Hoşgeldin merhabamerhabalar :)
tabi :)Hoşgeldin merhababiraz kendinden bahsedermisin??
tabi :)
26 yaşındayım. hem yüksek lisans yapıyorum hem çalışıyorum istanbulda yalnız yaşıyorum. kilomu tam bilmiyorum yarın sabah tartılıcam ama 73 kiloyum aşağı yukarı. boyum 1.65 cm
2 sene evvel de bu takımlardan birindeydim o zaman 58den 52ye inmeye çalışıyordum ahhh ahhh
şimdi 58 olsam başka bir şey istemem
ilk olarak 60 s0nrasına bakarız :)Tecrübeli bir arkadaşımız olman güzelpeki hedefin kaç kilo??
ilk olarak 60 s0nrasına bakarız :)
Merhabalar.
Davet icin tesekkur ederim.
Tek hayalım senden önce üye görebılmek yawwwBüyük kapışmadan sonra hoşgeldinrica ederim. Nasılsın? Biraz kendinden bahsedermisin?
Tek hayalım senden önce üye görebılmek yawww
Üye ıhtıyacın varmıHayallerine kavuşman dileğiyle balımmmsıradaki senin olsun al yoksa benden kaçıramazsın hahhah :))))))
Üye ıhtıyacın varmı
Gelen sıkıya gelemıyor çoğu kacıyor kız
Yok kız bızde az ama cenebaz hepsıOlmaz mı?? Aynen bende de durum aynı bak takıma bugün kimse uğramamışahhhh nerede bizim gibi istikrarlı arkadaşlar ahhh. Sanada lazım dimi??
Yok kız bızde az ama cenebaz hepsı
Gelenın çoğu kalıcı olmuyor
Telefondan girdihim icin mi bilmem hiziniza yetisemedim valla
Ben 27 yasinda, 3.5 aylik bir prensese sahip ama kilolariyla basi dertte olan bir anneyim. Emziremedigim icin diyet ve spora baslama karari aldim. Gecen hafta dukana bsladim 81.6 dan 78.5 lere kadar dustum sncak suan 79.3 um. Boyum 170. Onumde 3 ay kadar bir sure iznim var bu izin suresince evde hem diyet hem sporla zayiflamak niyetindeyim. Hedefim 61.6.. tabi olursa daha asagilar da kabulum.
Sizi de tanimak isterim.
Selam kizlar göz gezdirirken dikkatimi cekti aslinda kilo vermek istiordum tesadüfmü sansmi bilemedim ben 28 yasinda 1.56 boyunda 68 kilo sezeryanla olan bir prensesin annesiyim kizim 11 aylik ama ek gida reddimiz simdilik emioruz da kurallar biraz kati degilmi ki bebegi kücük olan icin bide biraz bahsedermisiniz grubunuzdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?