- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Merhaba kızlar
Biraz gelemedim çok yoğundum. Gezmelerden dolayı,dışardayken de elime sürekli telefonu almak istemiyorum anı yaşamayı seviyorumVe sevmem öyle devamlı elinde telefon
Bugün biraz geç kalktım 10:30 gibi, ancak kendime geldim. Şimdi biraz spor yapacağım. İki gündür yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorumspor gerçekten enerji yuvası hepimiz hemen hemen her gün yapmalıyız kızlar
Ben 12 kilo aldım hamilelikte ve doğum sonrası 9unu vermiştim ama fazlasıyla geri aldım sonra 76ya kadar çıktım oğlum 6 aylikti diyetisyene gittim biraz onunla verdim biraz da diyet sonrası kendi kendine gitti daha da gitmeye devam ediyor su an 59 kusurlerdeyim hedef 5521 kilo aldm canm. 85-86 yim su an hedef once dogum oncesine gelmek 75 :) sonra daha ilerlemek isterim insallahh. 65 i seviyorum... Hamilelikte aldigimdan cok oncesinde aldigim canimi skiyor inan ki :) 65 le hamile kalsam simdi 75 olurdum bu kadar fazlam olmazdi. Peki ya senn??
İstemem miii☺ ama hem atamalar çok az bizim hem de oğlum su aralar daha ağır basıyor kendim büyütmek istiyorum kreş yaşı geldiğinde kpssye gircem tekrar ama şu an onun her yönden gelişimi benm için daha önemli :)O zaman 70'i tekrar görmen dileğiyle başarılar diliyorum canımm benim.hayırdır hangi bölüm??
35 yaşındayım. 9 senelik evliyim çocuğum yok. Aslen Giresunluyum. Ama İstanbulda doğdum büyüdüm. Eşim Makedonya göçmeni arnavut artık ailecek oralıyız yaniiiiÇalışmıyorum 14 senelik iş hayatımı yaklaşık 2 ay önce sonlandırdım. Biraz dinlenmek istiyorum. Lise mezunuyum. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşteee böyle şimdilik....
Annane güle güle büyüt yavrularınıbitince işler ne güzel olacak ev hayırlısıyla bitsin bakalım. Bizde seni özlüyoruz hep gel fırsat buldukça canım tatlım balım:)))))))
Canım lütfen suyu yükselt 3lt olmalı en az ok? Bide lütfen şöyle poğaça tarzı dışarda satılan herhangi hazır gıdalardan yemeee ! Patatesden de uzak dur ve yemeğin suyundan da
He heeee evet bi gittik gittik
Aaaa! Bende yeni öğrendimöğretmenim düşünüyor musun mesleğini yapmayı??
Akşamları sadece yogurt olmaz!!! Yemeğini lütfen düzgün ye canımmmm
İyiyiz sen nasılsın nasıl?? Başarılar diliyorum tatlım bakalım belki değişiklik olur
Ahhhh çabuk bitsin İnşaAllah o zaman bilirim ptesi sendromu ıyyyyevet hava buzz napalım aylarca sabredeceğiz artık günler böyle kapalı ...
Hiç eczacı arkadaşımız olmamıştı süperpeki çalışıyor musun şuan canım ?
O zaman 70'i tekrar görmen dileğiyle başarılar diliyorum canımm benim.hayırdır hangi bölüm??
35 yaşındayım. 9 senelik evliyim çocuğum yok. Aslen Giresunluyum. Ama İstanbulda doğdum büyüdüm. Eşim Makedonya göçmeni arnavut artık ailecek oralıyız yaniiiiÇalışmıyorum 14 senelik iş hayatımı yaklaşık 2 ay önce sonlandırdım. Biraz dinlenmek istiyorum. Lise mezunuyum. Bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşteee böyle şimdilik....
Annane güle güle büyüt yavrularınıbitince işler ne güzel olacak ev hayırlısıyla bitsin bakalım. Bizde seni özlüyoruz hep gel fırsat buldukça canım tatlım balım:)))))))
Canım lütfen suyu yükselt 3lt olmalı en az ok? Bide lütfen şöyle poğaça tarzı dışarda satılan herhangi hazır gıdalardan yemeee ! Patatesden de uzak dur ve yemeğin suyundan da
He heeee evet bi gittik gittik
Aaaa! Bende yeni öğrendimöğretmenim düşünüyor musun mesleğini yapmayı??
