Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın, iyi haftalar kızlar :) haftasonları nasıl geçiyor valla anlamıyorum bile, o yüzden de gelemiyorum pek siteye. off bi de çok dengem şaşıyor yemek konusunda

yine de yazayım menülerimi;

cumartesi;
sabah 10:30 / bir dilim peynir, 3 parça kurutulmuş domates, 4-5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1çk pesto sos , 1 çay
ara 12:30 / 1 küçük kase magnolia (doktordan çıkmıştım ve biraz canım sıkkındı, tutamadım bu sefer kendimi)
akşam 18:30 / 300 gr ızgara levrek, yanında bol yeşil salata, 1 soda
2,5 litre su

pazar;
sabah 12:00 / yarım dilim peynir, 1 salatalık, 2 biber, 3 zeytin, 3 tk tahin-pekmez, 1 dilim köy ekmeği, 1 kupa çay
akşam 17:30 / yağsız kırmızı et (100 gr), karamelize soğan, 1 bardak ayran
akşam 18:30 / 1 kupa sütlü kahve
2 litre su

neden canın sıkkındı hayırdır

neden canın sıkkındı hayırdır

canım bebiş istiyoruz biz ya, onunla ilgili yeni bir doktora gittim. reglin 6. günüydü ve endometriyum tabakasını ince buldu. şimdi kalınlaşması nasıl gidiyor, onu takip edeceğiz. çünkü her şey yolunda bile olsa, o tabaka yeterli kalınlıkta olmazsa bebiş tutunamazmış bugün de rahim filmi çekimi var öğlen, bakalım ondan nasıl bir sonuç çıkacak.

hayırlısı olsun canım.çok zor bilirim.bizim de olmadı 2.tüp bebek denemesinde oldu elhamdülillah.rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir bebiş.

Selamlar fıstıklar haftasonu yoğundum yazamadim spor ve dengeli beslenmeye devam ediyorum sadece pazar günü olması sebebiyle dün kaçamaklarim oldu ama devam ediyorum hala ev için gelmediler bekliyoruz bir umut :)
Sizlerden iyisiniz umarım hepinizi çok seviyorum

hadi bakalım :) ayrıntıları alalım akşama.

aynen canım çocuk hasta olunca hep öyle
iyi yokmuş birşey.korkmamak mümkün değil.

Aynen valla cocuklar soz konusu olunca gerisi teferruat gercekten. Allah onlari korusun. Evet sukur ki oyleymis ama yine de can skiyor. Bu hafta muayeneye de gidelm diyoruz yine de ne kadr takmim desem de takiyorm.

Bu arada benm sporlar bu ara hala ayni ya bebegimle evde dans ya da disarda yuruyus. Aksamlari misafir vardi bi kac gundur, begum uyuyunca da firsat olmadi yine.

Dizanteri olmus aprilim ya.

Canımmm ya çok geçmiş olsun . Şimdi dahada canı azdır yavrunun. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Kolaylıklar dilerim canım sanada fırsat buldukça gel motive edelim seni bebeğim

Canımmm sizede çok geçmiş olsun. Neyseki sorun yok sevindim...

Canım ne oldu sonuç??inşallah kötü bir şey şey yoktur...

Süper o zaman devam ise herşeye bizde seni çok seviyoruz

2,5 yıllık evliyiz ama bugün itibariyle 14.yılımıza girdik birlikteliğimizin :)

Waaoow maşallah 11.5 yıl flört heeee! Bizde 5 sene flört etmiştik. Ne uzun gelmişti bana sana valla bravo :)))))

Kızlar selam doğru düzgün giremiyordu. Artık biraz durumu toparladım gireceğim artık inşallah dün ki menümü yazayım:
Kahvaltı; 1 yumurta,2 dilim ekmek domates salatalık peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
Ara:Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Öğlen:1 dilim ekmek ve ton balıklı salata
Akşam:haşlanmış brokoli yoğurt
Ara:1 top dondurma sade

Canımmm özledik evet güzel menün su ve spor miktarını da eklemeyi unutma ok?

Canım ne oldu sonuç??inşallah kötü bir şey şey yoktur...

Waaoow maşallah 11.5 yıl flört heeee! Bizde 5 sene flört etmiştik. Ne uzun gelmişti bana sana valla bravo :)))))

ileri hafta kayıplar sonrası olan kürtajların bir riskiymiş canım. dün rahim filmi çektirdim. tüplerde filan sıkıntı yok ama bir yerde minimal bir yapışıklık ihtimali var. tabi daha doktor görmedi. ama cumartesi günü doktor da endometriyum kalınlığını az bulmuştu ya, ikisi birleşince yapışıklığı doğruluyor. önümüzdeki pazartesi doktor randevum var. o zaman daha net belli olacak.

güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…