Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam bende takımınıza girmek istiyorum. 32 yaşındayım 162 boyunda 64 kilodayım hedefim 57

teşekkürler, aslında 76 ile başlamıştım yavaş yavaş 64'e kadar düştüm ama artık motivasyonum düştü iradem zayıfladı. umarım buradaki arkadaşlarla tekrar kilo vermeye başlarım
hoşgeldin bia
ben de bugün başladım.hepimize hayırlı olsun.iraderimiz kuvvetlensin

Canımmm çok teşekkür ederim darısı başına İnşaAllah işte akşam yediklerin çok önemli fazla kaçırma dikkatli ol kuzumm yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi kesmeliyiz...

teşekkürler, aslında 76 ile başlamıştım yavaş yavaş 64'e kadar düştüm ama artık motivasyonum düştü iradem zayıfladı. umarım buradaki arkadaşlarla tekrar kilo vermeye başlarım

Umarım canım. Yine olur yine sen yeter ki çok iste. Daha önce takımlarda yarıştınmı hiç?

Yok gecmistrki degil biliyorm da :) bu haftki mi iki hfta sonraki mi diye merak ettm anladm simdi.. 87 den basladk yani hayirlisiylaa..

Insallah hep beraber guzel kilolar veririzz

Günaydın ve tünaydın arası merhabalar beybiler bugün birazcık geç uyandım 10 gibi kahvaltımı ettim biraz tvye bakıyorum sonra temizlik yapacağım benden böyle sizden naber kızlar
İşimi aldım kahvemi yaptım oglusjmu uyuttum nihayet azcik dinlenicem anne zamaniiiii:)

hayır ilk defa olacak bu

hayır ilk defa olacak bu

Tamam canım hergün menülerini paylaş su ve spor miktarını da ekleyerek. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum bu kadar şimdilik Canımmm

badem000 canim 77kilodan 63e dusdum bu kiloda fena gozukmuyorum ama biraz daha verib korumaya gecmek istiyorum bide benim belim biraz kalin birazcikda sarkma var onlari bi halleedeyim mutlu olacam:))

Bugunku menum sabah 1bardak ilik limonlu su
Kahvalti 10gibi 1tereyagda yumurta 1dilim kepek ekmegi 1c.k recel 1bardak sekersiz cay
Ara 2adet hurma
Ogle 14.30 patates kizartma 2kasik gibi 1tabak salata 1dilim ekmek
Aksam sadece yogurt yiyecegim .oglen kizartma yedigim icin telafi etmeye calisacagim
Spor henuz yok ama birazdan leslie 3mil yapacagim bide bel karin hareketleri
Su 1litre olmasi henuz su icemiyorum bu sogukda napicam ben ApriL_2007

Bugunku menum sabah 1bardak ilik limonlu su
Kahvalti 10gibi 1tereyagda yumurta 1dilim kepek ekmegi 1c.k recel 1bardak sekersiz cay
Ara 2adet hurma
Ogle 14.30 patates kizartma 2kasik gibi 1tabak salata 1dilim ekmek
Aksam sadece yogurt yiyecegim .oglen kizartma yedigim icin telafi etmeye calisacagim
Spor henuz yok ama birazdan leslie 3mil yapacagim bide bel karin hareketleri
Su 1litre olmasi henuz su icemiyorum bu sogukda napicam ben ApriL_2007

Canımmm bikere şu soruna gelelim. O patates kızartmasını zaten ağzına sürmemiş olman lazım ki akşam yemeğini atlamamak için bu 1. Malesef ki su içmek şart yoksa gitmez kilolar buda 2 . Bende su içmeyi sevmiyorum ama elimden geleni deniyorum. Mesela çalıştığım zamanlarda hersaat başı 1 bardak içerdim. Şimdi evdeyim ilk zamanlar nerdeyse hiç su içmiyordum bir farkettim hemen 6 küçük pet şişeyi masanın üstüne koyuyorum her sabah ve uyuyana kadar bitiriyorum. Çünkü kendimi şartladım öğün atlama ok sağlıklı ve kalorisiz beslen inan senin için daha iyi olacak. Hem kastan kaybetmemiş hemde fit bir görünüme sahip olacaksın...

Dünkü menüm

Sabah 10
İki haslama yumurta
İki dilim peynir
İki dilim ekmek

Ara 13
1 elma
20 üzüm
Yeşil çay

Ara 16
Muz
Bir kase yoğurt

Akşam 19
Canım tencere yemeği istemedi
İki dilim peynir
İki salatalık
Bir dilim ekmek
5 zeytin

3 lt su
1 saat yürüyüş

selam menğmp yazayım
sabah kaşarlı yumurta yapmıştım.2 çatal anca aldım geç kalıyordum hemen çıktım okulda yatım simit yedim.

öğlen 2 porsiyon taze fasulye ve yoğurt 2 t k ballı mix(bal tahin ve fındıklı)1 dlm ekmek

akşam 18.00 1 tabak pırasa kereviz yemeği(karışık ve et ve kemik suyu da vardı içinde) salata(turp ve havuç) 1 dlm ekmek yoğurt

şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum
spor birazdan 30 dk leslie yapmayı planlıyorum .yaparsam yazarım yine

su 1 lit geçtim yatana kadar 2 olur inşallah

april hiç bişi yememişsin gibi geldi bana.
bari karnına sıcak birşey girseydi.
kalorisi çok düşük değil mi.

evet patates olmasa çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…