Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba, hoş geldin :)

hoş geldin :) biraz diyetle biraz sporla biraz da bebiş peşinde verirsin bence o kiloları

ben de bir ay kadar önce katıldım. 30 yaşındayım, 2,5 senelik evliyim, mühendisim, özel bir şirkette yöneticiyim ama en yakın zamanda ev hanımlığına terfi etmeyi planlıyorum :) çocuk yok, bu sene bir kaybım var maalesef, umarım en kısa zamanda yenisi gelir diye bekliyoruz.

Son düzenleme:
kaptancım günaydınlar, bu haftayı berbat geçirdiğim için sabah korkarak uyandım resmen. kim bilir kaç kilo aldım dedim. almamışııııım. ama vermemişim de.

geçen hafta : 72,20
güncel :72,20
fark : 0

Gunaydin hosbuldum tesekkur ederim.
Gecmis olsun size de ins hakkinizda hayirlisini dilerim. Ev hanimligi da guzelmis sevdim ben de bebek gelince mecbur oluyor zaten:)
Ben kg alma diyetindeyim sanki 79.4 olmusum(
Baslangic 79.4

Anladm canm. Aslnda sen de kendine gore cok haklisin. O da belki kendini bildigi icn ve guvenmeni istedigi icn hakli.. Insallah mutlu bi yuva kurmak nasip olur canm. Unutup eskileri tertemiz bi sayfa acmam super olms..

Benm de 3 aylik prensesim var. selamlar hosgeldin aramiza. 26 yasinda Antaldayadan katiliyorum ben de

Carsamba aksam annem geldi. Ben de doktor islerimi halledeyim dedim. Bebegimi anneme emanet etmek super. Sabahtan doktora geldim bugun. Kadin dogum ve kardiyolojide rutin kontrollerim oluyor da... Annem hep yanimda olsa ne guzellllmissss... Kayinvalideme de mecbur ise baslayinca birakacagim ama anne bambaska yaaa.. Neyse yine de cok sukurrr.

Dunku menum:
Sabah
5 zeytin
1 kibrit k beyaz peynir
1 simit
Domates
1 bardak cay

Ara
1 muz

Oglen - aksam (gec kalktin dun :))
1 kase yayla corbasi
1 parca tavada et
2-3 kasik bulgur pilavi

Ara
1 bardak sut

Su:3 lt

Canim öyle bir menüm Yok kizim alerjik egzama baharatli salcali asitli yiyeceklerden uzak duryorum ve emmène bitek sabahlari tüktiorum ve 2 litre su iciorum ama spor yapamadim kizim cok hareketli ilgili pesinde kosmaktan ama baslamak istiorum evimde kosu bandim da var yardimci olurlarsa menülerde tiyo verirlerse cok sevinirim

Gunaydin hosbuldum tesekkur ederim.
Gecmis olsun size de ins hakkinizda hayirlisini dilerim. Ev hanimligi da guzelmis sevdim ben de bebek gelince mecbur oluyor zaten:)
Ben kg alma diyetindeyim sanki 79.4 olmusum(
Baslangic 79.4

ben hiç ev hanımlığı yaşamadım, bakalım nasıl olacak? ama daha bir iki ay buradayım gibi görünüyor.
bu hafta ben de cozuttum ama düzelteceğim derhal. sen de her gün menünü yazıp, kendini bi disipline sokarsan verirsin hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…