Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese Günaydın

süper bi karar.
yalnız çocukla zumba nasıl yaptın.gaz maz kalmamıştır bebekte güzel uyur.

bizde oğlumla Leslie yaparız bazen.eller kaldırır bi güzel zıp zıp

Iste tam zimba da olmadi arada dans ettik arada yuruduk bi de ben o kadr hareketliym muzik baya sesli bebegim de uyudu guzelceee aslnda ben de karsisinda yapaym izler diyorm ama durdugu saatler ya benm yapasim yok ya da yapacagimda onun duraso yok ben de alsamlari bari bok oturmim dedm

çok iyi yapmışsın.
çocuklar seviyor rezilliki.o düğünleree pazarlarda nasıl uyurlar .
bwenimkş geçen sene yaptırmıyordu ilk işi koşup bilgisayarın kafasını indirmekti.sonta da açıcam diye uğraşırdı.bu sene çizgi film açıp öyle yapıyorum.

Anldmm biz de buyudukce nasil olcaz bakalm gorceZ :)
Aynen abimin dugunu vardi iki hafta once deli gibi uyudu dugunde, ben endise ediyodum cok kucuk falan diye hic sorun olmadi uyuyunca. Ben de oynadim durdum :))

Mesajim yarim gelmis ;:)) bende tanitayim kendimi 23yasindayim 3yillik evliyim 14aylik bebegim var eczaciyim:) ha bide azeriyim Azerbaycanda yasiyorum

Merhaba kızlar

Biraz gelemedim çok yoğundum. Gezmelerden dolayı,dışardayken de elime sürekli telefonu almak istemiyorum anı yaşamayı seviyorum Ve sevmem öyle devamlı elinde telefon

Bugün biraz geç kalktım 10:30 gibi, ancak kendime geldim. Şimdi biraz spor yapacağım. İki gündür yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorum spor gerçekten enerji yuvası hepimiz hemen hemen her gün yapmalıyız kızlar

O zaman 70'i tekrar görmen dileğiyle başarılar diliyorum canımm benim. hayırdır hangi bölüm??

Hosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendinizii isim yas meslek nerden falann olmaz mii

He kaptan aynen urkek bir ceylan idim yeni geldiimdee
Seni de tanimiyorm aptill sen de kendini ozet gecsene banaa tanisak kaynasakkk

35 yaşındayım. 9 senelik evliyim çocuğum yok. Aslen Giresunluyum. Ama İstanbulda doğdum büyüdüm. Eşim Makedonya göçmeni arnavut artık ailecek oralıyız yaniiii Çalışmıyorum 14 senelik iş hayatımı yaklaşık 2 ay önce sonlandırdım. Biraz dinlenmek istiyorum. Lise mezunuyum. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşteee böyle şimdilik....

Annane güle güle büyüt yavrularını bitince işler ne güzel olacak ev hayırlısıyla bitsin bakalım. Bizde seni özlüyoruz hep gel fırsat buldukça canım tatlım balım:)))))))

Canım lütfen suyu yükselt 3lt olmalı en az ok? Bide lütfen şöyle poğaça tarzı dışarda satılan herhangi hazır gıdalardan yemeee ! Patatesden de uzak dur ve yemeğin suyundan da

aa herkes düğünde galiba

He heeee evet bi gittik gittik

Aaaa! Bende yeni öğrendim öğretmenim düşünüyor musun mesleğini yapmayı??

Selam kizlar benim netim bozulfu giremiyptum pek ama takipteyim unutdum sanmayin lutfen.diyete drvam ediyorum ama aksama kv muhtrsem pilav yapmis azcik yesemmi acaba? Suyu 2litreye cikardim.yogurt yiyorum aksamlar sadece

Akşamları sadece yogurt olmaz!!! Yemeğini lütfen düzgün ye canımmmm

İyiyiz sen nasılsın nasıl?? Başarılar diliyorum tatlım bakalım belki değişiklik olur

Ahhhh çabuk bitsin İnşaAllah o zaman bilirim ptesi sendromu ıyyyy evet hava buzz napalım aylarca sabredeceğiz artık günler böyle kapalı ...

Mesajim yarim gelmis ;:)) bende tanitayim kendimi 23yasindayim 3yillik evliyim 14aylik bebegim var eczaciyim:) ha bide azeriyim Azerbaycanda yasiyorum

Hiç eczacı arkadaşımız olmamıştı süper peki çalışıyor musun şuan canım ?

Kızlar biraz uzak kaldım, fena şekilde hastayım hem faranjit hem de regl ağrıları yarın biraz kendime gelmeyi umuyorum. Sonra menülerimi paylaşacağım.

Canımmm hoşgeldin evet gelmedin biraz. Merak etmiştim. Çokkk geçmiş olsun umarım geçer çabucak. Tamam sen iyi ol da gerisi mühim değil tatlım

Bilmiyorum ki kayıplarda fitblack gel özledik...
ben de sizi çok özledim benim iznim uzun sürecek gibi duruyor hala halledemediğim çok şey var
bizim vegan nerelerde, özledim onu ve menülerini.
canım hiç menü paylaşmayayım şu an,sağlıksız olmasa da o kadar saçma besleniyorum ki özellikle dışarıdaysam.şu yoğunluğum geçsin müthiş bir düzen oturtacağım,o zaman menülerimle buradayım

bu arada kızlar gece uyumadığım için (her işim geceye kalıyor) sabaha kadar sürekli su,bitki çayı falan içiyorum ve tartılamıyorum bu yüzden sabahları. cuma o yüzden yazamadım.
bugün aç karna tartıldım sabit sayılırım (azıcık da vermişim)
düzensiz de olsam kontrollüyüm kaptanım ApriL_2007

Eklentiler

• kilo3.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar biraz uzak kaldım, fena şekilde hastayım hem faranjit hem de regl ağrıları yarın biraz kendime gelmeyi umuyorum. Sonra menülerimi paylaşacağım.
çok geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş ya zencefil bal limon karışımı yap boğazların için,regl için de adaçayı ve rezene içersen çok iyi gelecek.termoforu al yat dinlen bol bol

yok canım sadece çok düzensiz bir hayatım var ve bu bende aşırı stres yapıyor nefret ederim düzensiz olmaktan. hala toparlanamadım hep bir şey çıkıyor

Evet aynı ben! Haklısın ondan olmuş ozaman en kısa zamanda toparlanman dileğiyle öpüyorum seni

Oooo süperr tatlım :))))) harika almaman!

Evet aynı ben! Haklısın ondan olmuş ozaman en kısa zamanda toparlanman dileğiyle öpüyorum seni

Oooo süperr tatlım :))))) harika almaman!
düzenim yoksa tüm gün mutsuz oluyorum sen de benim gibisin biliyorum.
tahin pekmezlere yumuluyorum ama (kış ya ondan sanırım valla anlamadım) diğer öğünlerimi çok dengeli tutuyorum. bir de şu ara cevizli sucuk favorim sağlıklı beslenmeden çıkmadan korumaya çalışıyorum
kaptanım izin almanın bir süresi var mı? yani sınırı nedir bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…