Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin merhaba biraz kendinden bahsedermisin??
tabi :)
26 yaşındayım. hem yüksek lisans yapıyorum hem çalışıyorum istanbulda yalnız yaşıyorum. kilomu tam bilmiyorum yarın sabah tartılıcam ama 73 kiloyum aşağı yukarı. boyum 1.65 cm
2 sene evvel de bu takımlardan birindeydim o zaman 58den 52ye inmeye çalışıyordum ahhh ahhh
şimdi 58 olsam başka bir şey istemem

Tecrübeli bir arkadaşımız olman güzel peki hedefin kaç kilo??

Telefondan girdihim icin mi bilmem hiziniza yetisemedim valla
Ben 27 yasinda, 3.5 aylik bir prensese sahip ama kilolariyla basi dertte olan bir anneyim. Emziremedigim icin diyet ve spora baslama karari aldim. Gecen hafta dukana bsladim 81.6 dan 78.5 lere kadar dustum sncak suan 79.3 um. Boyum 170. Onumde 3 ay kadar bir sure iznim var bu izin suresince evde hem diyet hem sporla zayiflamak niyetindeyim. Hedefim 61.6.. tabi olursa daha asagilar da kabulum.

Sizi de tanimak isterim.

Canım bende telefondan giriyorum. Hatta tel daha hızlı geliyor o yuzdn aylardır pcyi açmıyorum. Oyyyyy hayırlı uğurlu olsun Allah annelibabali büyütsün canım. Zor değil yeterki çok iste gider o kilolar sen canını sıkma.

Ben takımın kaptanıyım. 35 yaşındayım çalışıyordum yeni işten ayrıldım. 9 senelik evliyim. Çocuk yok. İstanbulda yaşıyorum.

Selam kizlar göz gezdirirken dikkatimi cekti aslinda kilo vermek istiordum tesadüfmü sansmi bilemedim ben 28 yasinda 1.56 boyunda 68 kilo sezeryanla olan bir prensesin annesiyim kizim 11 aylik ama ek gida reddimiz simdilik emioruz da kurallar biraz kati degilmi ki bebegi kücük olan icin bide biraz bahsedermisiniz grubunuzdan

Şanstır o şans hoşgeldin

Hayır kurallarımız katı değil çünkü bizim takımımızda sağlıklı beslenmek esas bunu hayat felsefesi haline getirmek var. Emziren annelerimizde var takımda onlar sana daha çok yardımcı olabilir. Hergün menünü yaz bakalım yorumlayalım bir önceki günün menüsü olacak. Bol su +spor ile verilemeyecek kilo yok Canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…