Akşamları sadece yogurt olmaz!!! Yemeğini lütfen düzgün ye canımmmm
İyiyiz sen nasılsın nasıl?? Başarılar diliyorum tatlım bakalım belki değişiklik olur
Ahhhh çabuk bitsin İnşaAllah o zaman bilirim ptesi sendromu ıyyyyevet hava buzz napalım aylarca sabredeceğiz artık günler böyle kapalı ...
Hiç eczacı arkadaşımız olmamıştı süperpeki çalışıyor musun şuan canım ?
Ben 12 kilo aldım hamilelikte ve doğum sonrası 9unu vermiştim ama fazlasıyla geri aldım sonra 76ya kadar çıktım oğlum 6 aylikti diyetisyene gittim biraz onunla verdim biraz da diyet sonrası kendi kendine gitti daha da gitmeye devam ediyor su an 59 kusurlerdeyim hedef 55
İstemem miii☺ ama hem atamalar çok az bizim hem de oğlum su aralar daha ağır basıyor kendim büyütmek istiyorum kreş yaşı geldiğinde kpssye gircem tekrar ama şu an onun her yönden gelişimi benm için daha önemli :)
düzenim yoksa tüm gün mutsuz oluyorumsen de benim gibisin biliyorum.
tahin pekmezlere yumuluyorum ama (kış ya ondan sanırım valla anlamadım) diğer öğünlerimi çok dengeli tutuyorum. bir de şu ara cevizli sucuk favorimsağlıklı beslenmeden çıkmadan korumaya çalışıyorum
kaptanım izin almanın bir süresi var mı? yani sınırı nedir bunun?
ah kaptanım ahhh şu trafik yüzünden geçen hafta 1 akşam gidebildim sadece sporabu akşam geç olsa da gidicem mecbur..
Ben 12 kilo aldım hamilelikte ve doğum sonrası 9unu vermiştim ama fazlasıyla geri aldım sonra 76ya kadar çıktım oğlum 6 aylikti diyetisyene gittim biraz onunla verdim biraz da diyet sonrası kendi kendine gitti daha da gitmeye devam ediyor su an 59 kusurlerdeyim hedef 55
İstemem miii☺ ama hem atamalar çok az bizim hem de oğlum su aralar daha ağır basıyor kendim büyütmek istiyorum kreş yaşı geldiğinde kpssye gircem tekrar ama şu an onun her yönden gelişimi benm için daha önemli :)
Cok memnun oldumm kaptann.. Hayat senin tabi ki dinlenmek istedinse dinlenmeye cekilecen en guzeli :)
Hala istanbulda misin? Benm de ailem orda.. Istanbulu gordugum an hala da gozlerim isildiyor, ailemle ayni sehirde olmayi oyle cok isterdm ki... Gidip geliyorz surekli ama keskee hep yanyana olsakkk
Masallah sana canmm.. Dogumdan sonra mi kilo aldin yanii?? Senin de degisik olms :) ben hamilelikte yeterince aldm simdi verme vaktii...
Kiz ben 59 olsam diyetin d sine donup bakmam70 65 hayali kuruyorm gayet de iyi olduma inaniyorm 65 de falan.. Cok zayif sevmiyoz biz ailecene :))
Bende boy yok canm 65 lik halimle herkes dalgga geçiyordu yeni yeniden mi dogurcan diye benim idealim 53 55 oluyor :) benim çok sutum olmadı ben de inadına süt olsun diye ne duyduysam yaptım ondan aldım canm :)Cok memnun oldumm kaptann.. Hayat senin tabi ki dinlenmek istedinse dinlenmeye cekilecen en guzeli :)
Hala istanbulda misin? Benm de ailem orda.. Istanbulu gordugum an hala da gozlerim isildiyor, ailemle ayni sehirde olmayi oyle cok isterdm ki... Gidip geliyorz surekli ama keskee hep yanyana olsakkk
Masallah sana canmm.. Dogumdan sonra mi kilo aldin yanii?? Senin de degisik olms :) ben hamilelikte yeterince aldm simdi verme vaktii...
