Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yanlis teshis koymuslar 1 haftadir bosa ilac kullandik simdi onu kestiler baska bisey kullaniyoruz bakalim sonu nereye gidecek cok sagol april

selam kızlar nasılsınız?haftasonu biraz sapıttıktan sonra yeniden sıkıcı diyet hayatıma başlamış bulunmaktayım.bugün ki menüm şöyle

sabah 1 sade kahve

öğle tavuk göğsü sotelenemiş bolca,2 büyük tabak salata

ara 1 greyfurt

akşam 2 haşlanmış yumurta,salata

spor 1,5 saat

su 2 lt

İnşaAllah hiç bir şey yoktur canımm iyi haberlerle gelirsin umarım. Yineee de son söz doktorun,sen şimdiden canını sıkma...

Yanlis teshis koymuslar 1 haftadir bosa ilac kullandik simdi onu kestiler baska bisey kullaniyoruz bakalim sonu nereye gidecek cok sagol april

Yanlış teşhis mi yuh! Kuzum ya daha minicik hemen iyileşsin

Oooo sıkıcı diyet diye başlarsan gün nasıl bitecek meropsum ama bu isveç de fena orasıda ayrı...

maşallah süpersin ben hep yarın yarın modundayım yaaa of gelemedim kendime.

biraz kafam da karışık aslında ara öğün yapmalı mı yapmamalı mı sence.ekmeği seviyorum.hiç mi yemeyeceğim.napçaamı şaştım

biraz kafam da karışık aslında ara öğün yapmalı mı yapmamalı mı sence.ekmeği seviyorum.hiç mi yemeyeceğim.napçaamı şaştım

Ben yapıyorum bence yapmalısın daha fazla acıkmamak için ekmek de her öğün 1 dilim ye şimdi ilk zamanlar 3 hafta sonra iki öğünde yersin sonraki üç haftada sadece sabah yersin canım alışırsın bak zamanla...

iyidir tatlım sen nasılsın? nasıl geçti bakalım?

keyifsizim canım biraz.ya ailesiyle görüşme çok iyiydi sıcakkanlı insanlar..ama iki gündür ev arkadaşı yüzünden yine çıldırdım erkek arkadaşıma giydirdim durdum..evden ayrıl dedim tamam dedi..ama içim pek rahat değil..keyifsiz olunca diyet olayım bitiyo dün akşama kadar bişey yemedim akşam oturdum yemek yedim.kendime sinir oldum.

aile görüşmesi iyi gitmiş, önümüzdeki onlarca yıla bakınca önemli olan bu, iyi tarafından bakalım değil mi?
ev arkadaşlarının arasında her zaman bozuk olanı çıkar, ne yaptı bilmiyorum ama kafana takacağın son şey olsun. zaten erkek arkadaşın da seni haklı bulmuş.
keyifsiz olunca ben de çok saçma besleniyorum kaldı ki, bu hafta benim de çöp geçti. cuma sabahından korkuyorum.

ben de öyle..kendime sinir oluyorum ya..ne zaman moralim bozuk olsa hıncımı yemekle çıkarıyorum..ev arkadaşının kötü alışkanlıkları var ve bununla ilgili sürekli benim erkek arkadaşıma bişeyler gönderip duruyor.bikaç kez yaşamıştım tekrar gördüm iyice delirdim..evden çıkarım yeter ki bana inan diyor..ama yine de şüphe kötü şey.

maalesef tatlı yedim bu hafta. dün akşam da eve 11 de gittim ve o saate kadar öğlen 12 de yediğim yemekle duruyordum, eşim tantuni almış, onu da yedim. moralim bozukken niye böyle oluyorum bilmiyorum.
haklısın öyle bir ev arkadaşı kötüdür. umarım en kısa zamanda siz ondan kurtulursunuz, o da o kötü alışkanlıklarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…