- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Amannn sakın! Yiyip de napcan? Bu aralar sloganım tadını biliyorumcanım çektiğinde hemen aaaa ben bunun tadını biliyorum yemesemde olur diyorum ve yemiyorum tavsiye ederim...
çok haklsıın canım..yok yok yemiyorum kalorili şeyler..en fazla yediğim meyve 4 gündür :)
yalnız forumda sürekli köşelerde çorba,pilav reklamları D
canım sütlaç istediiştahımı açtın canım ya
Ayyy faydamdan cok zararim var
canlarımmmmmm nasılsınızzzzz... çok özlendiniz.. arada bakıyorum napıyorsunuz diye ama yazamıyorum.. inşallah çok yakında döneceğim.. şu tipitip müdür kasımda gidecekjmiş sonra rahatımm
Et et güzel böyle, no stres
ya bebiş olsa o zaman bırakırım diyorum ama ben bunalırım evde şu an.
Benim iyi gidiyor. Henüz daha bunalmadim. Umarım da olmaz.İşte bunaldığım anlar daha çok oluyordu orası kesin :))))
Rabbim İnşaAllah gönlüne göre verir tatlımEn kısa zamanda bebiş haberini alırız,ne güzel bir haber olur o bak...
inşallah canım ama bu ay da olmadı işte, bakalım umutlar önümüzdeki aya :)
Canım her ay öyle beklenti yapma,strese bağlı da olmaz. Zamana bırak kafaya taktıkça hiç olmuyor. Bende o yollardan geçtiğim için tavsiye ederim. Sanki düşündükçe oluyormu kii kendimize yaparız...
canlarımmmmmm nasılsınızzzzz... çok özlendiniz.. arada bakıyorum napıyorsunuz diye ama yazamıyorum.. inşallah çok yakında döneceğim.. şu tipitip müdür kasımda gidecekjmiş sonra rahatımm
ayneeen öyle canım ama ahh elimde olsa atıcam gidicek kafamdan. bu ay hiç düşünmüycem filan diye düşünsem de beceriksizim bu konuda
Geliyorsanaaa! Neyseki iradeli takımız yemiyoruz :))))))
Abooo gelir gelmez zopa yedimmm taam taam artk yok kaptaniko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?