- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Amin canim seninde.coksaolMemnun oldmm. Masallah size Allah bagislasin bebegini.
Amin canim seninde.coksaolMemnun oldmm. Masallah size Allah bagislasin bebegini.
Yk canim Azerbaycanda okudum orda yasayiram ordada calisuyorum ama suan izindeyim bebegim icinoo pek uzakmışsın.
hoşgelmişsenbırda mı okudun.
Günaydın fıstıklar sabah sporumu yaptım sade kahve içtim
Fitness blender busy people adlı bir programı var 5 günlük ona başladım yarım saatlik spor ama çok etkili seviyorum bu çifti
Hepinizi çok seviyorumApriL_2007 canım ara surem ne kadar daha eve baslamadilar bekliyorum zamanı kaçırmak istemiyorum
Gunaydin kizlar 2gundur diyetim bozdum menulerimi yazmaya bile utaniyprumama bugunden sıkı basladim.devami gelur umarim
merhaba herkese, bugün biraz daha iyiyim. işe gelebildim. haftasonu menülerim çok düzensiz ve saçma o yüzden onları yazmıyım. ama suyumu hep içtim. bir de leslie 3 mil yapmaya başladım. umarım bu hafta etkisi olur.
Dünkü menüm de pek iyi değil ama yazıyım.
Sabah 11:00 / 2 dilim peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 3 tk tahin-pekmez, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
ara öğün 13:00 / 2 fincan karışık bitki çayı, 4-5 beyaz leblebi
Öğlen 16:00 / 1 tabak mercimek çorba , 3 adet etli lahana sarma
Akşam 20:30 / yarım kase sebze çorbası
3 litre su
Hımm bende bakayım nasıl?değişiklik olurtatlım izin için süre yok sadece minimum 3 hafta olmalı. İstediğin kadar izin yapabilirsin...
Tatlım ne olursa olsun ne yediysen yaz utanma! Belki o yanlışlıklar yazsan uzamaz
Canımmm iyi olduğuna sevindimleslie mi süpper hergün yap bak farkı nasıl göreceksin zamanla...
Güzel menün canım
Hiç bir bilgim yok Ama sanki yenilmese daha iyi olur gibi geldi bana :)))))
Neyse buda iyiye işaret en azından sorunun üstüne gidiyorsun Ben en kısa zamanda toparlanacağını umuyorum beybiiiii :))))))
inşallah canımm, cmt-pazar yaptım da dün çok fenaydım yapamadım. bu akşam yaparım yine.
değil miiiNeyse buda iyiye işaret en azından sorunun üstüne gidiyorsun Ben en kısa zamanda toparlanacağını umuyorum beybiiiii :))))))
benim midem guruldadı şuradagünaydın kızlar..bugün olacak menüm
10,00 1 büyük türk kahvesi
öğle 12,30 1 büyükçe palamut 2 tabak salata
akşam 17,30 1 elma 1 kase yoğurt
spor 1,5 saati bulur sanırım
su 2 lt
geldim geldim inşallahhalk seni bekliyor ,seni özledi kuzumGelmelisin bence de
ayy azeri biri mi var aramızdaaYk canim Azerbaycanda okudum orda yasayiram ordada calisuyorum ama suan izindeyim bebegim icin
Güzel menün canım
Hiç bir bilgim yok Ama sanki yenilmese daha iyi olur gibi geldi bana :)))))
Neyse buda iyiye işaret en azından sorunun üstüne gidiyorsun Ben en kısa zamanda toparlanacağını umuyorum beybiiiii :))))))
değil miii,geldim aslında buradayım artık ama eskisi kadar aktif olamayabilirim
benim midem guruldadı şuradaisveç böyle miydi,azaltmıyorsun değil mi bak menüden.
geldim geldim inşallahhalkımızı selamlıyorum
Yaniii isveç bu kadar acımasız hee!ay malesef böyle.bu sefer ne azaltması kırıntısına kadar yiyorum salata dediğinde ben onu sınırsız olarak algılıyorum
7.Gün
en kötü gün sanırım
- Sabah: Şekersiz çay
- Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
- Akşam: Hiçbir şey
bakalım kaç gün dayanabileceğim ben de kendimi deniyorum
ay malesef böyle.bu sefer ne azaltması kırıntısına kadar yiyorum salata dediğinde ben onu sınırsız olarak algılıyorum
7.Gün
en kötü gün sanırım
7.Gün
en kötü gün sanırım
bir de spor yapıyorsun allahımdüşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış
bu nedir yahu cinnet sebebibenim bununla kan şekerim düşer, sinirim tavan yapar, midem guruldar, uykum kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?