 kilom
2 yaşında bi oğlum var.
öğretmenim.
75ile bitti hamilelik 2 senede 65 anca oldum.ama hoyum kısa 57 falan olmam lazım.
işte böylee..

Ne ögretmenisin canımm? Allah bağışlasın yavrunu güle güle büyüt İnşaAllah. Güzell çoğunu vermişsin az kalmış oda olacak yeterr ki azimli ve istikrarlı ol

Ne ögretmenisin canımm? Allah bağışlasın yavrunu güle güle büyüt İnşaAllah. Güzell çoğunu vermişsin az kalmış oda olacak yeterr ki azimli ve istikrarlı ol
amin çok sağol güzel dileklerin için
şngilizce öğretmeniyim

Gunaydin arkadaslar dun yazamadim.
Dunki menim sabah ackarina 2bardak limonlu ilik su 30dk sonra kahvaltim..1dl ekmek 1domates 1biber 1kk peynir 2zeytin....
Ara 1 elma
Ogle 14 gibi 2kepce yogurt corbasi 1dl ekmek
Aksam 20 gibi 1kase yesil mercimek corba 1tabak salata. Su 1.5litre fazla icemedim..havalar soyuyunca su fzla icemiyorum ben 1.5litreti bile zor icdim yaa spor yok

Canımmm güzel menün, su konusuna gelirsek yanına 6 tane 500 ml pet şişede su koy yatana kadar biter sen merak etme yeter ki iste

Peki kaptan öyleysee..
Evet dedigin gibi kafada bitiyor her syyy...

Ahhh 62 lerde bennn peki katildigin gunden mi kilom hesaplanacakti?? Yoksa girdigim hafta mi sadece yani dun 87 ile geldm ordan mi basladim??

tekrar hoşgeldin canım..verirsin kaçamak yapmazsan benim gibi

Hosbuldumm sagolasinnn
Ay insallah yaaa cok kilo aldmm

100 muuu 60 miii ay masallahhh

yaa maşallah ne güzel yaaa 42 kilo vermişsin .süper.
ben çok yiyorum yaaa duymuyorum hiç sanki.akşam yemekten sonra çocuk yesin diye kuruyemiş incir falan koyuyorum.ama ondan çok biz yer olduk.eşim de kilo aldım diyor.

badem000 hosgeldin takimimiza.bende yeniyim ilk haftam ama simdiden bile eksideyim :)takimla guzel motive oluyorum ben
hosbuldum canım .İsmin nedir.
ne güzel eksiler başlamış.gerisş gelir inşallah.sekin boy uzınmuş 58 olsan fıstık olursun kızz :))

Hayır canım şuanda ki kilon hesaplanacak. Geçmişteki değil listeye girmeden önceki iki haftada olan kilo farkın hesaplanıp o yüzdeyle başlayacaksın Canımmm...

selam bende takımınıza girmek istiyorum. 32 yaşındayım 162 boyunda 64 kilodayım hedefim 57

Tabiki hoşgeldin başarılar diliyorum daima ...

[QU

OTE="ApriL_2007, post: 48425977, member: 147766"]Hayır canım şuanda ki kilon hesaplanacak. Geçmişteki değil listeye girmeden önceki iki haftada olan kilo farkın hesaplanıp o yüzdeyle başlayacaksın Canımmm...

Tabiki hoşgeldin başarılar diliyorum daima ...[/Q

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…