Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın canlar, güzel cumalar. ben biraz şifayı kaptım gibi, boğazım fena.

kilo bildirimi mi yapayım;
geçen hafta: 72,5
bugün :72,4

yine 100 gr cık, ama bir kaç güne regli olacağım için korkuyordum artı çıkmaktan.
benim kilo fena oturmuş, kalkmıyor yerinden neyse işten normal saatte çıkmayı başarırsam önümüzdeki hafta biraz daha iyi gidebilir.

dünkü menüm;

Sabah 09:00 / 3 galeta , 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
Öğlen 12:30 / 4 yk etli mantarlı yemek, 2 yk patates püresi, 4 yk yoğurt, 1 yk kısır
Ara öğün 16:00 / 1 mandalina
Akşam 21:00 / 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 3 adet mercimek köftesi (mercimek manyağı olmuşum)

2 litre su

Teşekkür ederim kaptanim... Diyete başlamadan önce vermiştim şimdi de kontrol verdim birkaç değer biraz yüksek çıkmıştı da...

Hadi bakalım güzel sonuçlarla karşılaşman dileğiyle öpüyorum seni

Mesela kaç dakika gidiş?

Herkese gunaydinn...
Ben listede olmucami biliyorm ama bildirimimi yapayim gene de... garip bi sey olduuu 85.1 ciktim tartidaaa...

87 / 85.1 / 1.9 / %2.18

Dogru mu hatirliyorum bu yuzde hesabinii??

Canımmm çok güzel gitmiş harikasın Evvet doğru hesap...

He heee aynen öyle olmuşsun.Biraz çok olmuş, akşam saati sanki. Ama sevindim yinede eksi çıktın. Devam devam beybi

günaydın kızlar nasılsınız?

İyiyiz sen nasılsın nasıl??

Canımmm waaoow harika gitmiş birde karamsarlık yapıyordun bak başarılarının devamını diliyorum...

Dışarıya iş oruyorum canm siparisle su an elimde ceyizlik yelek var

Tatlimmm ellerine sağlık hayırlı işler bol kazançlar çok güzel olmuş aklımızda bulunsun bizimde siparişler veririz...

ApriL_2007 canım geçen hafta 60.0
Bugün 59.7 gram gram gidiyor artık

Beybi gitsinde gram gitsin zaten sen çok iyi gidiyorsun vermediğin hafta yok süpersin

Kilo bildirim maalesef aynı ex:81 güncel:81

Dediğim gibi hep,aman artılar olmasında sabitlikte iyidir iyi Canımmm haftaya gider istediğin gramlar yeter ki azimli ol...

Sabah 1dilim ekmekk 1c.k suzme peynir 1kucuk kurabiye 1bardak cay
Ogle 13.40 3bardak ayran 1adet domates 1kk peynir 1dilim ekmek
Su henuz yarim litre

Kız canum senin?

Benm de kizz

Evet yaa eskiden ne cok yiyosam demekki

ApriL_2007 tesekkur ederim canim sende ❤ ekmegu ve tatliyi kesinci gidiyo benim kilolar ama ekmekdeb kolay kolay vazgecemiyorum resmen arkasindan bakiyorum

Benm su an sorunum tatliyi kesebilmekkk ama yapmam lazmm.. Hatta kendime odul koyacam tatli guzel sekilde verirsem hafta sonu esimle bi sutlu tatli kacamagi yapabilirim diye dusunuyormm...

Sabah 1dilim ekmekk 1c.k suzme peynir 1kucuk kurabiye 1bardak cay
Ogle 13.40 3bardak ayran 1adet domates 1kk peynir 1dilim ekmek
Su henuz yarim litre

Suya yüklen çok az az içmişsin. Bu saate kadar...

Benm su an sorunum tatliyi kesebilmekkk ama yapmam lazmm.. Hatta kendime odul koyacam tatli guzel sekilde verirsem hafta sonu esimle bi sutlu tatli kacamagi yapabilirim diye dusunuyormm...

Canımmm benden sana tavsiye, hiç tatlı yememek. Çünkü şeker şekeri doğuruyor. Gerçekten bizim bünyemiz için çok gereksiz olmaması gereken bir şey

Dogru diyorsun aslindaa ama bakalm o kadarini yapabilcek miyimmm

gidiş 15 dakika sürüyor, dönüş yolu biraz yokuşlu olduğu için 20-25 dakika arası değişiyor. Toplam 3 kilometre yürümüş oluyorum, ayrıca evim 5. kat yürüyerek inip çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…