- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım kesinlikle denemelisiniz bacaklarım her yerim.agriyor ben seviyorum bu ağrıları sevindim aranın sınırlı olmamasına :)Hımm bende bakayım nasıl?değişiklik olurtatlım izin için süre yok sadece minimum 3 hafta olmalı. İstediğin kadar izin yapabilirsin...
Tatlım ne olursa olsun ne yediysen yaz utanma! Belki o yanlışlıklar yazsan uzamaz
Canımmm iyi olduğuna sevindimleslie mi süpper hergün yap bak farkı nasıl göreceksin zamanla...
selam kızlar
bademciklerim şişti 2 gündür bala pekmeze abandım düzgün menü de yapamadım yazamadım bu yüzden kusura bakmayın.benim oğlan da aynı boğaz enfeksiyonu dedi doktor.
Canım kesinlikle denemelisiniz bacaklarım her yerim.agriyor ben seviyorum bu ağrıları sevindim aranın sınırlı olmamasına :)
Selam kizlaar. Nasilsiniz napoyorsunuz. Ben yokken mezun olan oldu muozledim sizi. Ben bu aralar felaket hastayim. Surekli doktor doktor geziyoruz hic bisey de yiyemiyorum bu durumdan hoslanmasam da su bike icemiyorum. Bebekle hasta olmak da zor. Bu hastalikla 61lere dayandi kilom. Tabi ki gecici bir kilo verme durumu bu. Saglikla gitmeyen kiloyu ben ne yapayim. Bu saatte gezinmemden anladiginiz uzere pek uyuyamiyorum da agrilsrdan. Kendinize dikkat ediin. Ugramaya calisiyprum ama bir turlu duzen tutturamadim. Sagolsun oglum gece bile 15 20 dk bir uyanip durdugu icin sersem gibiyim
Günaydın fıstıklar
Sabah sporumu tamamladim üçüncü gün bitti yarın yoga yapicaz
Artik sikayetlenmekten vazgectim. Boyle bu cocuk da. Hasta olmasam epey alismistim duruma.sen asilsin aprilim ev hayati basil gidiyorCanımmm bizde seni özledik. Mezun olan en son keten prenses di. Ondan sonra da olmadı biliyorsan. Çokkk geçmiş olsun yaa üzüldüm. Son zamanlarda pek iyi gitmiyor senin için en kısa zamanda toparlanman dileğiyle öpüyorum seni kocaman. Salih bebeğede bir an önce uslanmasını diliyorum
Sağol bitanem evet yarın programda yoga var ilk defa yapicam bakalım nasıl olacakGünaydın yoga mı? Süpermişbu saattede spor tamamlanmış ya onun için de bravo arkadaşıma
Canım teşekkür ediyorum alarm çaldığında vazgeçmek geliyor aklımagünaydın herkese :)
zensim seni ayaka alkışlamak istiyorum, nasıl o saatte kalkıp da spor yapıyorsun şaşkınlık içindeyim :)
dünkü menüm;
Sabah 09:00 / tam buğday ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak portakal suyu
Öğlen 12:30 / 1 kase mercimek çorba, yarım tabak sebzeli tavuk yemeği, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara öğün 16:00 / 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Akşam 20:30 / 4 adet köfte, biraz salata, 1 soda
yatmadan önce limonlu zerdeçalli yoğurt
2 litre su
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunArtik sikayetlenmekten vazgectim. Boyle bu cocuk da. Hasta olmasam epey alismistim duruma.sen asilsin aprilim ev hayati basil gidiyor
GünaydınGünaydın kızlar
napıyonGünaydın
bu nedir yahu cinnet sebebibenim bununla kan şekerim düşer, sinirim tavan yapar, midem guruldar, uykum kaçar
bir de spor yapıyorsun allahımdüşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış
Çalışıyorum isteyim :) sen napıyon :)napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?