- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Selamirooo
Dedim bir bakayım ne yapmış bu kızlar.
Gelmez olaydiiiim
Bakmaz olaydiiiim
Yemez olaydiiiim
Bir zamlar aynı kilodaydik aprilim ve deadlinenim. Güncel kilomu tabiii ki soylemiyceeeeem
offf ya ne kötü ,insanın 25 kilo fazlası olması benim taam 25 kilo fazlam varAynen 85 su an.
Sizi tanimiyorm ama ben de ayni dertten muzdaripimm85 le grubun dobigi olarak yeni katildm. Bir zamanlarrr cuma yarismasindann 62 lerle ayrilmistm. Evlilik dogum derken... Ama hemen toparlanmam lazm bu kilolar oturmadann
offf ya ne kötü ,insanın 25 kilo fazlası olması benim taam 25 kilo fazlam var
62 ne kız? 62 kilo insan mı olur? Olsa olsa davşan olur. Bi kulak çizersin bi havuç bitti gittiii
Şaka bir yana yolun açık olsun. İştahın kapansın inşallahhh
İncecik belin sıkı vücudun olsuun
Aamin
Ben 20 kilo fazlam var diye dusunuyorm yani 65 yeter gozum tok gayet iyi oluyo... Ama ilk hedefim 10 kilo dogumdan kalanlar. Gerisi daha zor olacak eminimmm
AgZinmm bal yesin e miiiiAminnnn
Hahahaha davsan miiiilahi sennnn kiz nisanlancaktm o ara bi de farketmeden biraz daha verms 59 olmustm hayatimda bi daha gorebilir miym acaba o rakamiii sanmiyommm gorceksem de saglikla insallahhh. Senin icn de ayni dua gecerliii.. Sen kac kilosun kii sormasi ayip dicem de bu pltformda ayip olmaz benceee
Tesekkur ederim canm ne demek ne zaman isterseniz yaparım :) evet artık hedefe de yaklaştım geçen hafta kendime odul olarak iki kot aldım 27ye sigiyorum ya harika bisey 33giyiyordum doğumdan sonra
spor yok bugün yapamam bademciklet şişti hafiften.
seninde kilon 80ierde mi? yanlış mı gördüm?
Selamirooo
Dedim bir bakayım ne yapmış bu kızlar.
Gelmez olaydiiiim
Bakmaz olaydiiiim
Yemez olaydiiiim
Bir zamlar aynı kilodaydik aprilim ve deadlinenim. Güncel kilomu tabiii ki soylemiyceeeeem
Kaptan senin neden adin yok listede ben mi goremedmm ??
offf ya ne kötü ,insanın 25 kilo fazlası olması benim taam 25 kilo fazlam var
62 ne kız? 62 kilo insan mı olur? Olsa olsa davşan olur. Bi kulak çizersin bi havuç bitti gittiii
Şaka bir yana yolun açık olsun. İştahın kapansın inşallahhh
İncecik belin sıkı vücudun olsuun
Aamin
Kız ben söylersem bu april kafamı gözümü patlatır. Hele bi izne çıkış kilomu bileyim sonrasına bakarız
Ben şimdi yatıyorum. Memnun oldumm
kızlaarr
çok ihmal ettim burayı biliyorum,sayfaları da okuyamadım
pazartesi buradayım,çok seviyorum siziii
Günaydın kızlar
30 dakika bisiklet surdum azck dinleneyim kahvaltı yapıp ev işlerine baslayacam çok iş var cooook
Teşekkür ederim kaptanim bende hafta içi altıda kalktigim için bu gün fazla uyudum gibi geldi 7 bucukta kalktm 8 de spora başladım..... Geçmiş Olsun ilaç almaya gerek kalmadan geçmiş senin agrn şükür....Çok güzel bir mutluluktur eminim bende çok yaşadım. En en güzel şey zayıf olmak,istediğin kıyafetin üstüne cuk diye oturması paha biçilemez. Ilgaz nasıl kuzummm??
Çokkk geçmiş olsun umarım ilerlemez
Bakk al sana arkadaş hep diyordun hepinizin arasında en kilolu benim diye :)))))
Oticimmmm hoşgeldin kuzummmözlemişim cokkkkk ahhhh yavrum kilomu aldın sen niye öyle oldu beybiiiii ? Eeee nasılsın napıyosun??
