ah geçmiş olsun çık zor oluyor bilirim.benim oğluşum da öyle şurup antibiyotik calpol bile yaa içmiyordu zorla içiriorduk nir de çıkarıyordu.bu sene az hafifledi bu durum.biraz önce komşuyu çağırdım şurup içirelim diye hatta.o da hasta öksürüyor.kadın evde yokmuş.ilk kez kendim içirdimŞükür ki bikac gundur kendini toparladı antibiyotik iciremiyordum başka bir ilaç yazdırdım onu da mamaya karıştırınca içti öyle kendine geldi öksürük hafifledi burun akmıyor gibi bisey ateş olmuyor artık inşallah tamamen geçecek bikac güne :)
ah geçmiş olsun çık zor oluyor bilirim.benim oğluşum da öyle şurup antibiyotik calpol bile yaa içmiyordu zorla içiriorduk nir de çıkarıyordu.bu sene az hafifledi bu durum.biraz önce komşuyu çağırdım şurup içirelim diye hatta.o da hasta öksürüyor.kadın evde yokmuş.ilk kez kendim içirdimŞükür ki bikac gundur kendini toparladı antibiyotik iciremiyordum başka bir ilaç yazdırdım onu da mamaya karıştırınca içti öyle kendine geldi öksürük hafifledi burun akmıyor gibi bisey ateş olmuyor artık inşallah tamamen geçecek bikac güne :)
ay zuhal ablacım ani bi kararla oldu.Canan hoşgeldin bebeğim
Kız niye demiyon yarışmaya girdiğini
Hadi bakalım listeye girince görelim senide inşallah hedefe ulaşırsın bu sefer
Ayrıca Aprilcime ve 1. Takıma sevgiler
Canan hoşgeldin bebeğim
Kız niye demiyon yarışmaya girdiğini
Hadi bakalım listeye girince görelim senide inşallah hedefe ulaşırsın bu sefer
Ayrıca Aprilcime ve 1. Takıma sevgiler
Iyi yapmışın tatlımay zuhal ablacım ani bi kararla oldu.
baktım günlüklerden bana Hayır yok bari şartları zorlayayım dedim.hem disipline olurum belki.
halimi görsen evde sadece pencere önünde çekiyor o da çok ağır.
inşallah sen de ulaşırsın hedefine tez zamanda.
sen hangi takımdasın.
Biz cananla benim eski günlükten tanışıyoruz tatlımTanıdık çıktı galibaumarım canım hepimiz ulaşalım hedeflere ideallere Canımmm teşekkürler, bizdende sana sevgiler öpüyorum
Iyi yapmışın tatlım
Ben hep diyorumya yarışma disiplini sorumluluğu başka bişey
Bunu listeye girince daha Iyi anlıcaksın
Ben 9.takımdayım
Biz cananla benim eski günlükten tanışıyoruz tatlım
Ayyy Aprilcim Ben ne güzel hedefe ulaştıydımda işte bu akılsız kafa
Birden tekrar kilo aldım
Neyse kilo vermek bizim işimiz
Kız sen 60 larda değilmşydin daha nerene verecen incecik olmuşundur zaten
Teşekkür ederim bitanemAnladım canım iyi işte sanada vesile olsun bizi ziyarete gelirsin artık muhabbetearkadaşın da burda. Olsun canım olur öyle şeyler önemli olan pes etmemek zararın neresinden dönersen kardır. Başarılar diliyorum daima. Ahhhh tamam öyleyimde hedefim 55 beybi bakalım İnşaAllah
Teşekkür ederim bitanem
Ben inşallah yılbaşına kadar hallederim
Seninde az kalmış cnm kısa zamanda istediğin rakamı görürsün inşallah
Çok güzel bir mutluluktur eminim bende çok yaşadım. En en güzel şey zayıf olmak,istediğin kıyafetin üstüne cuk diye oturması paha biçilemez. Ilgaz nasıl kuzummm??
Çokkk geçmiş olsun umarım ilerlemez
Bakk al sana arkadaş hep diyordun hepinizin arasında en kilolu benim diye :)))))
Oticimmmm hoşgeldin kuzummmözlemişim cokkkkk ahhhh yavrum kilomu aldın sen niye öyle oldu beybiiiii ? Eeee nasılsın napıyosun??
Ben izindeyim canım yakında geleceğim listeyeizne ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum...
Hiç de değil ya o 40 olsaydışükür şükür canımm. Tam bir azimle başlasan varya en çok 6ayda gider o kilo
Hahahh tam senlik bi cvp olmuş Ayyy sık sık gel sen esprilerini de özlemişim bizi sensizlikten mahrum etmehe bu arada 62 den çok güzel insan oluyor dene bak gör
Durum o kadar vahim yanihiç yakıştı mı sana oticiiiiim
Evet nerelerdesin sençabuk gel bakim,canım balım
Süpersin yaaa ben geç kalktım. Dün gece 2 de yatınca 10 da kalktım. Basım çok ağrıyordu uyumadan şükür geçmiş. Sana da kolay gelsin tatlım çabucak bitsin
Hoşgeldin takıma canm :)
He heee evet gün günü tutmuyor bazen. Genelde hoş sohbetler vardır bizim takımda. Arkadaşlıklarımız çok güzelkaptıran kendini bizden koyamaz. Bağımlılık yaparız biz canım:)))))))) evet yeni tribi diyelim biz ona ....
