- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yine birinci olamadık ya, kendi kendime hırs yapıyorum ama bir işe yaradığı yokayy bu kiloları ben napıyım kimlere satıyım.
amsterdam12 canım çok tebrikler, bireyselde 3.olmuşsun
Selam
maşallah ne güzel herkes kilo vermiş
özendim size valla
Tebrikler.
ben çok mutsuzum yaa yedikçe yedim neden se ekmeğe abandımsanki beni iyileştirecek.hastaydım ya bahanem de var.neyse iyiyim artık şükür.
yarın sıfırdan başlıyorum kızlar.
iyi geceler
tatlı rüyalar
Selam kizlar. Birkaç gundur dogru duzgun yazamiyorum.bu aralar cok stressliyuyakin zamanda goz ameliyyati olacagim cok korkuyorum. diyeti pek bozmadim ama stress cok fena.benim icin dua edin lutfen. Miyop olmak cok zor
Kizlar iyi aksamlar. Ne zaman donmeye niyet etsem birsey oluyor. Salih cok kotu hasta 2 gundur hastanedeydik bugun eve geldik. Dua edin olur mu. Ben daha epey bir sure gelemeyecek gibiyim. Once saglik..
Dizanteri olmus aprilim ya.Canım ne oldu?? Kötü bir şey değildir umarım...
Yine birinci olamadık ya, kendi kendime hırs yapıyorum ama bir işe yaradığı yokayy bu kiloları ben napıyım kimlere satıyım.
amsterdam12 canım çok tebrikler, bireyselde 3.olmuşsun
Sağol canm .. iki aydır geçmeyen öksürük burun akıntısı için antibiyotik vs bir de cildiyeye gitmiştim senelerdir saç dökülmem var artık tutam tutam gidiyor diye, o da bi dünya hap iğne vs verdi inşallah sisirmez
Selam
maşallah ne güzel herkes kilo vermiş
özendim size valla
Tebrikler.
ben çok mutsuzum yaa yedikçe yedim neden se ekmeğe abandımsanki beni iyileştirecek.hastaydım ya bahanem de var.neyse iyiyim artık şükür.
yarın sıfırdan başlıyorum kızlar.
iyi geceler
tatlı rüyalar
ben haftasonu yine biraz saçmaladım.yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah canım..akşam da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıyorum stres oldum iyice
hadi bakalım :) ayrıntıları alalım akşama.ben haftasonu yine biraz saçmaladım.yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah canım..akşam da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıyorum stres oldum iyice
aynen canım çocuk hasta olunca hep öyleAy ben de gelmedm kizlar bi kac gundur kuaura bakmayinn...
Kizimla ilgili bi seye kafami taktm ben de. Neyse onemli olmadigini ogrendm, her bebegin basina gelebilecegini. Vajinal yapisiklik. Ama iste takiyor insan. Ben mi hata yaptm diye kendimi sucluyordum. Doktoruyla falan da gorustuk neyse ki sorun yok...
Haftasonu superdim diyemem ama haftaici daha iyiym nedense. Valla haftasonu ne yedimi unuttm, bahane dgil ama diyet dusunesim gelmedi acikcasi.
Neyse kaldigimiz yerden devamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?