Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bir de spor yapıyorsun allahım düşüp bayılma sakın yanında hep bir şey taşı ne olur ne olmaz diye. isveç cidden acımasızmış

dün akşam yoğurt hakkım vardı.sade yoğurdu hiç yiyemem yemedim..sonra spora yürürken bir halsizlik başladı gidip kayısılı aktiva aldım yedim yolda..açlık çok kötü bişey..bi süre daha yapıp sonuca göre senin diyet listene başlıyorum kuzum <3

7.Gün

• Sabah: Şekersiz çay
  • Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
  • Akşam: Hiçbir şey
en kötü gün sanırım bakalım kaç gün dayanabileceğim ben de kendimi deniyorum

Ay o ne bicim diyet yaaa Allah kolaylik versnn

Günaydın kızlar cokkkkk güzel geçsin gününüz İnşaAllah sağlıkla huzurla

Gunaydinlarr. Aminn

Ben anlamadm gecen cuma 85 lerde ciktm gene 86 lardaym su an. Vucudum da bi dengesizlik var ama cozemedm. Neyse listeye haftaya girecem ya insallah 85-84 olurr...nasilsa 87 le basladmm

Gunaydin hanimlar. :) dunki menum
Sabah 1dilim kepek ekmegi 1c.k suzme peynir 1adetvdomates 5zeytin
Ara 1adet elma
Ogle 1adet balik yaninda salata 1dilim ekmek
Aksam izgara kofte patates kizartma (cokaz) 1az tursu 1bardak ayra 2dilim ekmek(malesef) aralarda bitki cayi ve su icdim tahminimce 2litreyi gecmisimdir

Bide kizlar dun tartida 64gordum 62.5dim. Ya nasil olur yedigim pilavin etkismi acaba?bidaha yemicem bana ders oldu bu. Bide odemim var sanirim odemattirici?ne onerirsiniz? Bugun spor mutlaka yapicam.sporsuz gitmiyo benim kilolar.bide bel bolge eritici neler onerirsiniz bana kizlar.

bu ara herkes de aynı şikayet var tatlım, sanırım mevsim değişimiyle birlikte hareketin azalması etkiledi.
pilavı kesinlikle hayatından çıkarmalısın. çikolatadan daha tehlikeli.
yeşil çay içmeyi ihmal etme.
bir de 15 gün limonlu yoğurt kürünü öneririm. daha önce işe yaramıştı bende. şimdi 3 akşamdır yine başladım. üstelik .çok kolay.
her gece yatmadan yarım saat önce; 4 yemek kaşığı yoğurt, yarım limon suyu, 1 çay kaşığı toz zerdeçali karıştırıp yiyorsun. bel ve göbek için gerçekten etkili.

yeşil çay,soda,limon yap bence..onu birkaç bardak iç çok işe yarıyor

bugün ki menüm şöyle oldu kızlar

sabah 2 dilim peynir,çay

öğle 12,30 1 koca tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 domates

ara 1 greyfurt

akşam 17,30 2 yumurta haşlanmış

eve gittiğimde acıkırsam da turp ya da salatalık fln soyar yerim.

bugün spor yok çok şükür

Artik sikayetlenmekten vazgectim. Boyle bu cocuk da. Hasta olmasam epey alismistim duruma.sen asilsin aprilim ev hayati basil gidiyor

Huyu bu diye kabullenelim en iyisi Ben iyiyim canım eve alışmaya çalışıyorum ama okadar yıllardan sonra tuhaf bir ruh haline girdim. Şimdi şimdi daha toparladım. İlginç bir şey evde olmak. Eğer işin varsa gün yetmiyor, işin yoksa çok boş sadece uyku düzenini oturtamadim. O canımı sıkıyor ama zamanla düzelteceğim. Her gun spor yapıyorum en güzel yanı ise bu keyfim iyi stressiz hayat işte. Sende iyi ol da bekleriz kuzumm her zaman

Zensim en güzelini yapıyor valla biraz dişini sıkacak. Hedefine gelecek bende son günlerde o moddayım. Severek yapılan spor zaten külfet gelmiyor. Hatta ben yatarken ertesi gün olsada yürüsem diye sabırsızlanıyorum. gerçekten ilk kalkarken belki zorlar ama sonrası muhteşem enerjiyle güne başlar darısı hepimizin başına

Bu sabahki tost ne kadar ekmek canım?

Canım teşekkür ediyorum alarm çaldığında vazgeçmek geliyor aklıma
Ama hedeflerim ağır basıyor
Afiyet olsun bu ara da

İşte zaten o şeyi atlatinca yaparken hatta iyiki yapıyoruma geliyor insan. İnan belki yapamazsan daha çok vicdan azabı çekersin

günaydın kızlarr naslsınız?bu sabah kahvaltımda 1 dilim kızarmış ekmek var ben onun yerine peynir yemeye karar verdim çok mutluyum :)

Bende peynir yerken çok mutluyum

Ben anlamadm gecen cuma 85 lerde ciktm gene 86 lardaym su an. Vucudum da bi dengesizlik var ama cozemedm. Neyse listeye haftaya girecem ya insallah 85-84 olurr...nasilsa 87 le basladmm

Canım sen güzel güzel diyetini sporunu yap rakamlara takılma kacamaksiz sürsün herşey bak nasıl gidiyor o kilolar...

Spor 3gundur yapmiyorum tembellik var uzerimde havlarda soguk

Aslında yapsan varya o tembellik de geçecek enerji gelecek canım ihmal etme her gün yapmalıyız

Kocaman tabak ıspanağın afiyet olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…