Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Memnun oldum canm Allah bagislasin kuzucugunu da :) güzeldir şehrim harika valla takımda her meslekten birileri var süper :)

ilk gün kendimi tanıtmıştım da o yüzden
dikkatinden kaçmıştır belki.
bi daha bi daha olmasın diye .
neyse ben canan aydınlıyım 31 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.öğretmenim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Selam kizlar benim netim bozulfu giremiyptum pek ama takipteyim unutdum sanmayin lutfen.diyete drvam ediyorum ama aksama kv muhtrsem pilav yapmis azcik yesemmi acaba? Suyu 2litreye cikardim.yogurt yiyorum aksamlar sadece

Memnun oldum canm Allah bagislasin kuzucugunu da :) güzeldir şehrim harika valla takımda her meslekten birileri var süper :)

Ben de cok memnun oldumm.. Oh ne guzel vallaa

Anldimm simdi oyle deyince hatirladimm :) ilk gun sokuyla farketmemisimm... Cok memnun oldumm.. Allh bagislasin yavrunuu.

Cok memnun oldumm.. Bir ogretmen dahaa.. Allah bagislasin yavrularini. Masallah :)

kızlar nasılsınız?yarın isveç diyetine başlıyorum tamamına uyarım umarım.elimden geleni yapacağım ..metabolizmamı şaşırtıp hızlı verip sonra az kalorili bir diyet yapmayı düşünüyorum.böyle yerimde sayıyorum çünkü.

hoşgeldin canım.özlettin kendini arada uğra.torununların zarar görmeden biter inşallah işin <3

amin canım sağol.seninkini de.2 aylıktı di mi bebeğin.emziriyorsundur. wenşn meto canavardır.

sağlıklı mı ki arkadaşım.sonra o metolar afallıyor.

Selam kizlar benim netim bozulfu giremiyptum pek ama takipteyim unutdum sanmayin lutfen.diyete drvam ediyorum ama aksama kv muhtrsem pilav yapmis azcik yesemmi acaba? Suyu 2litreye cikardim.yogurt yiyorum aksamlar sadece
şimsi gördüm merak ettim doğrusu
yedin mi
önce görs3m ye ama 1 2 kaşık derdim

amin canım sağol.seninkini de.2 aylıktı di mi bebeğin.emziriyorsundur. wenşn meto canavardır.

Aminn sagol canim. Aynen oyle valla. 2,5 aylik bebegim. Bol bol emzirmekteyim :) bol bol da yemekteydim ancak artik degistiriyorm. Insallah kisa surede kilo verebilirizzz :))

Kaç kilo aldın hamilelikte canm şimdi kacsin hedef kaç :)

21 kilo aldm canm. 85-86 yim su an hedef once dogum oncesine gelmek 75 :) sonra daha ilerlemek isterim insallahh. 65 i seviyorum... Hamilelikte aldigimdan cok oncesinde aldigim canimi skiyor inan ki :) 65 le hamile kalsam simdi 75 olurdum bu kadar fazlam olmazdi. Peki ya senn??

Bugunden itibaren duzenli menu de paylasiyorm, bu haftaya cok guzel basliyorm. Her sey guzel olacakkk....

Dun koy kahvaltisina gittik mesela cesit cok yedim ama ekmek pek yemedim. Oglen corba aksam bi dilim borek yedim. Haftasonu aksamlari kizimi taktim kanguruya evde spor yaptik beraber :) zumbayla yuruyus karisimi... Su zaten 2 lt altina dusmuyor ben de emzirdigim icin. Oyle yani :)

canım uzun zamandır olduğum yerdeyim şaşırtsam iyi olcak.uzun değil zaten 13 gün..ay bide düğün var biraz incelerim en azından:)

herkese Günaydın
süper bi karar.
yalnız çocukla zumba nasıl yaptın.gaz maz kalmamıştır bebekte güzel uyur.

günaydın kızlar..dolu dolu pazartesi sendromu yaşamaktayım..bir de regl olmak üzereyim onun şişkinliği ve gerginliği..tam üstüne isveç diyetine de başladım tam oldu kış geldi bi de ay havaya bakın

şimdiden menümü yazabilirim ekleme olmayacak nasılsa

sabah 9,45 1 büyük fincan türk kahvesi az şekerli

öğlr 12,30 2 tabak salata,biraz tavuk göğsü yağsız tavada 200 gr civarı

akşam 17,30 2 haşlanmış yumurta,1 tabak ıspanak yağsız,1 domates

su 2 lt spor 1,5 saati bulur umarım halsiz olmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…