- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Dışarıya iş oruyorum canm siparisle su an elimde ceyizlik yelek varBilmiyorum ki kayıplarda@eclecticvegan gel özledik...
Ne yapıyorsun canım iş derken? Ohhh keyfini çıkar misss
Kız canum senin?Allah bagislasn :) kiz erkek?
Teşekkür ederim kaptanim... Diyete başlamadan önce vermiştim şimdi de kontrol verdim birkaç değer biraz yüksek çıkmıştı da...
hayırlı cumalar,
Dünkü menüm
sabah 2 tane mandalina
öğlen ekmeksiz bir porsiyon tavuk döner, yağsız salata, ayran
akşam mercimek çorbası, bir dilim çavdar ekmeği, 5 kaşık yoğurtlu kabak yemeği
2 litre su içtim
Aralarda 2 kupa yeşil çay ve bir kupa form çayı içtim
spor yapamıyorum vakit olmadığı için ama işimle evim arası 1,5 kilometre yürüyerek gidip geliyorum
güncel kilomda 63,9
Herkese gunaydinn...
Ben listede olmucami biliyorm ama bildirimimi yapayim gene de... garip bi sey olduuu 85.1 ciktim tartidaaa...
87 / 85.1 / 1.9 / %2.18
Dogru mu hatirliyorum bu yuzde hesabinii??
günaydın canlar, güzel cumalar. ben biraz şifayı kaptım gibi, boğazım fena.
kilo bildirimi mi yapayım;
geçen hafta: 72,5
bugün :72,4
yine 100 gr cık, ama bir kaç güne regli olacağım için korkuyordum artı çıkmaktan.
benim kilo fena oturmuş, kalkmıyor yerindenneyse işten normal saatte çıkmayı başarırsam önümüzdeki hafta biraz daha iyi gidebilir.
dünkü menüm;
Sabah 09:00 / 3 galeta , 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
Öğlen 12:30 / 4 yk etli mantarlı yemek, 2 yk patates püresi, 4 yk yoğurt, 1 yk kısır
Ara öğün 16:00 / 1 mandalina
Akşam 21:00 / 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 3 adet mercimek köftesi (mercimek manyağı olmuşum)
2 litre su
günaydın kızlar nasılsınız?
geçen hafta 78,80 k4
bu hafta 78,10 kg
fark : - 700 gr
iki güne kadar regl olcam ona rağmen vermişim.bu hafta trafikten ve hastalıktan sadece 1 akşam spor yapabildim.- çıkmam bile başarı..toparlanmam lazım çok acil.
Dışarıya iş oruyorum canm siparisle su an elimde ceyizlik yelek var
Kilo bildirim maalesef aynı ex:81 güncel:81
Gunaydin kizlar.. Kilo bildirim gecen hafta 63 bu hafta 62.5 .. -500gram. Reglim bitmedi hala
Kız canum senin?
Hadi bakalım güzel sonuçlarla karşılaşman dileğiyle öpüyorum seni
Mesela kaç dakika gidiş?
Canımmm çok güzel gitmiş harikasınEvvet doğru hesap...
He heee aynen öyle olmuşsun.Biraz çok olmuş, akşam saati sanki. Ama sevindim yinede eksi çıktın. Devam devam beybi
İyiyiz sen nasılsın nasıl??
Canımmm waaoow harika gitmişbirde karamsarlık yapıyordun bak başarılarının devamını diliyorum...
Tatlimmm ellerine sağlık hayırlı işler bol kazançlarçok güzel olmuş aklımızda bulunsun bizimde siparişler veririz...
Beybi gitsinde gram gitsinzaten sen çok iyi gidiyorsun vermediğin hafta yok süpersin
Dediğim gibi hep,aman artılar olmasında sabitlikte iyidir iyiCanımmm haftaya gider istediğin gramlar yeter ki azimli ol...
ApriL_2007 tesekkur ederim canim sende ❤ ekmegu ve tatliyi kesinci gidiyo benim kilolar ama ekmekdeb kolay kolay vazgecemiyorum resmen arkasindan bakiyorum
Sabah 1dilim ekmekk 1c.k suzme peynir 1kucuk kurabiye 1bardak cay
Ogle 13.40 3bardak ayran 1adet domates 1kk peynir 1dilim ekmek
Su henuz yarim litre
Benm su an sorunum tatliyi kesebilmekkk ama yapmam lazmm.. Hatta kendime odul koyacam tatliguzel sekilde verirsem hafta sonu esimle bi sutlu tatli kacamagi yapabilirim diye dusunuyormm...
Suya yüklen çok az aziçmişsin. Bu saate kadar...
Canımmm benden sana tavsiye, hiç tatlı yememek. Çünkü şeker şekeri doğuruyor. Gerçekten bizim bünyemiz için çok gereksiz olmaması gereken bir şey
Hadi bakalım güzel sonuçlarla karşılaşman dileğiyle öpüyorum seni
Mesela kaç dakika gidiş?
Canımmm çok güzel gitmiş harikasınEvvet doğru hesap...
He heee aynen öyle olmuşsun.Biraz çok olmuş, akşam saati sanki. Ama sevindim yinede eksi çıktın. Devam devam beybi
İyiyiz sen nasılsın nasıl??
yaklaşık olarak 15 dakikada işe geliyorum ancak dönüş biraz daha uzun sürüyor 20-25 dakika arası
Canımmm waaoow harika gitmişbirde karamsarlık yapıyordun bak başarılarının devamını diliyorum...
Tatlimmm ellerine sağlık hayırlı işler bol kazançlarçok güzel olmuş aklımızda bulunsun bizimde siparişler veririz...
Beybi gitsinde gram gitsinzaten sen çok iyi gidiyorsun vermediğin hafta yok süpersin
Dediğim gibi hep,aman artılar olmasında sabitlikte iyidir iyiCanımmm haftaya gider istediğin gramlar yeter ki azimli ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?