- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
neden canın sıkkındı hayırdırgünaydın, iyi haftalar kızlar :) haftasonları nasıl geçiyor valla anlamıyorum bile, o yüzden de gelemiyorum pek siteye. off bi de çok dengem şaşıyor yemek konusunda
yine de yazayım menülerimi;
cumartesi;
sabah 10:30 / bir dilim peynir, 3 parça kurutulmuş domates, 4-5 zeytin, 2 dilim ekmek, 1çk pesto sos , 1 çay
ara 12:30 / 1 küçük kase magnolia(doktordan çıkmıştım ve biraz canım sıkkındı, tutamadım bu sefer kendimi)
akşam 18:30 / 300 gr ızgara levrek, yanında bol yeşil salata, 1 soda
2,5 litre su
pazar;
sabah 12:00 / yarım dilim peynir, 1 salatalık, 2 biber, 3 zeytin, 3 tk tahin-pekmez, 1 dilim köy ekmeği, 1 kupa çay
akşam 17:30 / yağsız kırmızı et (100 gr), karamelize soğan, 1 bardak ayran
akşam 18:30 / 1 kupa sütlü kahve
2 litre su
neden canın sıkkındı hayırdır
hayırlısı olsun canım.çok zor bilirim.bizim de olmadı 2.tüp bebek denemesinde oldu elhamdülillah.rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir bebiş.canım bebiş istiyoruz biz ya, onunla ilgili yeni bir doktora gittim. reglin 6. günüydü ve endometriyum tabakasını ince buldu. şimdi kalınlaşması nasıl gidiyor, onu takip edeceğiz. çünkü her şey yolunda bile olsa, o tabaka yeterli kalınlıkta olmazsa bebiş tutunamazmışbugün de rahim filmi çekimi var öğlen, bakalım ondan nasıl bir sonuç çıkacak.
hadi bakalım :) ayrıntıları alalım akşama.
aynen canım çocuk hasta olunca hep öyle
iyi yokmuş birşey.korkmamak mümkün değil.
hayırlısı olsun canım.çok zor bilirim.bizim de olmadı 2.tüp bebek denemesinde oldu elhamdülillah.rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıklı hayırlı bir bebiş.
kaç yıllık evlisiniz myssteriouss
maşşallaaah.ne güzel.tebrikler canım.2,5 yıllık evliyiz ama bugün itibariyle 14.yılımıza girdik birlikteliğimizin :)
Dizanteri olmus aprilim ya.
Ay ben de gelmedm kizlar bi kac gundur kuaura bakmayinn...
Kizimla ilgili bi seye kafami taktm ben de. Neyse onemli olmadigini ogrendm, her bebegin basina gelebilecegini. Vajinal yapisiklik. Ama iste takiyor insan. Ben mi hata yaptm diye kendimi sucluyordum. Doktoruyla falan da gorustuk neyse ki sorun yok...
Haftasonu superdim diyemem ama haftaici daha iyiym nedense. Valla haftasonu ne yedimi unuttm, bahane dgil ama diyet dusunesim gelmedi acikcasi.
Neyse kaldigimiz yerden devamm...
canım bebiş istiyoruz biz ya, onunla ilgili yeni bir doktora gittim. reglin 6. günüydü ve endometriyum tabakasını ince buldu. şimdi kalınlaşması nasıl gidiyor, onu takip edeceğiz. çünkü her şey yolunda bile olsa, o tabaka yeterli kalınlıkta olmazsa bebiş tutunamazmışbugün de rahim filmi çekimi var öğlen, bakalım ondan nasıl bir sonuç çıkacak.
Selamlar fıstıklar haftasonu yoğundum yazamadim spor ve dengeli beslenmeye devam ediyorum sadece pazar günü olması sebebiyle dün kaçamaklarim oldu ama devam ediyorum hala ev için gelmediler bekliyoruz bir umut :)
Sizlerden iyisiniz umarım hepinizi çok seviyorum
2,5 yıllık evliyiz ama bugün itibariyle 14.yılımıza girdik birlikteliğimizin :)
Kızlar selam doğru düzgün giremiyordu. Artık biraz durumu toparladım gireceğim artık inşallah dün ki menümü yazayım:
Kahvaltı; 1 yumurta,2 dilim ekmek domates salatalık peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
Ara:Türk kahvesi 2 kare bitter çikolata
Öğlen:1 dilim ekmek ve ton balıklı salata
Akşam:haşlanmış brokoli yoğurt
Ara:1 top dondurma sade
maşşallaaah.ne güzel.tebrikler canım.
Canım ne oldu sonuç??inşallah kötü bir şey şey yoktur...
Waaoow maşallah11.5 yıl flört heeee! Bizde 5 sene flört etmiştik. Ne uzun gelmişti bana sana valla bravo :)))))
güzel haberlerle gelirsin inşallah.ileri hafta kayıplar sonrası olan kürtajların bir riskiymiş canım. dün rahim filmi çektirdim. tüplerde filan sıkıntı yok ama bir yerde minimal bir yapışıklık ihtimali var. tabi daha doktor görmedi. ama cumartesi günü doktor da endometriyum kalınlığını az bulmuştu ya, ikisi birleşince yapışıklığı doğruluyor. önümüzdeki pazartesi doktor randevum var. o zaman daha net belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?