Oyyyyy kıyamamneyse geçmiş sevindim. Pofuduğu öp benim yerime
inşallah faydalı olur abla senin günlük de bana çok iyi gelmişti.Iyi yapmışın tatlım
Ben hep diyorumya yarışma disiplini sorumluluğu başka bişey
Bunu listeye girince daha Iyi anlıcaksın
Ben 9.takımdayım
Biz cananla benim eski günlükten tanışıyoruz tatlım
Ayyy Aprilcim Ben ne güzel hedefe ulaştıydımda işte bu akılsız kafa
Birden tekrar kilo aldım
Neyse kilo vermek bizim işimiz
Kız sen 60 larda değilmşydin daha nerene verecen incecik olmuşundur zaten
s2n beni tanıyor musun kelebekHosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendiniziiisim yas meslek nerden falann olmaz mii
He kaptan aynen urkek bir ceylan idim yeni geldiimdee
Seni de tanimiyorm aptill sen de kendini ozet gecsene banaatanisak kaynasakkk
e allah analı babalı büyütsün o zamanSelam kızlar nasılsınız özledim sizi
Anneme gittim geldim evin tadilatı icin geldiler parke yanında tuvalet banyo kapılar yapılacak inşaAllah kısa zamanda başlarlar biter hemen
Muhabbet kuşlarımiz yavru çıkardı iki civcivimiz bir yumurtamiz var
Torun sahibiyim artık :) onlar zarar görmeden bitse bu tadilat
Teşekkür ederim :))inşallah faydalı olur abla senin günlük de bana çok iyi gelmişti.8 kilo vermişm 2 sini geri aldım yazın ama olsun.
geri kalan 8 iiçğn aprilin başınj ağrıtıcam.
o zaman emziriyordummöazeretim de vardı.metabolüzmada iyiydi tabi.şimdi o bitti.artık daha düzenliyim.inşallah böyle sevam ederim.
s2n beni tanıyor musun kelebek
e allah analı babalı büyütsün o zaman
inşallah faydalı olur abla senin günlük de bana çok iyi gelmişti.8 kilo vermişm 2 sini geri aldım yazın ama olsun.
geri kalan 8 iiçğn aprilin başınj ağrıtıcam.
o zaman emziriyordummöazeretim de vardı.metabolüzmada iyiydi tabi.şimdi o bitti.artık daha düzenliyim.inşallah böyle sevam ederim.
s2n beni tanıyor musun kelebek
e allah analı babalı büyütsün o zaman
Operim canm :)He heee evet gün günü tutmuyor bazen. Genelde hoş sohbetler vardır bizim takımda. Arkadaşlıklarımız çok güzelkaptıran kendini bizden koyamaz. Bağımlılık yaparız biz canım:)))))))) evet yeni tribi diyelim biz ona ....
Oyyyyy kıyamamneyse geçmiş sevindim. Pofuduğu öp benim yerime
Tesekkur ederim Aynen artık calpol bile içmiyor önceden ne versem içerdi çok zor vlla ..ah geçmiş olsun çık zor oluyor bilirim.benim oğluşum da öyle şurup antibiyotik calpol bile yaa içmiyordu zorla içiriorduk nir de çıkarıyordu.bu sene az hafifledi bu durum.biraz önce komşuyu çağırdım şurup içirelim diye hatta.o da hasta öksürüyor.kadın evde yokmuş.ilk kez kendim içirdim.yarısı dışına çıksa da.
Olur tabiki canm ben eskisehirliyim ve Eskişehirde yaşıyorum 4yillik evliyim bir yaşında bir oğlum var şu an onunla ilgileniyorum sanat tarihi öğretmeniyim ve uzmaniyim vs :) uç yıl atama bekledim baktım olmuyor yaş geçmeden çocuk yapayım dedim bu arada 28 yaşım :)Hosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendiniziiisim yas meslek nerden falann olmaz mii
He kaptan aynen urkek bir ceylan idim yeni geldiimdee
Seni de tanimiyorm aptill sen de kendini ozet gecsene banaatanisak kaynasakkk
Operim canm :)
Tesekkur ederim Aynen artık calpol bile içmiyor önceden ne versem içerdi çok zor vlla ..
Olur tabiki canm ben eskisehirliyim ve Eskişehirde yaşıyorum 4yillik evliyim bir yaşında bir oğlum var şu an onunla ilgileniyorum sanat tarihi öğretmeniyim ve uzmaniyim vs :) uç yıl atama bekledim baktım olmuyor yaş geçmeden çocuk yapayım dedim bu arada 28 yaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?