- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
maalesef tatlı yedim bu hafta. dün akşam da eve 11 de gittim ve o saate kadar öğlen 12 de yediğim yemekle duruyordum, eşim tantuni almış, onu da yedim. moralim bozukken niye böyle oluyorum bilmiyorum.
haklısın öyle bir ev arkadaşı kötüdür. umarım en kısa zamanda siz ondan kurtulursunuz, o da o kötü alışkanlıklarından.
aynen ben de öyleyim canım..geçen hafta 3 kg verdim.bu hafta kesin almışımdır ay sinir oluyorum böyle olunca kendime..yine bunalım takılmaya başladım :)
ben de öyle..kendime sinir oluyorum ya..ne zaman moralim bozuk olsa hıncımı yemekle çıkarıyorum..ev arkadaşının kötü alışkanlıkları var ve bununla ilgili sürekli benim erkek arkadaşıma bişeyler gönderip duruyor.bikaç kez yaşamıştım tekrar gördüm iyice delirdim..evden çıkarım yeter ki bana inan diyor..ama yine de şüphe kötü şey.
Tabisma olaylari guzel gevmis canm sanirm, tebrik ederimm. Erkek arkadasinin ev arkadasiyl ne sorun var ki :/ universitede falan mi okuyosun calisiyo musun canm??
Yok canım ben çalışıyorum..ev arkadaşının ot içtiğini anladım bikaç ay önce.ona gidip kaldığımda farkettim.ona söylediğimde ona karışamayacağını söyledi..beni ilgilendirmez başkasının hayatı evet..ama benim erkek arkadaşım da daha önce sorunlu bir döneminde denediğini söylemişti öncesinde..o arkadası yüzünden sürekli içim içimi yiyordu..bide telefonuna bikaç sey göndermiş gördüm delirdim..konuşmuyoruz iki gündür.tabi inkar etti benim ilgim yok evden çıkayım vs..ailesinin yanına taşınacak sırf güveneyim diye.ama yine de benim moralim bozuldu tabi.
Anladm canm. Guven onemli tabi ki baskasinin hayati ilgilendirmez ama ayni evin icinde bi sekilde birbirinden etkilenir insanlar. Uzuldm konusmamaniza insallah kisa zamanda cozersiniz problemlerinizi. En azndan seni onemseyip ailesinin yanina tasinmasi da buyuk bi adim. Erkek olan yerde mutlaka bi' problem olur :)
Evet canım haklısın.bakalım artık hayırlısı olsun..ama o ev arkadaşı olan herife sinir oluyorum.bu konu yüzünden tartıştığımızı biliyo yine de benimkine resim vs atmış.ne insanlar var ya..geçen gittiğimde de eve kız arkadası yerleşmiş gibi bişeydi zaten.o da kız arkadaşını getirmiş.salona gircem erkek arkadaşım orda biri uyuyo girmeyelim dedi.kim dedim o da bilmiyo sinirlenmiş..sonra girdik onlar gidince içki şişeleri fln..bildiğin alem oluyo.gel de delirme..
aynen ben de öyleyim canım..geçen hafta 3 kg verdim.bu hafta kesin almışımdır ay sinir oluyorum böyle olunca kendime..yine bunalım takılmaya başladım :)
Yok canım ben çalışıyorum..ev arkadaşının ot içtiğini anladım bikaç ay önce.ona gidip kaldığımda farkettim.ona söylediğimde ona karışamayacağını söyledi..beni ilgilendirmez başkasının hayatı evet..ama benim erkek arkadaşım da daha önce sorunlu bir döneminde denediğini söylemişti öncesinde..o arkadası yüzünden sürekli içim içimi yiyordu..bide telefonuna bikaç sey göndermiş gördüm delirdim..konuşmuyoruz iki gündür.tabi inkar etti benim ilgim yok evden çıkayım vs..ailesinin yanına taşınacak sırf güveneyim diye.ama yine de benim moralim bozuldu tabi.
Haklısın tabi canım gerçekten. İnsan sinirlenmez mii ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. Gerçekten insanlar alem canım. Olay senin arkadaşında bitiyor tabi. Peki siz nisanlandiniz mi simdi??
Merops tatlım hiç bir şey senden değerli değil! İlk önce kendini önemse kendine zarar verecek yemeklere saldırmaSenin O yemeklere ihtiyacın yok,mutluluk emin ol onunla gelmeyecek
Canımmm ok gördüklerin bildiklerin hoş değil,fakat insanın içinde olacak bir şeyi yapmak istersen illaki arkadaş kurbanı olmazsın. Detaylara takılma ya erkek arkadaşına güven yada yada güvenme iki seçeneğin var kuzummm. Bir insan ne yaparsa kendine yapar bebeğim...
Canım ya çok haklısın..bugün en baştan başlıyorum..koca hafta ne spora gidebildim,ne diyete devam edebildim.akşma kadar aç gezip akşam ne bulduysam yedim.özel hayat benim motivasyonumu çok etkiliyor.hayatım boyunca böyle olmasından korkuyorum..karnım şiş yayağa girmek çok rahatsız ediyor
İşte buhadi başlayalım sağlıklı beslenmeye ve spora. Gerçekten daha iyi hissedeceksin kendini . Tabiki aç yatsan aslında sabahki mutluluk inan daha fazla oluyor :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?