- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Canımmm ya çok geçmiş olsun . Şimdi dahada canı azdır yavrunun. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Kolaylıklar dilerim canım sanada fırsat buldukça gel motive edelim seni bebeğim
Canımmm sizede çok geçmiş olsun. Neyseki sorun yok sevindim...
Canım ne oldu sonuç??inşallah kötü bir şey şey yoktur...
Süper o zaman devam ise herşeyebizde seni çok seviyoruz
Waaoow maşallah11.5 yıl flört heeee! Bizde 5 sene flört etmiştik. Ne uzun gelmişti bana sana valla bravo :)))))
Su 3 lt en az belki geçiyordur emzirdiğine için kana kana su içiyorum ama spor hala yokCanımmm özledik evetgüzel menün su ve spor miktarını da eklemeyi unutma ok?
ileri hafta kayıplar sonrası olan kürtajların bir riskiymiş canım. dün rahim filmi çektirdim. tüplerde filan sıkıntı yok ama bir yerde minimal bir yapışıklık ihtimali var. tabi daha doktor görmedi. ama cumartesi günü doktor da endometriyum kalınlığını az bulmuştu ya, ikisi birleşince yapışıklığı doğruluyor. önümüzdeki pazartesi doktor randevum var. o zaman daha net belli olacak.
Yanlis teshis koymuslar 1 haftadir bosa ilac kullandik simdi onu kestiler baska bisey kullaniyoruz bakalim sonu nereye gidecekcok sagol april
selam kızlar nasılsınız?haftasonu biraz sapıttıktan sonra yeniden sıkıcı diyet hayatıma başlamış bulunmaktayım.bugün ki menüm şöyle
sabah 1 sade kahve
öğle tavuk göğsü sotelenemiş bolca,2 büyük tabak salata
ara 1 greyfurt
akşam 2 haşlanmış yumurta,salata
spor 1,5 saat
su 2 lt
maşallah süpersin ben hep yarın yarın modundayım yaaa of gelemedim kendime.selam kızlar nasılsınız?haftasonu biraz sapıttıktan sonra yeniden sıkıcı diyet hayatıma başlamış bulunmaktayım.bugün ki menüm şöyle
sabah 1 sade kahve
öğle tavuk göğsü sotelenemiş bolca,2 büyük tabak salata
ara 1 greyfurt
akşam 2 haşlanmış yumurta,salata
spor 1,5 saat
su 2 lt
maşallah süpersin ben hep yarın yarın modundayım yaaa of gelemedim kendime.
evetYarın yarın diyerek aylar geçiyor ama yalnız !
biraz kafam da karışık aslında ara öğün yapmalı mı yapmamalı mı sence.ekmeği seviyorum.hiç mi yemeyeceğim.napçaamı şaştım
kızlar selam nasılsınız?
iyidir tatlım sen nasılsın? nasıl geçti bakalım?
keyifsizim canım biraz.ya ailesiyle görüşme çok iyiydi sıcakkanlı insanlar..ama iki gündür ev arkadaşı yüzünden yine çıldırdım erkek arkadaşıma giydirdim durdum..evden ayrıl dedim tamam dedi..ama içim pek rahat değil..keyifsiz olunca diyet olayım bitiyo dün akşama kadar bişey yemedim akşam oturdum yemek yedim.kendime sinir oldum.
aile görüşmesi iyi gitmiş, önümüzdeki onlarca yıla bakınca önemli olan bu, iyi tarafından bakalım değil mi?
ev arkadaşlarının arasında her zaman bozuk olanı çıkar, ne yaptı bilmiyorum ama kafana takacağın son şey olsun. zaten erkek arkadaşın da seni haklı bulmuş.
keyifsiz olunca ben de çok saçma besleniyorum kaldı ki, bu hafta benim de çöp geçti. cuma sabahından korkuyorum.
ben de öyle..kendime sinir oluyorum ya..ne zaman moralim bozuk olsa hıncımı yemekle çıkarıyorum..ev arkadaşının kötü alışkanlıkları var ve bununla ilgili sürekli benim erkek arkadaşıma bişeyler gönderip duruyor.bikaç kez yaşamıştım tekrar gördüm iyice delirdim..evden çıkarım yeter ki bana inan diyor..ama yine de şüphe kötü şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?