Ben izindeyim canım yakında geleceğim listeyeizne ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum...
Hiç de değil ya o 40 olsaydışükür şükür canımm. Tam bir azimle başlasan varya en çok 6ayda gider o kilo
Hahahh tam senlik bi cvp olmuş Ayyy sık sık gel sen esprilerini de özlemişim bizi sensizlikten mahrum etmehe bu arada 62 den çok güzel insan oluyor dene bak gör
Durum o kadar vahim yanihiç yakıştı mı sana oticiiiiim
Evet nerelerdesin sençabuk gel bakim,canım balım
Süpersin yaaa ben geç kalktım. Dün gece 2 de yatınca 10 da kalktım. Basım çok ağrıyordu uyumadan şükür geçmiş. Sana da kolay gelsin tatlım çabucak bitsin
Teşekkür ederim kaptanim bende hafta içi altıda kalktigim için bu gün fazla uyudum gibi geldi 7 bucukta kalktm 8 de spora başladım..... Geçmiş Olsun ilaç almaya gerek kalmadan geçmiş senin agrn şükür....
Çok güzel bir mutluluktur eminim bende çok yaşadım. En en güzel şey zayıf olmak,istediğin kıyafetin üstüne cuk diye oturması paha biçilemez. Ilgaz nasıl kuzummm??
Bakk al sana arkadaş hep diyordun hepinizin arasında en kilolu benim diye :)))))
Oticimmmm hoşgeldin kuzummmözlemişim cokkkkk ahhhh yavrum kilomu aldın sen niye öyle oldu beybiiiii ? Eeee nasılsın napıyosun??
Ben izindeyim canım yakında geleceğim listeyeizne ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum...
Hiç de değil ya o 40 olsaydışükür şükür canımm. Tam bir azimle başlasan varya en çok 6ayda gider o kilo
Hahahh tam senlik bi cvp olmuş Ayyy sık sık gel sen esprilerini de özlemişim bizi sensizlikten mahrum etmehe bu arada 62 den çok güzel insan oluyor dene bak gör
Süpersin yaaa ben geç kalktım. Dün gece 2 de yatınca 10 da kalktım. Basım çok ağrıyordu uyumadan şükür geçmiş. Sana da kolay gelsin tatlım çabucak bitsin
Şükür ki bikac gundur kendini toparladı antibiyotik iciremiyordum başka bir ilaç yazdırdım onu da mamaya karıştırınca içti öyle kendine geldi öksürük hafifledi burun akmıyor gibi bisey ateş olmuyor artık inşallah tamamen geçecek bikac güne :)Çok güzel bir mutluluktur eminim bende çok yaşadım. En en güzel şey zayıf olmak,istediğin kıyafetin üstüne cuk diye oturması paha biçilemez. Ilgaz nasıl kuzummm??
Hoşgeldin takıma canm :)Anladm kaptanikooo
Oh ya ilk geldiim gun herkes mesgulmus sanirm yeni yeni muhabbet basladi sevindmmbi de yeni olunca yabanciladm birden
Ben de iki yıl sürekli ağrı kesici aldm çok şükür ameliyat sonrasında hiç almadm ağrı kesici görmek dahi istemiyorum artk... Çocuğa da çok çok sıkıntı olmadığı sürece vermiyorum o da içmiyor zaten... Sen sporu düğünde jalledersin kaptanm iki göbek iki sağ bi sol oh ohhhhh yandanÖyle hissediyor insan bende öyleyim yıllardır erken kalktığım için iş nedeniyle hep geç uyanmış kaygısı yaşıyorum. Bende bugün yapamam spor malesef doluyum neyse yarın yaparım artık. İlaç almamaya çalıştım valla çok ağrıdı ama sabrettim. Sinemaya gitmiştik takmamaya çalıştım eve gelince de attım kendimi yataga :))))))
Anladm kaptanikooo
Oh ya ilk geldiim gun herkes mesgulmus sanirm yeni yeni muhabbet basladi sevindmmbi de yeni olunca yabanciladm birden
Şükür ki bikac gundur kendini toparladı antibiyotik iciremiyordum başka bir ilaç yazdırdım onu da mamaya karıştırınca içti öyle kendine geldi öksürük hafifledi burun akmıyor gibi bisey ateş olmuyor artık inşallah tamamen geçecek bikac güne :)
Canan hoşgeldin bebeğimGünaydin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?