- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
tabi :)
26 yaşındayım. hem yüksek lisans yapıyorum hem çalışıyorum istanbulda yalnız yaşıyorum. kilomu tam bilmiyorum yarın sabah tartılıcam ama 73 kiloyum aşağı yukarı. boyum 1.65 cm
2 sene evvel de bu takımlardan birindeydim o zaman 58den 52ye inmeye çalışıyordum ahhh ahhh
şimdi 58 olsam başka bir şey istemem
Telefondan girdihim icin mi bilmem hiziniza yetisemedim valla
Ben 27 yasinda, 3.5 aylik bir prensese sahip ama kilolariyla basi dertte olan bir anneyim. Emziremedigim icin diyet ve spora baslama karari aldim. Gecen hafta dukana bsladim 81.6 dan 78.5 lere kadar dustum sncak suan 79.3 um. Boyum 170. Onumde 3 ay kadar bir sure iznim var bu izin suresince evde hem diyet hem sporla zayiflamak niyetindeyim. Hedefim 61.6.. tabi olursa daha asagilar da kabulum.
Sizi de tanimak isterim.
hoş geldin :) biraz diyetle biraz sporla biraz da bebiş peşinde verirsin bence o kiloları
ben de bir ay kadar önce katıldım. 30 yaşındayım, 2,5 senelik evliyim, mühendisim, özel bir şirkette yöneticiyim ama en yakın zamanda ev hanımlığına terfi etmeyi planlıyorum :) çocuk yok, bu sene bir kaybım var maalesef, umarım en kısa zamanda yenisi gelir diye bekliyoruz.
Yok canim nisanli falan değiliz..bana olan sevgisi çok eminim..benimle yuva kurmak istediğini söyleyip duran insan..ben zaten evliliğe karşı biraz soğuk bakıyordum.10 yıldan fazla biriyle çıktım sonra ayrıldım istemedim..şimdi de bu adamla 8 aydır birlikteyiz..tam istediğim gibi biri.çok iyi anlaşıyoruz problemimiz olmadı bu konu dışında.ama insan şüpheleniyor..kafamda şüpheler olduğu sürece adım atamam gelecekle ilgili..o da kendini anlatmaktan bıkmış olmalı ki dünden beri aramadı
Telefondan girdihim icin mi bilmem hiziniza yetisemedim valla
Ben 27 yasinda, 3.5 aylik bir prensese sahip ama kilolariyla basi dertte olan bir anneyim. Emziremedigim icin diyet ve spora baslama karari aldim. Gecen hafta dukana bsladim 81.6 dan 78.5 lere kadar dustum sncak suan 79.3 um. Boyum 170. Onumde 3 ay kadar bir sure iznim var bu izin suresince evde hem diyet hem sporla zayiflamak niyetindeyim. Hedefim 61.6.. tabi olursa daha asagilar da kabulum.
Sizi de tanimak isterim.
Canim öyle bir menüm Yok kizim alerjik egzama baharatli salcali asitli yiyeceklerden uzak duryorum ve emmène bitek sabahlari tüktiorum ve 2 litre su iciorum ama spor yapamadim kizim cok hareketli ilgili pesinde kosmaktan ama baslamak istiorum evimde kosu bandim da var yardimci olurlarsa menülerde tiyo verirlerse cok sevinirimŞanstır o şanshoşgeldin
Hayır kurallarımız katı değil çünkü bizim takımımızda sağlıklı beslenmek esas bunu hayat felsefesi haline getirmek var. Emziren annelerimizde var takımda onlar sana daha çok yardımcı olabilir. Hergün menünü yaz bakalım yorumlayalım bir önceki günün menüsü olacak. Bol su +spor ile verilemeyecek kilo yok Canımmm
Gunaydin hosbuldum tesekkur ederim.
Gecmis olsun size de ins hakkinizda hayirlisini dilerim. Ev hanimligi da guzelmis sevdim ben de bebek gelince mecbur oluyor zaten:)
Ben kg alma diyetindeyim sanki 79.4 olmusum(
Baslangic 79.4
Dunku menum:
Sabah
5 zeytin
1 kibrit k beyaz peynir
1 simit
Domates
1 bardak cay
Ara
1 muz
Oglen - aksam (gec kalktin dun :))
1 kase yayla corbasi
1 parca tavada et
2-3 kasik bulgur pilavi
Ara
1 bardak sut
Su:3 lt
Vitamin iğnesi canmA afrodit26 hayirdir canim ne ignesi?
deadline yoksun yokum yokuz yine :))
@eclecticvegan neredesin yaa. Sensiz bir takim hayal etmemistim hiiic.
aprilim bugun tartildim. 63 ile birakmistim enson 61.7yim. Boylece hic dogum kilom kalmadi altina inmis oldum. Darisi 59 lara insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?