Kiz ben 59 olsam diyetin d sine donup bakmam70 65 hayali kuruyorm gayet de iyi olduma inaniyorm 65 de falan.. Cok zayif sevmiyoz biz ailecene :))
Hayır canım süresi yok sadece minimum 3 hafta diye bir şartı var
Gittiğinde iyiikide gelmişim dersin üşenme kuzummhep git tabii ki trafik elverdiği sürece
Anladım canım Rabbim gönlüne göre versin İnşaAllah hayırlı zamanda olsun...
Evet canım İstanbul 'dayım. Öyle tabii aile önemli ben yakınım bilmiyorum uzak olsalardı napardım! Hatta birkeresinde yurtdışına gitme ihtimalim vardı gitmedim. Sırf özlerim diye. Rabbim sabır versin canımm tabiki başa gelen şey çekilir orası da ayrı. Onlar neresinde?
Bende boy yok canm 65 lik halimle herkes dalgga geçiyordu yeni yeniden mi dogurcan diye benim idealim 53 55 oluyor :) benim çok sutum olmadı ben de inadına süt olsun diye ne duyduysam yaptım ondan aldım canm :)
Verirsin tatlım bak en iyi örneğimiz april :)Aynen yani ozlemek ne kelime.. Insan o kadar ihtiyac duyuyor ki... Gurbet cok zormus. Iatanbul bakirkoydeler. Iki uc ayda bi gorusuyorz en kotu ama iste yanimda bambaska olurdu. Tabi herkes yerinde sag olsn, saglik olsn da goruaulur bi sekilde. Abim de almanyada cidden o daha zor.
Hmm anladm canm peki oyleyse :) yine de abartmasnlar canm 65 le dogrulur muyms hicc80 den asagi olmaz o is bende
Anladm sut olayinda haklisn annem de oyle demisti hamileligimden cok dogumdan sonra aldm der hep. Ben de ilk gunler baya abandm yemeye ama neyse ki almadm. Ben de 12 kilosunu verdm. Yani bu verms halim dusunnkendiliginden gitti yani, gerisini de insallh irademle vericiimm
Verirsin tatlım bak en iyi örneğimiz april :)
Menum
Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Karisik bitki cayi
Bi kasik bal
Onlet
Ara
1 salkim uzum
1 kivi
Oglen
1,5 kase domates corbasi
1 dilim ekmek
Ara
1 fincan Turk kahvesi
3 kuru incir
Aksam
1 tabak tarhana corbasi
1 porsiyon ciger sote
Birkac kasik yogurtlu kabak salatasi
Ara
1 bardak sut
Su: 2 lt
Bugun spor yokkk...
Kizlar bi sey sorcam ya keskek yememizde bi sakinca var mii???
Eki Görüntüle 1899423
son 2 haftadır olan ruh halim
kızlar bir düzelsem geleceğim de. bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış.
herkese kocaman bir hoş geldinizzzz diyoruum
Günaydn kızlar
Bu ara pek ugrayamadm hemen okuyup çıktım hep.. yazamadım bi türlü..
30 dakika bisiklet surdum. Şimdi işe gidiyorum kahvaltıyı orda yapacam..
Teşekkürler kaptanmHarikasınafiyet olsun canım....
Supersin bence de kaçırma zamanı özledik seniGünaydın fıstıklar sabah sporumu yaptım sade kahve içtim
Fitness blender busy people adlı bir programı var 5 günlük ona başladım yarım saatlik spor ama çok etkili seviyorum bu çifti
Hepinizi çok seviyorumApriL_2007 canım ara surem ne kadar daha eve baslamadilar bekliyorum zamanı kaçırmak istemiyorum
Eki Görüntüle 1899423
son 2 haftadır olan ruh halim
kızlar bir düzelsem geleceğim de. bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış.
herkese kocaman bir hoş geldinizzzz diyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?