Canım İsveç diyeti çok zor geliyor bana senin gibi ağır spor yapanlara hele hiç gelmez . Bırakınca dikkat etmezsen iki katı alirsinİsveç'ten soğudum
Tam şok diyet! Başarılar dilerim canım ama yıkılır gibi olduğunda protein al
Canım İsveç diyeti çok zor geliyor bana senin gibi ağır spor yapanlara hele hiç gelmez . Bırakınca dikkat etmezsen iki katı alirsin
bir de spor yapıyorsun allahımdüşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış
iyiyim çocuklar tahtayı yazıyor ben onları bekliyorum :))Çalışıyorum isteyim :) sen napıyon :)
7.Gün
en kötü gün sanırım
- Sabah: Şekersiz çay
- Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
- Akşam: Hiçbir şey
bakalım kaç gün dayanabileceğim ben de kendimi deniyorum
Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz İnşaAllah sağlıkla huzurla
Ben anlamadm gecen cuma 85 lerde ciktm gene 86 lardaym su an. Vucudum da bi dengesizlik var ama cozemedm. Neyse listeye haftaya girecem ya insallah 85-84 olurr...nasilsa 87 le basladmm
Cok tesekkur ederim canim ❤❤❤❤❤bende sizi seviyorumayy azeri biri mi var aramızdaahoş geldin ben azerbaycan'ı ve azerileri çok severim
Bide kizlar dun tartida 64gordum62.5dim. Ya nasil olur yedigim pilavin etkismi acaba?bidaha yemicem bana ders oldu bu. Bide odemim var sanirim odemattirici?ne onerirsiniz? Bugun spor mutlaka yapicam.sporsuz gitmiyo benim kilolar.bide bel bolge eritici neler onerirsiniz bana kizlar.
Bide kizlar dun tartida 64gordum62.5dim. Ya nasil olur yedigim pilavin etkismi acaba?bidaha yemicem bana ders oldu bu. Bide odemim var sanirim odemattirici?ne onerirsiniz? Bugun spor mutlaka yapicam.sporsuz gitmiyo benim kilolar.bide bel bolge eritici neler onerirsiniz bana kizlar.
regl dönemin falan mı canım ?
Dogum yapali 2,5 ay oldu henuz regl olmadim. Gecen hafta suphelendm ama olmadm sanirm onun dengesizligii evet.
Artik sikayetlenmekten vazgectim. Boyle bu cocuk da. Hasta olmasam epey alismistim duruma.sen asilsin aprilim ev hayati basil gidiyor
günaydın herkese :)
zensim seni ayaka alkışlamak istiyorum, nasıl o saatte kalkıp da spor yapıyorsun şaşkınlık içindeyim :)
dünkü menüm;
Sabah 09:00 / tam buğday ekmekle yapılmış beyaz peynirli domatesli tost, 1 bardak portakal suyu
Öğlen 12:30 / 1 kase mercimek çorba, yarım tabak sebzeli tavuk yemeği, 1 dilim ekmek, 1 ayran
ara öğün 16:00 / 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Akşam 20:30 / 4 adet köfte, biraz salata, 1 soda
yatmadan önce limonlu zerdeçalli yoğurt
2 litre su
Canım teşekkür ediyorum alarm çaldığında vazgeçmek geliyor aklıma
Ama hedeflerim ağır basıyor
Afiyet olsun bu ara da
günaydın kızlarr naslsınız?bu sabah kahvaltımda 1 dilim kızarmış ekmek var ben onun yerine peynir yemeye karar verdim çok mutluyum :)
Ben anlamadm gecen cuma 85 lerde ciktm gene 86 lardaym su an. Vucudum da bi dengesizlik var ama cozemedm. Neyse listeye haftaya girecem ya insallah 85-84 olurr...nasilsa 87 le basladmm
Spor 3gundur yapmiyorum tembellik var uzerimde havlarda soguk
bugün ki menüm şöyle oldu kızlar
sabah 2 dilim peynir,çay
öğle 12,30 1 koca tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 domates
ara 1 greyfurt
akşam 17,30 2 yumurta haşlanmış
eve gittiğimde acıkırsam da turp ya da salatalık fln soyar yerim.
bugün spor yok çok şükür
bırakınca bendesin gel burayafarkındayım canım bırakınca ben de sebze ağırlıklı besleneceğimfitblack a uymaya karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?