Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ah geçmiş olsun çık zor oluyor bilirim.benim oğluşum da öyle şurup antibiyotik calpol bile yaa içmiyordu zorla içiriorduk nir de çıkarıyordu.bu sene az hafifledi bu durum.biraz önce komşuyu çağırdım şurup içirelim diye hatta.o da hasta öksürüyor.kadın evde yokmuş.ilk kez kendim içirdim.yarısı dışına çıksa da.

ah geçmiş olsun çık zor oluyor bilirim.benim oğluşum da öyle şurup antibiyotik calpol bile yaa içmiyordu zorla içiriorduk nir de çıkarıyordu.bu sene az hafifledi bu durum.biraz önce komşuyu çağırdım şurup içirelim diye hatta.o da hasta öksürüyor.kadın evde yokmuş.ilk kez kendim içirdim.yarısı dışına çıksa da.

Canan hoşgeldin bebeğim
Kız niye demiyon yarışmaya girdiğini
Hadi bakalım listeye girince görelim senide inşallah hedefe ulaşırsın bu sefer

Ayrıca Aprilcime ve 1. Takıma sevgiler
ay zuhal ablacım ani bi kararla oldu.
baktım günlüklerden bana Hayır yok bari şartları zorlayayım dedim.hem disipline olurum belki.
halimi görsen evde sadece pencere önünde çekiyor o da çok ağır.
inşallah sen de ulaşırsın hedefine tez zamanda.
sen hangi takımdasın.

Canan hoşgeldin bebeğim
Kız niye demiyon yarışmaya girdiğini
Hadi bakalım listeye girince görelim senide inşallah hedefe ulaşırsın bu sefer

Ayrıca Aprilcime ve 1. Takıma sevgiler

Tanıdık çıktı galiba umarım canım hepimiz ulaşalım hedeflere ideallere Canımmm teşekkürler, bizdende sana sevgiler öpüyorum

Iyi yapmışın tatlım
Ben hep diyorumya yarışma disiplini sorumluluğu başka bişey
Bunu listeye girince daha Iyi anlıcaksın

Ben 9.takımdayım

Tanıdık çıktı galiba umarım canım hepimiz ulaşalım hedeflere ideallere Canımmm teşekkürler, bizdende sana sevgiler öpüyorum
Biz cananla benim eski günlükten tanışıyoruz tatlım

Ayyy Aprilcim Ben ne güzel hedefe ulaştıydımda işte bu akılsız kafa
Birden tekrar kilo aldım
Neyse kilo vermek bizim işimiz

Kız sen 60 larda değilmşydin daha nerene verecen incecik olmuşundur zaten

Anladım canım iyi işte sanada vesile olsun bizi ziyarete gelirsin artık muhabbete arkadaşın da burda. Olsun canım olur öyle şeyler önemli olan pes etmemek zararın neresinden dönersen kardır. Başarılar diliyorum daima. Ahhhh tamam öyleyimde hedefim 55 beybi bakalım İnşaAllah

Teşekkür ederim bitanem
Ben inşallah yılbaşına kadar hallederim

Seninde az kalmış cnm kısa zamanda istediğin rakamı görürsün inşallah

O Otimoti hoşgeldin evet keşke yemez olaydik ama yedik bu hale geldik ki sen daha önce basaissin yine yaparsn hep beraber veririz kilolari dert etme...

Insallahhh

Ben de özlemişim kuşum. Bayağı bir güzel yedim ondan oldu neden olcak başka
70ı tekrar bir göreyim de 62yi düşünürüz. Playboy kızı gibi ahahagahaas

Pek vaktim olmuyor. Bu yıl acikogretime de kaydoldum. 32 yaşında üniye başlıyom yeniden. Vaktim oldukcz ders çalışmam lazım. Fırsat buldukça da bakıcam ben sizler

Bu arada 4 5 gündür diyetteyim. Hadi hayirlisii

Bu arada ben de akşam düğündeyim. Kıiz dilekle erkanın düğünü olmayaa. Beraber göbecik atardik

Hoşgeldin takıma canm :)

Hosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendinizii isim yas meslek nerden falann olmaz mii

He kaptan aynen urkek bir ceylan idim yeni geldiimdee
Seni de tanimiyorm aptill sen de kendini ozet gecsene banaa tanisak kaynasakkk

Selam kızlar nasılsınız özledim sizi
Anneme gittim geldim evin tadilatı icin geldiler parke yanında tuvalet banyo kapılar yapılacak inşaAllah kısa zamanda başlarlar biter hemen
Muhabbet kuşlarımiz yavru çıkardı iki civcivimiz bir yumurtamiz var
Torun sahibiyim artık :) onlar zarar görmeden bitse bu tadilat

inşallah faydalı olur abla senin günlük de bana çok iyi gelmişti.8 kilo vermişm 2 sini geri aldım yazın ama olsun.
geri kalan 8 iiçğn aprilin başınj ağrıtıcam.
o zaman emziriyordummöazeretim de vardı.metabolüzmada iyiydi tabi.şimdi o bitti.artık daha düzenliyim.inşallah böyle sevam ederim.

Hosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendinizii isim yas meslek nerden falann olmaz mii

s2n beni tanıyor musun kelebek

e allah analı babalı büyütsün o zaman

sabah 11.00yarım tahinli( şu hazır satılan poğaça türü şey)1 haşlanmış yumurta yarın domates 5 zeytin

ara 1 elma

öğlen14.30 4 kaşık patatesliyumurta salata yoğurt

akşam 18.30 1 tabak pırasa kereviz kemik sulu yemek 1 kase cacık 1 dlm ekmek

su anca 1 lt oldu.yatana ladar kaç olur bilmiyorum yatmadan yazayım.
spor yok

Teşekkür ederim :))

Taniyor muyum??

Operim canm :)
Tesekkur ederim Aynen artık calpol bile içmiyor önceden ne versem içerdi çok zor vlla ..

Olur tabiki canm ben eskisehirliyim ve Eskişehirde yaşıyorum 4yillik evliyim bir yaşında bir oğlum var şu an onunla ilgileniyorum sanat tarihi öğretmeniyim ve uzmaniyim vs :) uç yıl atama bekledim baktım olmuyor yaş geçmeden çocuk yapayım dedim bu arada 28 yaşım :)

Cok memnun oldummm.. Ben de 2 yillik evliyim, avukatim calisiyorm. Su an 2,5 aylik bi kizim var o yuzden izindeyim. 26 yasindayim :) Eskisehirde en yakin arkadaslarimdan biri oturuyor. Bi iki kere gelmisligim varr zaten ankarada okudum uniyi o zman da gelmistm bi kere cok tatli bi sehirrr... Su an antalyada yasiyorm ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…