Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Rabbim gönlüne göre versin o halde canm inşallah tez zamanda

Çok uykusuzum günler birbirine giriyor hafta Nasıl başlıyor Nasıl bitiyor anlamadım tel numaramı özelden yazıyorum

Kızlar çok yoğunum ancak fırsat buldum nabersiniz??? Nasıl geçiyor tartı günü? Şimdi geçmişi okuyacağım sonra yine görüşürüz

Ben zaten listelere girmemistm, bu grup isinden vazgectm kaptan. Bu kadar bebegime odakliyken motive olamadm. Eskisi gibi giremiyorm da zaten, yapamadm grupla da. En iyisi tek basima biraz daha cabalim. Size basarili kilo vermeler diliyorm.

Canım çok canımı sıktılar bu hafta, o yüzden ciddi düşünüyorum bırakmayı.

Siz de mi bebek istiyorsunuz, bilmiyordum :) umarım dilediğiniz zaman hemencik olur. Ben bugün doktordaydım. Şükür iyi sonuçlar aldım. Sadece yumyumu kaçırdık galiba bu ay. Dört ay bıraktı doktor kendi halimize. Olmazsa aşılama veya tüp bebiş olacak herhalde.

Cok tesekkür ederim Canim herkes gördügüm kadariyla arkadas dost olmus ne güzel Canim kilom 68.4 dün girdim diyete Daha az yiyorum cikolata abur cubur Yok ama incir kurusu kadar bitter cikolata yiyorum

Kizlar ne güzel dost olmussunuz Benim dünkü menüm
Sabah
Ïki dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Kibrit k. beyaz peynir
2 dilim salam
Bir tatli k. sürme peynir ve bir bardak cay Tabi seker bir kasiga indi
Öglen
bir kuru incir ve kuru incir kadar bitter cikolata
Aksam
1 dilim siyah ekmek
1 tabak sebzeli haslama
Ve günlük 2 litre su ve kizimla 1 saat yürüyüs yaptim aksamda 20 dk kosu bandinda kosar gibi yürüdüm

Bugünse
Sabah
Bir bardak cay 2 dilim ev ekmegi 2 salam 3 zeytin bir dilim kasar peynir ve kibrit k. kadar beyaz peynir
Öglen
1 tane sosis kizartilmis
Aksam
Dünkü haslama ama bugün cikolatayi kacirdim ve alisveris bahanesiyle dolastim aksam yarim saat kosu bandinda kostum kizim gec kalkio gec yatip ondan düzensiz bide burda sebze cok Yok daha dogrusu evimizde pek yiyen Yok emziriorum ve alerjik bir kizim var meyvelerin hepsi yasak sizce düzeltmem gereken bisey varmi Bide özel gündeyim tartilmam dogrumu

Canim guzel ama ogle yemeklerin cok zayif kalmis

Canim guzel ama ogle yemeklerin cok zayif kalmis
Canim kizim gec kalkio saat basi emmeye kalkioruz ve onundA etkisi var kahvalti 9 veya 10 olunca öglene pek acikmiorum Bide malesef yaramazim ayagimda uyuyo kalkana kadar bekliorum ozamanda öglen kacmis oluo bu arada tesekkür ederim

Gunaydin hanimlar iyi pazarlar
Dunku menum:
Sabah 1 bardak sekersiz sutlu kahve(ogleye dogru kalktim)

2 saat sonra yesilcay badem + kuru uzum (ara ogun)

Ikindi vakti: firinda tavuk patates yemegi bir dilim ekmek ile + kornison tursu

Aksam: lavassiz marul ile 4 adet cigkofte

Su:2lt
Spor: 20 dk sabah pilatesi+20 dk eliptik bisiklet+20 dk aksam pilatesi

günaydınlar, iyi haftalar,

yeni bir aya merhaba diyeceğimiz bu haftanın herkes için çok güzel geçmesini; isteyene aşk, isteyene bebiş, isteyene şans ve en önemlisi sağlık ve kilo kaybı getirmesini diliyorum.

geçen hafta baya salmıştım ama bu hafta toparlamak için kendime söz verdim.

günaydın kızlar nasılsınız?pazartesi sendromu yaşıyor musunuz siz de benim gibi :) geçen hafta bol bol yiyip 2 kg geri almış bulunuyorum..dünden deri diyete başladım yine..şu stresi kontrol etme işini halletmem lazım bir an evvel..sorun çözüldü ben düzeldim.hep böyle oluyor canımı sıkıyor bu durum.

canım çooook amin ..hepimizin ihtiyacı olan şeyler..:)

bugün ki menüm şöyle olacak

sabah 3 dilim eski kaşar,1 dilim beyaz peynir,6 7 zeytin,1 domates

öğle 12,30 1 tabak ıspanak,1 kase cacık

spordan önce akşam 17,30 1 tabak ton balıklı salata

spor 1,5 saati bulur inş ( yol durumuna göre )

su 2 lt

yaşamaz mıyım canım, hele ki artık o kadar bunaldım ki iş yerinden bir an önce çıkıp gitmek istiyorum. ben almamışım geçen hafta ama bu hafta dikkat edip vermem lazım. listede değilken bir haftada ne güzel vermiştim. şimdi gitmiyor pis kilolar.

ApriL_2007 kaptanın bişey soracağım..ben listeden bir süre çıksam ama yine burda olsam oluyor mu?Ne zaman tartılsam kilo versem motivasyonum inanılmaz bozuluyor.bu ay sonuna kadar kendimi deneyip tartılmayayım diyorum.böylece bozmadan devam ederim..bilemedim..şu duygusal açlıkla uğraşmak çok yordu.bir de böyle deneyeyim..izinli mi olmuş oluyorum böylece.

ben de çok sıkıldım canım işimden..evim çapa da işim bahçeşehir..3.köprü yüzünden trafik berbat.spora gidemedim son zamanlarda pek..bide üstüne kilo veremiyorum sürekli al ver cidden çok sıkıldım..elimden geleni yapıyorum ama en ufak bişeyde yemeğe saldırıyorum..iradem sıfırlandı sanki şaka gib.

Kızlar selam bel Ağrı'sından ölmek üzereyim başım çatlıyor ama bugün kendime Çek'i düzen veriyorum hergün menü yazacağım yoksa olmuyor 15-20 gündür 2 öpün yiyorum be olmuyor kendimi buzdolabımın önümde aranırken buluyorum arada ağzıma attıklarım 5 öğün oluyor be ben şişman olduğum için çok mutsuzum ama çikolata yemediğim içinde mutsuzum Nasıl olacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…