Memnun oldum canm Allah bagislasin kuzucugunu da :) güzeldir şehrim harika valla takımda her meslekten birileri var süper :)Cok memnun oldummm.. Ben de 2 yillik evliyim, avukatim calisiyorm. Su an 2,5 aylik bi kizim var o yuzden izindeyim. 26 yasindayim :) Eskisehirde en yakin arkadaslarimdan biri oturuyor. Bi iki kere gelmisligim varr zaten ankarada okudum uniyi o zman da gelmistm bi kere cok tatli bi sehirrr... Su an antalyada yasiyorm ben de
ilk gün kendimi tanıtmıştım da o yüzdenTaniyor muyum??
Memnun oldum canm Allah bagislasin kuzucugunu da :) güzeldir şehrim harika valla takımda her meslekten birileri var süper :)
ilk gün kendimi tanıtmıştım da o yüzden
dikkatinden kaçmıştır belki.
bi daha bi daha olmasın diye .
neyse ben canan aydınlıyım 31 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.öğretmenim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Günaydın kızlar. Yataktan kalkmadan ben de kendimi tanıtayim madem
İstanbulda yaşıyorum. 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve 5 ve 3 yaşlarında 2 çocuk annesiyim. Sosyal bilgiler öğretmeniyim fakat çalışmıyorum. Kilo alıp vermekten en kötüsü de verip almaktan hoşlanıyorum
Selam kızlar nasılsınız özledim sizi
Anneme gittim geldim evin tadilatı icin geldiler parke yanında tuvalet banyo kapılar yapılacak inşaAllah kısa zamanda başlarlar biter hemen
Muhabbet kuşlarımiz yavru çıkardı iki civcivimiz bir yumurtamiz var
Torun sahibiyim artık :) onlar zarar görmeden bitse bu tadilat
amin canım sağol.seninkini de.2 aylıktı di mi bebeğin.emziriyorsundur. wenşn meto canavardır.Ben de cok memnun oldumm.. Oh ne guzel vallaa
Anldimm simdi oyle deyince hatirladimm :) ilk gun sokuyla farketmemisimm... Cok memnun oldumm.. Allh bagislasin yavrunuu.
Cok memnun oldumm.. Bir ogretmen dahaa.. Allah bagislasin yavrularini. Masallah :)
sağlıklı mı ki arkadaşım.sonra o metolar afallıyor.kızlar nasılsınız?yarın isveç diyetine başlıyorum tamamına uyarım umarım.elimden geleni yapacağım ..metabolizmamı şaşırtıp hızlı verip sonra az kalorili bir diyet yapmayı düşünüyorum.böyle yerimde sayıyorum çünkü.
şimsi gördüm merak ettim doğrusuSelam kizlar benim netim bozulfu giremiyptum pek ama takipteyim unutdum sanmayin lutfen.diyete drvam ediyorum ama aksama kv muhtrsem pilav yapmis azcik yesemmi acaba? Suyu 2litreye cikardim.yogurt yiyorum aksamlar sadece
amin canım sağol.seninkini de.2 aylıktı di mi bebeğin.emziriyorsundur. wenşn meto canavardır.
sağlıklı mı ki arkadaşım.sonra o metolar afallıyor.
inşaAllah canım sağolhoşgeldin canım.özlettin kendini arada uğra.torununların zarar görmeden biter inşallah işin <3
Kaç kilo aldın hamilelikte canm şimdi kacsin hedef kaç :)Aminn sagol canim. Aynen oyle valla. 2,5 aylik bebegim. Bol bol emzirmekteyim :) bol bol da yemekteydim ancak artik degistiriyorm. Insallah kisa surede kilo verebilirizzz :))
Kaç kilo aldın hamilelikte canm şimdi kacsin hedef kaç :)
amin canım sağol.seninkini de.2 aylıktı di mi bebeğin.emziriyorsundur. wenşn meto canavardır.
sağlıklı mı ki arkadaşım.sonra o metolar afallıyor.
Bugunden itibaren duzenli menu de paylasiyorm, bu haftaya cok guzel basliyorm. Her sey guzel olacakkk....
Dun koy kahvaltisina gittik mesela cesit cok yedim ama ekmek pek yemedim. Oglen corba aksam bi dilim borek yedim. Haftasonu aksamlari kizimi taktim kanguruya evde spor yaptik beraber :) zumbayla yuruyus karisimi... Su zaten 2 lt altina dusmuyor ben de emzirdigim icin. Oyle yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?