herkese Günaydın
süper bi karar.
yalnız çocukla zumba nasıl yaptın.gaz maz kalmamıştır bebektegüzel uyur.
bizde oğlumla Leslie yaparız bazen.eller kaldırır bi güzel zıp zıp
çok iyi yapmışsın.
Iste tam zimba da olmadi arada dans ettik arada yurudukbi de ben o kadr hareketliym muzik baya sesli bebegim de uyudu guzelceee aslnda ben de karsisinda yapaym izler diyorm ama durdugu saatler ya benm yapasim yok ya da yapacagimda onun duraso yok ben de alsamlari bari bok oturmim dedm
çok iyi yapmışsın.
çocuklar seviyor rezilliki.o düğünleree pazarlarda nasıl uyurlar .
bwenimkş geçen sene yaptırmıyordu ilk işi koşup bilgisayarın kafasını indirmekti.sonta da açıcam diye uğraşırdı.bu sene çizgi film açıp öyle yapıyorum.
gunaydin canim yedim tabi hemde 1tabakşimsi gördüm merak ettim doğrusu
yedin mi
önce görs3m ye ama 1 2 kaşık derdim
Mesajim yarim gelmis ;:)) bende tanitayim kendimi 23yasindayim 3yillik evliyim 14aylik bebegim var eczaciyim:) ha bide azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
Insallahhh
Ben de özlemişim kuşum. Bayağı bir güzel yedim ondan oldu neden olcak başka
70ı tekrar bir göreyim de 62yi düşünürüz. Playboy kızı gibi ahahagahaas
Pek vaktim olmuyor. Bu yıl acikogretime de kaydoldum. 32 yaşında üniye başlıyom yeniden. Vaktim oldukcz ders çalışmam lazım. Fırsat buldukça da bakıcam ben sizler
Bu arada 4 5 gündür diyetteyim. Hadi hayirlisii
Bu arada ben de akşam düğündeyim. Kıiz dilekle erkanın düğünü olmayaa. Beraber göbecik atardik
Hosbuldmmm kimseyi tanimiyorm. Tanitin bana kendiniziiisim yas meslek nerden falann olmaz mii
He kaptan aynen urkek bir ceylan idim yeni geldiimdee
Seni de tanimiyorm aptill sen de kendini ozet gecsene banaatanisak kaynasakkk
Selam kızlar nasılsınız özledim sizi
Anneme gittim geldim evin tadilatı icin geldiler parke yanında tuvalet banyo kapılar yapılacak inşaAllah kısa zamanda başlarlar biter hemen
Muhabbet kuşlarımiz yavru çıkardı iki civcivimiz bir yumurtamiz var
Torun sahibiyim artık :) onlar zarar görmeden bitse bu tadilat
sabah 11.00yarım tahinli( şu hazır satılan poğaça türü şey)1 haşlanmış yumurta yarın domates 5 zeytin
ara 1 elma
öğlen14.30 4 kaşık patatesliyumurta salata yoğurt
akşam 18.30 1 tabak pırasa kereviz kemik sulu yemek 1 kase cacık 1 dlm ekmek
su anca 1 lt oldu.yatana ladar kaç olur bilmiyorum yatmadan yazayım.
spor yok
aa herkes düğünde galiba
Operim canm :)
Tesekkur ederim Aynen artık calpol bile içmiyor önceden ne versem içerdi çok zor vlla ..
Olur tabiki canm ben eskisehirliyim ve Eskişehirde yaşıyorum 4yillik evliyim bir yaşında bir oğlum var şu an onunla ilgileniyorum sanat tarihi öğretmeniyim ve uzmaniyim vs :) uç yıl atama bekledim baktım olmuyor yaş geçmeden çocuk yapayım dedim bu arada 28 yaşım :)
Selam kizlar benim netim bozulfu giremiyptum pek ama takipteyim unutdum sanmayin lutfen.diyete drvam ediyorum ama aksama kv muhtrsem pilav yapmis azcik yesemmi acaba? Suyu 2litreye cikardim.yogurt yiyorum aksamlar sadece
kızlar nasılsınız?yarın isveç diyetine başlıyorum tamamına uyarım umarım.elimden geleni yapacağım ..metabolizmamı şaşırtıp hızlı verip sonra az kalorili bir diyet yapmayı düşünüyorum.böyle yerimde sayıyorum çünkü.
günaydın kızlar..dolu dolu pazartesi sendromu yaşamaktayım..bir de regl olmak üzereyim onun şişkinliği ve gerginliği..tam üstüne isveç diyetine de başladım tam oldukış geldi bi de ay havaya bakın
Mesajim yarim gelmis ;:)) bende tanitayim kendimi 23yasindayim 3yillik evliyim 14aylik bebegim var eczaciyim:) ha bide azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
oo pek uzakmışsın.Mesajim yarim gelmis ;:)) bende tanitayim kendimi 23yasindayim 3yillik evliyim 14aylik bebegim var eczaciyim:) ha bide azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
Kızlar biraz uzak kaldım, fena şekilde hastayımhem faranjit hem de regl ağrıları yarın biraz kendime gelmeyi umuyorum. Sonra menülerimi paylaşacağım.
canım geldim deyip deyip gelemiyorum,şu ara pek kendimde değilim bir de çok yoğun oluyorum. elimden geldiğince yazacağım ama hiççç menü paylaşmayayım şu an,pek güzel beslenemiyorumEvet nerelerdesin sençabuk gel bakim,canım balım
canım geldim deyip deyip gelemiyorum,şu ara pek kendimde değilim bir de çok yoğun oluyorum. elimden geldiğince yazacağım ama hiççç menü paylaşmayayım şu an,pek güzel beslenemiyorum
ben de sizi çok özledim
canım hiç menü paylaşmayayım şu an,sağlıksız olmasa da o kadar saçma besleniyorum kibizim vegan nerelerde, özledim onu ve menülerini.
yok canım sadece çok düzensiz bir hayatım var ve bu bende aşırı stres yapıyorTamam canım bir aksilik yok değilmi??
çok geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş yaKızlar biraz uzak kaldım, fena şekilde hastayımhem faranjit hem de regl ağrıları yarın biraz kendime gelmeyi umuyorum. Sonra menülerimi paylaşacağım.
yok canım sadece çok düzensiz bir hayatım var ve bu bende aşırı stres yapıyornefret ederim düzensiz olmaktan. hala toparlanamadım hep bir şey çıkıyor
bu arada kızlar gece uyumadığım için (her işim geceye kalıyor) sabaha kadar sürekli su,bitki çayı falan içiyorum ve tartılamıyorum bu yüzden sabahları. cuma o yüzden yazamadım.
bugün aç karna tartıldım sabit sayılırım (azıcık da vermişim)
düzensiz de olsam kontrollüyüm kaptanımApriL_2007
düzenim yoksa tüm gün mutsuz oluyorumEvet aynı ben! Haklısın ondan olmuş ozaman en kısa zamanda toparlanman dileğiyle öpüyorum seni
Oooo süperr tatlım :))))) harika almaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?