ben bu menülerle senden en az -3 bekliyorumbugün ki menüm şöyle oldu kızlar
sabah 2 dilim peynir,çay
öğle 12,30 1 koca tabak ıspanak,1 kase yoğurt,1 domates
ara 1 greyfurt
akşam 17,30 2 yumurta haşlanmış
eve gittiğimde acıkırsam da turp ya da salatalık fln soyar yerim.
bugün spor yok çok şükür
artık isveç denilince sen geleceksin benim de aklımaİsveç'ten soğudum
kaptanımızın listelerine bayılıyorumDünkü menüm
Sabah geç kahvaltı 12:30
İki yumurta haşlama
İki dilim peynir
İki dilim ekmek
Domates Salatalık
Ara 15
1 kivi
3 ceviz
Ara 17
1 armut
2 kaşık yoğurt
Akşam 20
Bir tabak yoğurt
İçine iki salatalık pul biber nane
1 dilim ekmek
Ara 22
1 elma
Yeşil çay
2.5 lt su
1 saat yürüyüş tempolu
kaptanımızın listelerine bayılıyorumama sıcak yemek olmadan doyuyor musun ben asla doymam
insan geç kalkınca her şeyi sarkıyor değil miCanım dün çok geç kalkmıştım nerdeyse 12 olmuştu. Canım hiç bir şey istemedi!! Sonuç bu yinede vitaminsiz kalmayayım diye zorla onları yedim...
Canım dün çok geç kalkmıştım nerdeyse 12 olmuştu. Canım hiç bir şey istemedi!! Sonuç bu yinede vitaminsiz kalmayayım diye zorla onları yedim...
Tamam kaptan rakamlara takilmasam diyete devam..
Senin menuler harika. En gzuel ornek sensin bana..
ben bu menülerle senden en az -3 bekliyorum
bırakınca bendesin gel buraya
Kızlar napıyorsunuz?? Ben sporumu yaptım duş falan derken, şimdi mutfağa gidip yarım kalmış işlerimi tamamlayacağım. İş bitmezzsss!
ben hala ofisteyim canım
ohh ne güzel ya çok özendim şu an. ben de mi istifa etsem.
işte meyve falan kilo yapmaz çok ama isveç'in mantığını bilemediğimden kaçamağı şey edemedim. 2 kilo da mükemmel ötesi,sonra geri almadan vermeye bakacağızvalla aralara meyve eklemek dısına ve sütlü kahve hiç kaçamak yapmadım..üstüne iki gün spor yaptım.4 günde 3 kg sanmıyorum da 2 kg gider heralde
birtanesiiiincanımmmmmkesinlikle sendeyim..kitabı okumaya devam ediyorum ayrıca.
ben de yeşil çayımı yaptım azıcık sizlere bakayım dedim kimler n'apıyor :)Kızlar napıyorsunuz?? Ben sporumu yaptım duş falan derken, şimdi mutfağa gidip yarım kalmış işlerimi tamamlayacağım. İş bitmezzsss!
işte meyve falan kilo yapmaz çok ama isveç'in mantığını bilemediğimden kaçamağı şey edemedim. 2 kilo da mükemmel ötesi,sonra geri almadan vermeye bakacağız
birtanesiiiin
ben de yeşil çayımı yaptım azıcık sizlere bakayım dedim kimler n'apıyor :)
Kizlar iyi aksamlarrr iyi gecelerr...
Ben de bugun arkadasimla takildim aksamustu geldi gerci ama bugun benim bidik bir huysuzsu bi ara onunla yine spor yaptm ama tam spor yapamiyorm ya. Bidik biraz daha duzene girse belki yapacamm...
Menum: Sabah
3 zaytin
1 kibrit k peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
Domates
2 catal tahin helva
2 dilim cavdar ekmek
Ara
1 sutlac (ooppsii)
Oglen
1 kase kisir
Ara
1 kase uzum
Aksam
1 parca firinda tavuk
2-3 kasik makarna
1 bardak sut
Su:2 lt
Bugun cok duzenli degilim farkindayim. Ama inanin normale gire cok az bu listem. Gitgide de duzelecek insallaahh...
canım sütlaç istediiştahımı açtın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?