Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Seninde sonun deadline gibi olacak. Bak buraya da yazdım göreceğiz...

Neyse etiketleyeyim de dedikodu yaptık duysun deadline
aa nasıııl
ya kaptanım benim etim çok yumuşak,spor hocamla da konuştuk kas kütlemi arttırmam lazım bu dönemde. vegan beslendiğim için de bu zaman alıyor,profesyonel destek alıyorum yani. kendi tembelliğimden değil vallahi bana kalsa var ya 3 ayda veririm kalan bütün kilolarımı ama işte ben de hemen verip kurtulmak istiyorum yoksa...

Doğru söylüyorsun canım dikkat edicem daha sk gelmeye :) bnde aklım burda ama elim etmiyor cogu zaman gece elim boşa çıkıyor o zaman da kimse olmuyor diye yazamıyorum

Canım kuzumu girmeye gidicez pazar günü teyzeyi arayıp soruyorum arada hava iui olduğu zamanlar çıkarıyorum gezip geliyor diyor iyi diyor ama denk gelip gidemedim ruyalarima giriyor artık fitblack

Seni seviyorum huysuzzzz ve tatli kadin olsada
Seker sirine olarak degistir

Bende seviyorum seniii bebemmm tatlı insana tatlı gelirim evettt

Ayyyy demi ya deadline gibi olmak senide ürpertti salona gittiğini bilmiyordum nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun? Bizede arada taktik ver

Doğru söylüyorsun canım dikkat edicem daha sk gelmeye :) bnde aklım burda ama elim etmiyor cogu zaman gece elim boşa çıkıyor o zaman da kimse olmuyor diye yazamıyorum

Olsunnn sen yaz mutlaka cevap gelir. Ben genelde zaten herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canımmmm

Canım kuzumu girmeye gidicez pazar günü teyzeyi arayıp soruyorum arada hava iui olduğu zamanlar çıkarıyorum gezip geliyor diyor iyi diyor ama denk gelip gidemedim ruyalarima giriyor artık fitblack
ayy çok sevindim alışmıştır o zaman iyi kötü,evet muhakkak görmeye git ki terk edilmiş gibi hissetmesin

Ayyyy demi ya deadline gibi olmak senide ürpertti salona gittiğini bilmiyordum nasıl gidiyor peki neler yapıyorsun? Bizede arada taktik ver
kaptanım şu an çok ufak ufak çalışıyorum zaten zaman ayıramıyorum fazla yarım yamalağım. ama düzgün bir spor rutini oluşturunca sizinle paylaşmadan durur muyum,buraya yazmak ayrı bir motivasyon zaten

Canm yanlış anlamazsan merak ettim bebis için hiç dr.a gitmiş miydiniz sorun var mı yok mu diye

Tamam tatlım :)

ayy çok sevindim alışmıştır o zaman iyi kötü,evet muhakkak görmeye git ki terk edilmiş gibi hissetmesin
Yok canm onu görmeden yapamam zaten bugün içim sizladi kargo geldi netten sipariş vermiştim o hemen kutuyu açınca içine atlar kutuda saklanırdı oyun oynardı gorevliden kutuyu alırken ağlamamak için kendimi zor tuttum çok özlüyorum onu

Canm yanlış anlamazsan merak ettim bebis için hiç dr.a gitmiş miydiniz sorun var mı yok mu diye

Canımmm yok ne yanlış anlaması gittik de bir sorun çıkmadı gözüken. Zaten 5 yıl önce bir düşük oldu. Oyüzden gittiğim drlar hamile kaldığın için yine kalırsın büyük problem yoktur dediler. Ama 2017 de tedaviye başlayacağım karar verdim olursa olur olmazsada nasip deriz en azından.

Ben dünün cuma olduğunu unuttum desem inanır mısınız? Ne olacak şimdi gece sabaha karşı uyanınca aklıma geldi atılacak mıyım ceza mı yiyeceğim moralim bozuldu

Yokkk canım ne cezası sadece haftaya kilo yüzden ikiye bölünecek. Bunun sadece takıma zararı var,kilo veren arkadaşlarımızın emeğine yazık oluyor bildirim yapmamak. Olabilir insanlık hali unutmak son günlerde de zaten koptun takımdan gelmiyorsun ki canım aklına gelsin ondan da olmuş olabilir. Tel numaranda yok bende dün baktım özelden yazacaktım mümkünse Verde bidaha aksaklık olduğunda haber veririm. Genelde herkesin var öyle iyi oluyor

Dünkü menüm

Sabah/öğle 13 (geç kalktım)
1 yumurta haslama
2 dilim peynir
İki dilim ekmek
Domates Salatalık biber

Ara 16
1 bardak süt
3 adet yulaflı bisküvi

Akşam 19
6 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran

Ara 22
1 elma
Yeşil çay

1 saat yürüyüş
2.5 lt su

Menünü çok beğendim

Günaydın hanımlar dün bsşlayamadım diyete ama spora başladım
40 dk pilates +20 dk eliptik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…