Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin kizlar 2gundur diyetim bozdum menulerimi yazmaya bile utaniyprum ama bugunden sıkı basladim.devami gelur umarim

merhaba herkese, bugün biraz daha iyiyim. işe gelebildim. haftasonu menülerim çok düzensiz ve saçma o yüzden onları yazmıyım. ama suyumu hep içtim. bir de leslie 3 mil yapmaya başladım. umarım bu hafta etkisi olur.

Dünkü menüm de pek iyi değil ama yazıyım.
Sabah 11:00 / 2 dilim peynir, 2 zeytin, 3 ceviz, 3 tk tahin-pekmez, 2 dilim ekmek, 2 bardak çay
ara öğün 13:00 / 2 fincan karışık bitki çayı, 4-5 beyaz leblebi
Öğlen 16:00 / 1 tabak mercimek çorba , 3 adet etli lahana sarma
Akşam 20:30 / yarım kase sebze çorbası
3 litre su

Hımm bende bakayım nasıl?değişiklik olur tatlım izin için süre yok sadece minimum 3 hafta olmalı. İstediğin kadar izin yapabilirsin...

Gunaydin kizlar 2gundur diyetim bozdum menulerimi yazmaya bile utaniyprum ama bugunden sıkı basladim.devami gelur umarim

Tatlım ne olursa olsun ne yediysen yaz utanma! Belki o yanlışlıklar yazsan uzamaz

Canımmm iyi olduğuna sevindim leslie mi süpper hergün yap bak farkı nasıl göreceksin zamanla...

inşallah canımm, cmt-pazar yaptım da dün çok fenaydım yapamadım. bu akşam yaparım yine.

Hmm oyle mi o zaman annem gelince yapsa da az yiyim :)) dayanamam cunkuu...
Tamamdir kaptan.

Neyse buda iyiye işaret en azından sorunun üstüne gidiyorsun Ben en kısa zamanda toparlanacağını umuyorum beybiiiii :))))))
değil miii ,geldim aslında buradayım artık ama eskisi kadar aktif olamayabilirim
günaydın kızlar..bugün olacak menüm

10,00 1 büyük türk kahvesi

öğle 12,30 1 büyükçe palamut 2 tabak salata

akşam 17,30 1 elma 1 kase yoğurt

spor 1,5 saati bulur sanırım

su 2 lt
benim midem guruldadı şurada isveç böyle miydi,azaltmıyorsun değil mi bak menüden.
halk seni bekliyor ,seni özledi kuzum Gelmelisin bence de
geldim geldim inşallah halkımızı selamlıyorum

Hmm oyle mi o zaman annem gelince yapsa da az yiyim :)) dayanamam cunkuu...
Tamamdir kaptan.

ay malesef böyle.bu sefer ne azaltması kırıntısına kadar yiyorum salata dediğinde ben onu sınırsız olarak algılıyorum

7.Gün

• Sabah: Şekersiz çay
  • Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
  • Akşam: Hiçbir şey
en kötü gün sanırım bakalım kaç gün dayanabileceğim ben de kendimi deniyorum

Tam şok diyet! Başarılar dilerim canım ama yıkılır gibi olduğunda protein al

ay malesef böyle.bu sefer ne azaltması kırıntısına kadar yiyorum salata dediğinde ben onu sınırsız olarak algılıyorum
7.Gün

bir de spor yapıyorsun allahım düşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış

7.Gün

bu nedir yahu cinnet sebebi benim bununla kan şekerim düşer, sinirim tavan yapar, midem guruldar, uykum kaçar

bir de spor yapıyorsun allahım düşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış

Hahahhyyy

bu nedir yahu cinnet sebebi benim bununla kan şekerim düşer, sinirim tavan yapar, midem guruldar, uykum kaçar

Aslında o gün uyuyacaksın he heee yemek diye bişey yok. Şok diyet adı üstünde evet zor Merops 'a Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…