- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kızlar günaydın ben bu hafta hiç girmedim çok misafir gelip gitti uykumda hiç yok , hemen kilo mu bildireyim söz bundan sonra eksiksiz girip menü bildireceğim :)
Ex kilo 81
Güncel kilo 80,7
Hiç dikkat ermedim ama az da olsa yüzüm güldü şükür
Menü yazmak büyük motivasyon kaptanım :)Günaydınn evet şimdi bende düşündüm nerede siderolites diye?? Sandım ki sıkıldın diyetten, buralardan gelmiyor artık dedim kendi kendime :))))) söz ise gel bakalım en iyisi uğramak dimi herşey dengesizleşiyor. Eksilerin gelmesi ise iyi oldu moral oldu
Günaydın kızlar bu hafta ben de çok yogundum misafirler gelecekler yarın sonra düğün olcak sonra biz düğüne gidecez derkeen en az bir hafta daha zor ugrarim....
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.4
ne kadar çok gitmiş sormayın kızlar
Menü yazmak büyük motivasyon kaptanım :)
87-85.1-85.8
Benim yamuk yumuk egrim hadi bakalim haftaya daha da gidecek insallah, vucut anca duzene giriyor...
Tabiki tatlımhaftaya İnşaAllah listedesin zaten eminim ki çok güzel kilolar vereceksin burada sende...
Insallah kaptan ya, bahane degil ama zaten emzirdigim icin asiri derecede acikiyorm, yani bundan fazla azaltamam sanirm zaten boyle devam edip spor yapsam kesin veririm. Kacamaklarimla bile hemen oynadigina gore..
Dunku menum
Sabah
5 zeytin
1 kibrit k beyaz peynir
2 catal bal
1 haslanmis yumurta beyazi
Domates
1 karisik bitki cayi-sut cayi
2 dilim cavdar ekmegi
Ara
1 fincan kahve
3 yulafli biskuvi
Oglen
1 kase kisir
Ara
1 salkim uzum
1 kivi
Aksam
1 pors patlican oturtma
1 dilim ekmek
Bol yesillikli salata
Su:2 lt
Çok güzel menün canımbirde spor eklenince süper olacak
Tabiki menülerin zaten iyi gidiyor. Emzirme +spor aslında sen uçarsın da puff diye bak gör
Insallah ya bi onu yapamadm henuz cok severm spor da, bidik biraz afacanlik yapiyo benm. Gunduz uykusu hic yok bi kac saat uyusa bu sefer de napcami sapitiyormarada yuruyuse cikiyoz iste bi o. Ama ben onlari pek spor saymiyorm iste..
Haklısın en uygun zamanı sen ayarlarsın tabiki de. Leslie de aklında bulunsun. İllaki dışarı çıkmak zorunda değilsin. Zaten havalarda soğumaya başladı. Malesef dışarıdaki yürüyüşler azalmaya başladı. Tabiki nabız hızı yükselmeden yapılan yürüyüş spor değildir. Ama bak geç saatlerde de yapabilirsin kuzummm bebiş uyuyunca
Iste bn de oyle dusunuyorm da o gun cok kucak istemisse zellikle oyle yorulmus oluyorm ki bi dus aliyim surayi topliyim onu yapim derken enerji sifir. Ama insallah gunduz uykualri da duzene girse daha kolay olur. Evet lealieyinde seviyorm da su an bebis de hava alsn diye havalr tam bozmadan disari cikarmak istiyormama halletcem kaptan merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?