Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün biraz geç kalkmıştım. Aslında baya geç 11:30 ama tabi toplamda 8 saat uyudum arada uyanmalar var. Böyle olunca herşey birbirine karışmış oluyor öğünler artık nasıl yapabilirsen. Şimdi 1 saatlik yürüyüş yaptım, markete gidip yemek yapacağım. Daha daha daha....

selam kızlar
bademciklerim şişti 2 gündür bala pekmeze abandım düzgün menü de yapamadım yazamadım bu yüzden kusura bakmayın.benim oğlan da aynı boğaz enfeksiyonu dedi doktor.

Canım kesinlikle denemelisiniz bacaklarım her yerim.agriyor ben seviyorum bu ağrıları sevindim aranın sınırlı olmamasına :)

selam kızlar
bademciklerim şişti 2 gündür bala pekmeze abandım düzgün menü de yapamadım yazamadım bu yüzden kusura bakmayın.benim oğlan da aynı boğaz enfeksiyonu dedi doktor.

Geçmiş olsun ikinize de çabucak atlatırsınız İnşaAllah. İyileş de gel

Canım kesinlikle denemelisiniz bacaklarım her yerim.agriyor ben seviyorum bu ağrıları sevindim aranın sınırlı olmamasına :)

İzledim canım evet evet güzel arada yapacağım yürüyüşüm sonrası

Selam kizlaar. Nasilsiniz napoyorsunuz. Ben yokken mezun olan oldu mu ozledim sizi. Ben bu aralar felaket hastayim. Surekli doktor doktor geziyoruz hic bisey de yiyemiyorum bu durumdan hoslanmasam da su bike icemiyorum. Bebekle hasta olmak da zor. Bu hastalikla 61lere dayandi kilom. Tabi ki gecici bir kilo verme durumu bu. Saglikla gitmeyen kiloyu ben ne yapayim. Bu saatte gezinmemden anladiginiz uzere pek uyuyamiyorum da agrilsrdan. Kendinize dikkat ediin. Ugramaya calisiyprum ama bir turlu duzen tutturamadim. Sagolsun oglum gece bile 15 20 dk bir uyanip durdugu icin sersem gibiyim

Canımmm bizde seni özledik. Mezun olan en son keten prenses di. Ondan sonra da olmadı biliyorsan. Çokkk geçmiş olsun yaa üzüldüm. Son zamanlarda pek iyi gitmiyor senin için en kısa zamanda toparlanman dileğiyle öpüyorum seni kocaman. Salih bebeğede bir an önce uslanmasını diliyorum

Artik sikayetlenmekten vazgectim. Boyle bu cocuk da. Hasta olmasam epey alismistim duruma.sen asilsin aprilim ev hayati basil gidiyor

günaydın herkese :)

zensim seni ayaka alkışlamak istiyorum, nasıl o saatte kalkıp da spor yapıyorsun şaşkınlık içindeyim :)

dünkü menüm;
Sabah 09:00 / tam buğday ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak portakal suyu
Öğlen 12:30 / 1 kase mercimek çorba, yarım tabak sebzeli tavuk yemeği, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara öğün 16:00 / 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Akşam 20:30 / 4 adet köfte, biraz salata, 1 soda
yatmadan önce limonlu zerdeçalli yoğurt
2 litre su

Canım teşekkür ediyorum alarm çaldığında vazgeçmek geliyor aklıma
Ama hedeflerim ağır basıyor
Afiyet olsun bu ara da

bu nedir yahu cinnet sebebi benim bununla kan şekerim düşer, sinirim tavan yapar, midem guruldar, uykum kaçar

ilk gün çok iyiydi ama dün biraz acıktım tabi..spordan sonra tansiyonum 9 a 7 çıktı ben biraz daha arttıracağım menüleri çünkü spora gidince döndüğümde bayılasım geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…