Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.Takım 488. Etap***

ApriL_2007 (58.7/58.5/0.2/%0.02)471.etapta bildirimde bulunarak izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 17'e bölündü
deadline (64.1/64.2/+0.1/%-0.16)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (59.7///%)kilosu sabit
bluegreeneyes (69.5/69.4/0.1/%0.14)

Merops (78.1/75.6/2.5/%3.20)
myssteriouss (72.4/72.2/0.2/%0.28)
siderolites (81/80.7/0.3/%0.37)

1.Takım Ortalaması: %0.550

Yine birinci olamadık ya, kendi kendime hırs yapıyorum ama bir işe yaradığı yok ayy bu kiloları ben napıyım kimlere satıyım.

amsterdam12 canım çok tebrikler, bireyselde 3.olmuşsun

Yine birinci olamadık ya, kendi kendime hırs yapıyorum ama bir işe yaradığı yok ayy bu kiloları ben napıyım kimlere satıyım.

Canım olacağımız günlerde gelecek Lütfen karamsarlık yok bu hafta yine iyiyiz kilo verilmiş ben işin o kısmına bakıyorum buda güzel birşey kilonu vereceksin bebeğim birazcık da spor yapabilsen ne iyi olacak. Bak iki haftadır asıldım spora 2 kg vermişim darısı sanaaa...

Kızlar 6. Olmuşuz

amsterdam12 tatlımm bireysellerde 3 . olmuşsun tebrik ederim seni kuzummmmm başarılarının devamını dilerim

Selam
maşallah ne güzel herkes kilo vermiş
özendim size valla
Tebrikler.
ben çok mutsuzum yaa yedikçe yedim neden se ekmeğe abandım sanki beni iyileştirecek.hastaydım ya bahanem de var.neyse iyiyim artık şükür.
yarın sıfırdan başlıyorum kızlar.
iyi geceler
tatlı rüyalar

Teşekkürler canım. Senin adına da üzüldüm,neden öyle yedin ki? Tüh bedenine yazık neyse tekrar başlayacak olman da iyi haber. Vazgeçme canımm...

Selam kizlar. Birkaç gundur dogru duzgun yazamiyorum.bu aralar cok stressliyu yakin zamanda goz ameliyyati olacagim cok korkuyorum. diyeti pek bozmadim ama stress cok fena.benim icin dua edin lutfen. Miyop olmak cok zor

Selam kizlar. Birkaç gundur dogru duzgun yazamiyorum.bu aralar cok stressliyu yakin zamanda goz ameliyyati olacagim cok korkuyorum. diyeti pek bozmadim ama stress cok fena.benim icin dua edin lutfen. Miyop olmak cok zor

Canım ya geçmiş olsun. Lütfen korkma sonuca odaklan bak herşey daha güzel olacak...

Kizlar iyi aksamlar. Ne zaman donmeye niyet etsem birsey oluyor. Salih cok kotu hasta 2 gundur hastanedeydik bugun eve geldik. Dua edin olur mu. Ben daha epey bir sure gelemeyecek gibiyim. Once saglik..

Kizlar iyi aksamlar. Ne zaman donmeye niyet etsem birsey oluyor. Salih cok kotu hasta 2 gundur hastanedeydik bugun eve geldik. Dua edin olur mu. Ben daha epey bir sure gelemeyecek gibiyim. Once saglik..

Canım ne oldu?? Kötü bir şey değildir umarım...

ben haftasonu yine biraz saçmaladım.yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah canım..akşam da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıyorum stres oldum iyice

Gecms olsn canm ya

Gecmisler olsn canmm
Ben de bugn tam gaz devam hadi bakalmm

ben haftasonu yine biraz saçmaladım.yarın kaldığım yerden devam edicem inşallah canım..akşam da erkek arkadaşımın ailesiyle tanışıyorum stres oldum iyice

Oyyy cok heyecanliii... Hadi bakalm guZel haberlerini bizimle de paylas. Bi yandan da deli gibi kilo verelm ohh

Ay ben de gelmedm kizlar bi kac gundur kuaura bakmayinn...
Kizimla ilgili bi seye kafami taktm ben de. Neyse onemli olmadigini ogrendm, her bebegin basina gelebilecegini. Vajinal yapisiklik. Ama iste takiyor insan. Ben mi hata yaptm diye kendimi sucluyordum. Doktoruyla falan da gorustuk neyse ki sorun yok...
Haftasonu superdim diyemem ama haftaici daha iyiym nedense. Valla haftasonu ne yedimi unuttm, bahane dgil ama diyet dusunesim gelmedi acikcasi.

Neyse kaldigimiz yerden devamm...

hadi bakalım :) ayrıntıları alalım akşama.
aynen canım çocuk hasta olunca hep öyle
iyi yokmuş birşey.korkmamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…