Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi ben 67 olunca izne ayrıldım artık,birden 20 kilo verince dedim bir dur :) yazın başında hatırlarsan şey diyordum ekim gelince hiçbir şey yapamayacağım,hazır yazken kurtulayım şu kilolardan. gerçekten de öyle oldu. izinden biraz geç dönerim gibi,menülerimin de saati maati kayınca yazmayı bıraktım artık.
sen de çok güzel verdin tebrik ediyorum ve evet deadline bayağıdır yok,ben de yokum. ama yakında geleceğim takımda olmasam bile senin gibi takılırım

***1.Takım 488. Etap***ALTINCI

ApriL_2007 (58.7/58.5/0.2/%0.02)471.etapta bildirimde bulunarak izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 17'e bölündü
deadline (64.1/64.2/+0.1/%-0.16)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (59.7///%)kilosu sabit

bluegreeneyes (69.5/69.4/0.1/%0.14)
Merops (78.1/75.6/2.5/%3.20)
myssteriouss (72.4/72.2/0.2/%0.28)
siderolites (81/80.7/0.3/%0.37)

1.Takım Ortalaması: %0.550

Geçen haftamızı bir hatırlayalım

günaydın kızlar..beni sabit yazar mısınız 75,60 geçen hafta..geç kaldığım için tartılamadım.keyıfsizlikten yataktan kalkamadığım için..
canım seninle de konuşamadık hiç ben whatsapp'ı falan sildim hep,diğer yerleri de dondurdum. çok vaktimi alıyor diye,bir şey olursa soracağın falan buradan dürt beni

***1.Takım 489.Etap***
ApriL_2007 (58.5/58.1/0.4/%0.68)
afrodit26 (59.7/59.6/0.1/%0.17)
bluegreeneyes (69.4/69.3/0.1/%0.14)
Merops (75.6///%)kilosu sabit
myssteriouss (72.2///%)kilosu sabit
siderolites (80.7///%)bildirimde bulunmadı

1.Takım Ortalaması: %0.165

Son düzenleme:
ApriL_2007 dogru ise yuzdem soyle:

87 / 85,8 / 1,2 / %0,69 (yüzde ikiye bölündü)

Bebeğim geçen hafta da 85.8 miş kilon. Bu hafta aslında listeye girme haftan fakat sabit kalmışsın. Geçen hafta/bu hafta arasındaki fark alınacaktı. Haftaya alalım ne dersin kilo vermiş olarak başlangıç yapman daha iyi olacak hemde sana da ayrı bir hırs olur :))))))

Sen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur

Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorum haftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm

ApriL_2007 dogru ise yuzdem soyle:

87 / 85,8 / 1,2 / %0,69 (yüzde ikiye bölündü)

Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlış Tatlimmm

Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi gün sende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme

günaydın kızlar..beni sabit yazar mısınız 75,60 geçen hafta..geç kaldığım için tartılamadım.keyıfsizlikten yataktan kalkamadığım için..

Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu

cuma sabahları mı tartılıyor?

Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka

Yaaa sen süppersin canım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee

ApriL_2007 canm 59.6 sanırım önceki 59.7idi

Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.

Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.3

Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimm sohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes

Kaptanm çok yogundum bu ara pazartesi geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…