Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok haklsıın canım..yok yok yemiyorum kalorili şeyler..en fazla yediğim meyve 4 gündür :)

Yaniii yine kaçamağın meyveden yana olsun :)))) gerçekten hedefimize gelene kadar öyle şeyleri ağzımıza sürmemeliyiz. Ama hedefe gelince ölçülü ve yakmalı olarak yiyeceğiz tabiki. Sadece birazcık dişimizi sıkacağız sadece bu

canlarımmmmmm nasılsınızzzzz... çok özlendiniz.. arada bakıyorum napıyorsunuz diye ama yazamıyorum.. inşallah çok yakında döneceğim.. şu tipitip müdür kasımda gidecekjmiş sonra rahatımm

canlarımmmmmm nasılsınızzzzz... çok özlendiniz.. arada bakıyorum napıyorsunuz diye ama yazamıyorum.. inşallah çok yakında döneceğim.. şu tipitip müdür kasımda gidecekjmiş sonra rahatımm

Canımmm hep aklımdasın sadece dönmeni bekliyorum. Çokkk ozledimmmmm cokkkkk Ayyy hala orada dimi o oh az kalmış seviyorum seni takımın pozitifi,balı

merhaba kızlar, sabahtan şantiyedeydim ancak geldim ofise.

hemencik dünkü menüm ile başlıyım;

> Sabah 09:00 / kepek ekmeğe beyaz peynirli tost, yeşil çay
> Ara 11:00 / 1 avuç çiğ kuruyemiş
> Öğlen 12:30 / ızgara tavuk göğüs, 1 kase buharda karışık sebze, 1 bardak detox suyu
> Ara öğün 16:00 / 2 adet galeta
> Akşam 19:30 / 1 kase mercimek çorba , 1 dilim brokoli graten, 1 adet avakado

2 litre su , 2-3 bardak bitki çayı
yatmadan önce 4 kaşık yoğurt, yarım limon suyu, 1 çk zerdeçal karışımı

ya bebiş olsa o zaman bırakırım diyorum ama ben bunalırım evde şu an.

Benim iyi gidiyor. Henüz daha bunalmadim. Umarım da olmaz.İşte bunaldığım anlar daha çok oluyordu orası kesin :))))

Rabbim İnşaAllah gönlüne göre verir tatlım En kısa zamanda bebiş haberini alırız,ne güzel bir haber olur o bak...

inşallah canım ama bu ay da olmadı işte, bakalım umutlar önümüzdeki aya :)

inşallah canım ama bu ay da olmadı işte, bakalım umutlar önümüzdeki aya :)

Canım her ay öyle beklenti yapma,strese bağlı da olmaz. Zamana bırak kafaya taktıkça hiç olmuyor. Bende o yollardan geçtiğim için tavsiye ederim. Sanki düşündükçe oluyormu kii kendimize yaparız...

Canım her ay öyle beklenti yapma,strese bağlı da olmaz. Zamana bırak kafaya taktıkça hiç olmuyor. Bende o yollardan geçtiğim için tavsiye ederim. Sanki düşündükçe oluyormu kii kendimize yaparız...

ayneeen öyle canım ama ahh elimde olsa atıcam gidicek kafamdan. bu ay hiç düşünmüycem filan diye düşünsem de beceriksizim bu konuda

iyiyiz canım sen nasılsın?Asıl sen özlettin yoksun ne zamandır :)

(Geçen haftamızı bir hatırlayalım)​
***1.Takım 487. Etap*** ETAP BEŞİNCİSİ

deadline (64.1///%)kilosu sabit
Merops (78.7/78.1/0.6/%0.76)
bluegreeneyes (70/69.5/0.5/%0.71)
myssteriouss (72.4///%)kilosu sabit
siderolites (81///%)kilosu sabit
afrodit26 (60/59.7/0.3/%0.50)

1.Takım Ortalaması: %0.328

Kızlar günaydın ben bu hafta hiç girmedim çok misafir gelip gitti uykumda hiç yok , hemen kilo mu bildireyim söz bundan sonra eksiksiz girip menü bildireceğim :)
Ex kilo 81
Güncel kilo 80,7
Hiç dikkat ermedim ama az da olsa yüzüm güldü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…