Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.Takım 488. Etap***

deadline (64.1///%)
Merops (78.1///%)
bluegreeneyes (69.5///%)
myssteriouss (72.4///%)
siderolites (81///%)
afrodit26 (59.7///%)

1.Takım Ortalaması: %

Günaydınn evet şimdi bende düşündüm nerede siderolites diye?? Sandım ki sıkıldın diyetten, buralardan gelmiyor artık dedim kendi kendime :))))) söz ise gel bakalım en iyisi uğramak dimi herşey dengesizleşiyor. Eksilerin gelmesi ise iyi oldu moral oldu

***1.Takım 488. Etap***

deadline (64.1///%)
Merops (78.1///%)
bluegreeneyes (69.5///%)
myssteriouss (72.4///%)
siderolites (81/80.7/0.3/%0.37)
afrodit26 (59.7///%)

Günaydın kızlar bu hafta ben de çok yogundum misafirler gelecekler yarın sonra düğün olcak sonra biz düğüne gidecez derkeen en az bir hafta daha zor ugrarim....
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.4
ne kadar çok gitmiş sormayın kızlar

Menü yazmak büyük motivasyon kaptanım :)

Günaydınn kimin düğünü bu böyle? Uğramadığın günlerde dikkat et ok, yaramazlık yapma. Eksi candır olsunnn süperr

Dunku menum

Sabah
5 zeytin
1 kibrit k beyaz peynir
2 catal bal
1 haslanmis yumurta beyazi
Domates
1 karisik bitki cayi-sut cayi
2 dilim cavdar ekmegi

Ara
1 fincan kahve
3 yulafli biskuvi

Oglen
1 kase kisir

Ara
1 salkim uzum
1 kivi

Aksam
1 pors patlican oturtma
1 dilim ekmek
Bol yesillikli salata

Su:2 lt

***1.Takım 488. Etap***

deadline (64.1///%)
Merops (78.1///%)
bluegreeneyes (69.5/69.4/0.1/%0.14)
myssteriouss (72.4///%)
siderolites (81/80.7/0.3/%0.37)
afrodit26 (59.7///%)

Tabiki tatlım haftaya İnşaAllah listedesin zaten eminim ki çok güzel kilolar vereceksin burada sende...

Insallah kaptan ya, bahane degil ama zaten emzirdigim icin asiri derecede acikiyorm, yani bundan fazla azaltamam sanirm zaten boyle devam edip spor yapsam kesin veririm. Kacamaklarimla bile hemen oynadigina gore..

Insallah kaptan ya, bahane degil ama zaten emzirdigim icin asiri derecede acikiyorm, yani bundan fazla azaltamam sanirm zaten boyle devam edip spor yapsam kesin veririm. Kacamaklarimla bile hemen oynadigina gore..

Tabiki menülerin zaten iyi gidiyor. Emzirme +spor aslında sen uçarsın da puff diye bak gör

Çok güzel menün canım birde spor eklenince süper olacak

Insallah ya bi onu yapamadm henuz cok severm spor da, bidik biraz afacanlik yapiyo benm. Gunduz uykusu hic yok bi kac saat uyusa bu sefer de napcami sapitiyorm arada yuruyuse cikiyoz iste bi o. Ama ben onlari pek spor saymiyorm iste..

Haklısın en uygun zamanı sen ayarlarsın tabiki de. Leslie de aklında bulunsun. İllaki dışarı çıkmak zorunda değilsin. Zaten havalarda soğumaya başladı. Malesef dışarıdaki yürüyüşler azalmaya başladı. Tabiki nabız hızı yükselmeden yapılan yürüyüş spor değildir. Ama bak geç saatlerde de yapabilirsin kuzummm bebiş uyuyunca

Iste bn de oyle dusunuyorm da o gun cok kucak istemisse zellikle oyle yorulmus oluyorm ki bi dus aliyim surayi topliyim onu yapim derken enerji sifir. Ama insallah gunduz uykualri da duzene girse daha kolay olur. Evet lealieyinde seviyorm da su an bebis de hava alsn diye havalr tam bozmadan disari cikarmak istiyorm ama halletcem kaptan merak etme

Kızlar çok mutluyum

En son iki hafta önce 60.5 olan kilom 58.5 şuan. Emeklerim yerine ulaştı çok Şükür. Hem gittiğine hemde listeye gireceğim için Çokkk sevindim

Tamam sana güveniyorum. Amann bırak dağınık kalsın senden onemli mi? İş her şekilde olur. Kendine de zaman ayır, biz buna Değeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…