- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kızlar çok mutluyum
En son iki hafta önce 60.5 olan kilom 58.5 şuan. Emeklerim yerine ulaştı çok Şükür. Hem gittiğine hemde listeye gireceğim için Çokkk sevindim
Tamam sana güveniyorum. Amann bırak dağınık kalsın senden onemli mi? İş her şekilde olur. Kendine de zaman ayır, biz buna Değeriz
Masallah kaptan supersinn
Aynen oyle de iste her gun yapamiyorm o isi ben. Birakamiyorm daginik yaaahalletcem kaptan
Kızlar çok mutluyum
En son iki hafta önce 60.5 olan kilom 58.5 şuan. Emeklerim yerine ulaştı çok Şükür. Hem gittiğine hemde listeye gireceğim için Çokkk sevindim
günaydın hanımlar büyük gün geldi çattı :) sabah kalkıp resmen heyecan yapıyorum ya :) ama benim kilolar benden inatçı çıktı gitmiyorlar. gıdım gıdım beni deli ediyorlar.
Geçen hafta : 72,4
Güncel : 72,2
fark : 0,2
Eşimin kuzeninin bu hafta burda haftaya İstanbul da olacakGünaydınn kimin düğünü bu böyle? Uğramadığın günlerde dikkat et ok, yaramazlık yapma. Eksi candırolsunnn süperr
Kızlar çok mutluyum
kızlar selam bildirim şöyle
geçen hafta 78,10 kg
bu hafta 75,60 kg
fark -2,50 kg yaşasın
p tesi 78,70 ile başlamıştım aslında diyete - 3,10 kg gitmiş..tamamen uymadığım halde diyete gerçi spor yaptım.tek kaçamaklarım meyve oldu :)
geçen hafta 78,10 kg
bu hafta 75,60 kg
fark -2,50 kg yaşasın
p tesi 78,70 ile başlamıştım aslında diyete - 3,10 kg gitmiş..tamamen uymadığım halde diyete gerçi spor yaptım.tek kaçamaklarım meyve oldu :)
geçen hafta 78,10 kg
bu hafta 75,60 kg
fark -2,50 kg yaşasın
Canm sabitim iğne ve birçok ilaç kullaniyorum inşallah sisirmez
Canm sabitim iğne ve birçok ilaç kullaniyorum inşallah sisirmez
Sağol canm .. iki aydır geçmeyen öksürük burun akıntısı için antibiyotik vs bir de cildiyeye gitmiştim senelerdir saç dökülmem var artık tutam tutam gidiyor diye, o da bi dünya hap iğne vs verdi inşallah sisirmezTamam canım hayırdır ne oldu ? Geçmiş olsun...
Sağol canm .. iki aydır geçmeyen öksürük burun akıntısı için antibiyotik vs bir de cildiyeye gitmiştim senelerdir saç dökülmem var artık tutam tutam gidiyor diye, o da bi dünya hap iğne vs verdi inşallah sisirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?