Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen ben de öyleyim canım..geçen hafta 3 kg verdim.bu hafta kesin almışımdır ay sinir oluyorum böyle olunca kendime..yine bunalım takılmaya başladım :)

aynen ben de öyleyim canım..geçen hafta 3 kg verdim.bu hafta kesin almışımdır ay sinir oluyorum böyle olunca kendime..yine bunalım takılmaya başladım :)

sen geçen hafta muhteşemdin, bu hafta biraz sarsıldı durum ama toparlanırsın eminim. ben de kurtulursam şu iş yerinden çok güzel olacak.

Tabisma olaylari guzel gevmis canm sanirm, tebrik ederimm. Erkek arkadasinin ev arkadasiyl ne sorun var ki :/ universitede falan mi okuyosun calisiyo musun canm??

Menum;
Sabah
5 zeytin
1 kibrit k beyaz peynir
2 catal tahin helva
Omlet
Roka-domates-tere
1 bardak cay
2 dilim ekmek

Ara
1 elma

Oglen
1 pors tavuk izgara
1 ayran

Ara
1 muz

Aksam
Bol yesillik
1 kase kabak cekirdegi
2 kuru kayisi

Su: 2,5 lt

Tabisma olaylari guzel gevmis canm sanirm, tebrik ederimm. Erkek arkadasinin ev arkadasiyl ne sorun var ki :/ universitede falan mi okuyosun calisiyo musun canm??

Yok canım ben çalışıyorum..ev arkadaşının ot içtiğini anladım bikaç ay önce.ona gidip kaldığımda farkettim.ona söylediğimde ona karışamayacağını söyledi..beni ilgilendirmez başkasının hayatı evet..ama benim erkek arkadaşım da daha önce sorunlu bir döneminde denediğini söylemişti öncesinde..o arkadası yüzünden sürekli içim içimi yiyordu..bide telefonuna bikaç sey göndermiş gördüm delirdim..konuşmuyoruz iki gündür.tabi inkar etti benim ilgim yok evden çıkayım vs..ailesinin yanına taşınacak sırf güveneyim diye.ama yine de benim moralim bozuldu tabi.

Anladm canm. Guven onemli tabi ki baskasinin hayati ilgilendirmez ama ayni evin icinde bi sekilde birbirinden etkilenir insanlar. Uzuldm konusmamaniza insallah kisa zamanda cozersiniz problemlerinizi. En azndan seni onemseyip ailesinin yanina tasinmasi da buyuk bi adim. Erkek olan yerde mutlaka bi' problem olur :)

Evet canım haklısın.bakalım artık hayırlısı olsun..ama o ev arkadaşı olan herife sinir oluyorum.bu konu yüzünden tartıştığımızı biliyo yine de benimkine resim vs atmış.ne insanlar var ya..geçen gittiğimde de eve kız arkadası yerleşmiş gibi bişeydi zaten.o da kız arkadaşını getirmiş.salona gircem erkek arkadaşım orda biri uyuyo girmeyelim dedi.kim dedim o da bilmiyo sinirlenmiş..sonra girdik onlar gidince içki şişeleri fln..bildiğin alem oluyo.gel de delirme..

Haklısın tabi canım gerçekten. İnsan sinirlenmez mii ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. Gerçekten insanlar alem canım. Olay senin arkadaşında bitiyor tabi. Peki siz nisanlandiniz mi simdi??

Merops tatlım hiç bir şey senden değerli değil! İlk önce kendini önemse kendine zarar verecek yemeklere saldırma Senin O yemeklere ihtiyacın yok,mutluluk emin ol onunla gelmeyecek

Canımmm ok gördüklerin bildiklerin hoş değil,fakat insanın içinde olacak bir şeyi yapmak istersen illaki arkadaş kurbanı olmazsın. Detaylara takılma ya erkek arkadaşına güven yada yada güvenme iki seçeneğin var kuzummm. Bir insan ne yaparsa kendine yapar bebeğim...

Dünkü menüm

Sabah malesef geç kahvaltı 12:30
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
Domates Salatalık Zeytin
2 dilim ekmek

Ara 15:30
1 elma
1 yeşil çay

Ara 18:30
1kase yoğurt
İçine kırmızı lahana pul biber
Yarım dilim ekmek

Aksam 21:00
1 kase ıspanak
2 kaşık yoğurt

Ara 22:00
1 elma
Yarım mandalina
Yeşil çay

2.5 lt su
1 saat yürüyüş tempolu

Haklısın tabi canım gerçekten. İnsan sinirlenmez mii ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. Gerçekten insanlar alem canım. Olay senin arkadaşında bitiyor tabi. Peki siz nisanlandiniz mi simdi??

Yok canim nisanli falan değiliz..bana olan sevgisi çok eminim..benimle yuva kurmak istediğini söyleyip duran insan..ben zaten evliliğe karşı biraz soğuk bakıyordum.10 yıldan fazla biriyle çıktım sonra ayrıldım istemedim..şimdi de bu adamla 8 aydır birlikteyiz..tam istediğim gibi biri.çok iyi anlaşıyoruz problemimiz olmadı bu konu dışında.ama insan şüpheleniyor..kafamda şüpheler olduğu sürece adım atamam gelecekle ilgili..o da kendini anlatmaktan bıkmış olmalı ki dünden beri aramadı

Canım ya çok haklısın..bugün en baştan başlıyorum..koca hafta ne spora gidebildim,ne diyete devam edebildim.akşma kadar aç gezip akşam ne bulduysam yedim.özel hayat benim motivasyonumu çok etkiliyor.hayatım boyunca böyle olmasından korkuyorum..karnım şiş yayağa girmek çok rahatsız ediyor

İşte bu hadi başlayalım sağlıklı beslenmeye ve spora. Gerçekten daha iyi hissedeceksin kendini . Tabiki aç yatsan aslında sabahki mutluluk inan daha fazla oluyor :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…