limonlu yeşil çay iç canım bende çok işe yaradı.paket değil ama.bu arada arkadaşlardan form çayı önerisi olan varsa sevinirim:)
gidiş 15 dakika sürüyor, dönüş yolu biraz yokuşlu olduğu için 20-25 dakika arası değişiyor. Toplam 3 kilometre yürümüş oluyorum, ayrıca evim 5. kat yürüyerek inip çıkıyorum
bu arada arkadaşlardan form çayı önerisi olan varsa sevinirim:)
günaydın canlar, güzel cumalar. ben biraz şifayı kaptım gibi, boğazım fena.
kilo bildirimi mi yapayım;
geçen hafta: 72,5
bugün :72,4
yine 100 gr cık, ama bir kaç güne regli olacağım için korkuyordum artı çıkmaktan.
benim kilo fena oturmuş, kalkmıyor yerindenneyse işten normal saatte çıkmayı başarırsam önümüzdeki hafta biraz daha iyi gidebilir.
dünkü menüm;
Sabah 09:00 / 3 galeta , 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
Öğlen 12:30 / 4 yk etli mantarlı yemek, 2 yk patates püresi, 4 yk yoğurt, 1 yk kısır
Ara öğün 16:00 / 1 mandalina
Akşam 21:00 / 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 3 adet mercimek köftesi (mercimek manyağı olmuşum)
2 litre su
O zaman Ben en iyisi platese baslayayim, ebru sallinin dvdleri vardı onceden yapıyordum ara vermiştim.
Tesekkur ederim canm ne demek ne zaman isterseniz yaparım :) evet artık hedefe de yaklaştım geçen hafta kendime odul olarak iki kot aldım 27ye sigiyorum ya harika bisey 33giyiyordum doğumdan sonraHadi bakalım güzel sonuçlarla karşılaşman dileğiyle öpüyorum seni
Mesela kaç dakika gidiş?
Canımmm çok güzel gitmiş harikasınEvvet doğru hesap...
He heee aynen öyle olmuşsun.Biraz çok olmuş, akşam saati sanki. Ama sevindim yinede eksi çıktın. Devam devam beybi
İyiyiz sen nasılsın nasıl??
Canımmm waaoow harika gitmişbirde karamsarlık yapıyordun bak başarılarının devamını diliyorum...
Tatlimmm ellerine sağlık hayırlı işler bol kazançlarçok güzel olmuş aklımızda bulunsun bizimde siparişler veririz...
Beybi gitsinde gram gitsinzaten sen çok iyi gidiyorsun vermediğin hafta yok süpersin
Dediğim gibi hep,aman artılar olmasında sabitlikte iyidir iyiCanımmm haftaya gider istediğin gramlar yeter ki azimli ol...
seninde kilon 80ierde mi? yanlış mı gördüm?Benm de kizz
Evet yaa eskiden ne cok yiyosam demekki
seninde kilon 80ierde mi? yanlış mı gördüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?