dagatesi ben 67 olunca izne ayrıldım artık,birden 20 kilo verince dedim bir dur :) yazın başında hatırlarsan şey diyordum ekim gelince hiçbir şey yapamayacağım,hazır yazken kurtulayım şu kilolardan. gerçekten de öyle oldu. izinden biraz geç dönerim gibi,menülerimin de saati maati kayınca yazmayı bıraktım artık.@afrodit26 hayirdir canim ne ignesi?
deadline yoksun yokum yokuz yine :))
fitblack neredesin yaa. Sensiz bir takim hayal etmemistim hiiic.
aprilim bugun tartildim. 63 ile birakmistim enson 61.7yim. Boylece hic dogum kilom kalmadi altina inmis oldum. Darisi 59 lara insallah :)
canım bizim minnoş kedi nasıl? alışabildi mi yeni yuvasına? ne zamandır aklımda sana soracağım unutup duruyorumApriL_2007 canm 59.6 sanırım önceki 59.7idi
canım seninle de konuşamadık hiçgünaydın kızlar..beni sabit yazar mısınız 75,60 geçen hafta..geç kaldığım için tartılamadım.keyıfsizlikten yataktan kalkamadığım için..
kaptanım benim gelmeme daha çok varEvvet sonundateşekkür ederim canımm. Sende gel de mezun olalım zaten özlüyorum
hoş geldin :) biraz diyetle biraz sporla biraz da bebiş peşinde verirsin bence o kiloları
ben de bir ay kadar önce katıldım. 30 yaşındayım, 2,5 senelik evliyim, mühendisim, özel bir şirkette yöneticiyim ama en yakın zamanda ev hanımlığına terfi etmeyi planlıyorum :) çocuk yok, bu sene bir kaybım var maalesef, umarım en kısa zamanda yenisi gelir diye bekliyoruz.
kaptancım günaydınlar, bu haftayı berbat geçirdiğim için sabah korkarak uyandım resmen. kim bilir kaç kilo aldım dedim. almamışııııım. ama vermemişim de.
geçen hafta : 72,20
güncel :72,20
fark : 0
Canim öyle bir menüm Yok kizim alerjik egzama baharatli salcali asitli yiyeceklerden uzak duryorum ve emmène bitek sabahlari tüktiorum ve 2 litre su iciorum ama spor yapamadim kizim cok hareketli ilgili pesinde kosmaktan ama baslamak istiorum evimde kosu bandim da var yardimci olurlarsa menülerde tiyo verirlerse cok sevinirim
günaydın kızlar..beni sabit yazar mısınız 75,60 geçen hafta..geç kaldığım için tartılamadım.keyıfsizlikten yataktan kalkamadığım için..
cuma sabahları mı tartılıyor?
@afrodit26 hayirdir canim ne ignesi?
deadline yoksun yokum yokuz yine :))
fitblack neredesin yaa. Sensiz bir takim hayal etmemistim hiiic.
aprilim bugun tartildim. 63 ile birakmistim enson 61.7yim. Boylece hic dogum kilom kalmadi altina inmis oldum. Darisi 59 lara insallah :)
ApriL_2007 canm 59.6 sanırım önceki 59.7idi
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 69.3
kaptanım benim gelmeme daha çok varyoluna koymam gereken çok şey var. sen mezun ol ben seni takip ederim hem
valla çokYaaaa ne kadar çok?? Oldu mu ki şimdi ama böylekimi sevsek kaçıyor bidaha sevmicem
Kaptanm çok yogundum bu ara pazartesi geliyorumSen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur
Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorumhaftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm
Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlışTatlimmm
Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi günsende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme
Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu
Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka
Yaaa sen süppersincanım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee
Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.
Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimmsohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes
valla çokya da gelip haftada 100 gr veririm beni öyle kabul edersen al takıma
Kaptanm çok yogundum bu ara pazartesi geliyorum
ahahahKüstüm100 gram la kilo mu gider hahah yandın sen napalım sende etli butlu kalırsın öylede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?