- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ahahahbir süre sadece o yüzden hiç gelmeyeyim şimdilik etli butlu kalmayacağım hiç de bile
Seni seviyorum huysuzzzz ve tatli kadin olsada
aa nasııılSeninde sonun deadline gibi olacak. Bak buraya da yazdımgöreceğiz...
Neyse etiketleyeyim de dedikodu yaptık duysundeadline
Doğru söylüyorsun canım dikkat edicem daha sk gelmeye :) bnde aklım burda ama elim etmiyor cogu zaman gece elim boşa çıkıyor o zaman da kimse olmuyor diye yazamıyorumSen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur
Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorumhaftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm
Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlışTatlimmm
Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi günsende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme
Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu
Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka
Yaaa sen süppersincanım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee
Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.
Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimmsohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes
Seni seviyorum huysuzzzz ve tatli kadin olsada
Seker sirine olarak degistir
aa nasıııl
ya kaptanım benim etim çok yumuşak,spor hocamla da konuştuk kas kütlemi arttırmam lazım bu dönemde. vegan beslendiğim için de bu zaman alıyor,profesyonel destek alıyorum yani. kendi tembelliğimden değil vallahibana kalsa var ya 3 ayda veririm kalan bütün kilolarımı ama işte ben de hemen verip kurtulmak istiyorum yoksa...
Doğru söylüyorsun canım dikkat edicem daha sk gelmeye :) bnde aklım burda ama elim etmiyor cogu zaman gece elim boşa çıkıyor o zaman da kimse olmuyor diye yazamıyorum
ayy çok sevindim alışmıştır o zaman iyi kötü,evet muhakkak görmeye git ki terk edilmiş gibi hissetmesinCanım kuzumu girmeye gidicez pazar günü teyzeyi arayıp soruyorum arada hava iui olduğu zamanlar çıkarıyorum gezip geliyor diyor iyi diyor ama denk gelip gidemedim ruyalarima giriyor artıkfitblack
kaptanım şu an çok ufak ufak çalışıyorum zaten zaman ayıramıyorum fazla yarım yamalağım. ama düzgün bir spor rutini oluşturunca sizinle paylaşmadan durur muyum,buraya yazmak ayrı bir motivasyon zatenAyyyy demi ya deadline gibi olmak senide ürperttisalona gittiğini bilmiyordum nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun? Bizede arada taktik ver
Canm yanlış anlamazsan merak ettim bebis için hiç dr.a gitmiş miydiniz sorun var mı yok mu diyeSen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur
Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorumhaftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm
Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlışTatlimmm
Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi günsende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme
Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu
Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka
Yaaa sen süppersincanım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee
Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.
Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimmsohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes
Tamam tatlım :)Bende seviyorum seniii bebemmmtatlı insana tatlı gelirim evettt
Ayyyy demi ya deadline gibi olmak senide ürperttisalona gittiğini bilmiyordum nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun? Bizede arada taktik ver
Olsunnn sen yaz mutlaka cevap gelir. Ben genelde zaten herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorumcanımmmm
Yok canm onu görmeden yapamam zaten bugün içim sizladi kargo geldi netten sipariş vermiştim o hemen kutuyu açınca içine atlar kutuda saklanırdı oyun oynardı gorevliden kutuyu alırken ağlamamak için kendimi zor tuttum çok özlüyorum onuayy çok sevindim alışmıştır o zaman iyi kötü,evet muhakkak görmeye git ki terk edilmiş gibi hissetmesin
Canm yanlış anlamazsan merak ettim bebis için hiç dr.a gitmiş miydiniz sorun var mı yok mu diye
Ben dünün cuma olduğunu unuttum desem inanır mısınız? Ne olacak şimdi gece sabaha karşı uyanınca aklıma geldi atılacak mıyım ceza mı yiyeceğim moralim bozuldusiderolites Canımmm hani bildirim??
Ben dünün cuma olduğunu unuttum desem inanır mısınız? Ne olacak şimdi gece sabaha karşı uyanınca aklıma geldi atılacak mıyım ceza mı yiyeceğim moralim bozuldu
Menünü çok beğendimDünkü menüm
Sabah/öğle 13 (geç kalktım)
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
İki dilim ekmek
Domates Salatalık biber
Ara 16
1 bardak süt
3 adet yulaflı bisküvi
Akşam 19
6 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
Ara 22
1 elma
Yeşil çay
1 saat yürüyüş
2.5 lt su
Günaydın hanımlar dün bsşlayamadım diyete ama spora başladım
40 dk pilates +20 dk eliptik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?