Rabbim gönlüne göre versin o halde canm inşallah tez zamandaCanımmm yok ne yanlış anlamasıgittik de bir sorun çıkmadı gözüken. Zaten 5 yıl önce bir düşük oldu. Oyüzden gittiğim drlar hamile kaldığın için yine kalırsın büyük problem yoktur dediler. Ama 2017 de tedaviye başlayacağım karar verdim olursa olur olmazsada nasip deriz en azından.
Çok uykusuzum günler birbirine giriyor hafta Nasıl başlıyor Nasıl bitiyor anlamadım tel numaramı özelden yazıyorumYokkk canım ne cezası sadece haftaya kilo yüzden ikiye bölünecek. Bunun sadece takıma zararı var,kilo veren arkadaşlarımızın emeğine yazık oluyor bildirim yapmamak. Olabilir insanlık hali unutmak son günlerde de zaten koptun takımdan gelmiyorsun ki canım aklına gelsin ondan da olmuş olabilir. Tel numaranda yok bende dün baktım özelden yazacaktım mümkünse Verde bidaha aksaklık olduğunda haber veririm. Genelde herkesin var öyle iyi oluyor
Kızlar çok yoğunum ancak fırsat buldumnabersiniz??? Nasıl geçiyor tartı günü? Şimdi geçmişi okuyacağım sonra yine görüşürüz
Sen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur
Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorumhaftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm
Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlışTatlimmm
Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi günsende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme
Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu
Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka
Yaaa sen süppersincanım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee
Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.
Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimmsohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes
Cok tesekkür ederim Canim herkes gördügüm kadariyla arkadas dost olmus ne güzel Canim kilom 68.4 dün girdim diyete Daha az yiyorum cikolata abur cubur Yok ama incir kurusu kadar bitter cikolata yiyorumSen ciddi ciddi işi bırakacaksın bu gidişle sanki:)))))) yoruluyorsun dimi cicim zor bilirim çalışmak bende bıktım çıktım. Birde bebek istiyoruz ya sıfır stres istedim kafayı boşaltmak içinde bu lazım sakinlik, huzur
Ehhhh oda iyi zaten artıları hiç sevmiyorumhaftaya da eksiler gelir umut dünyası işte öyle diyelim öyle olsun cicimmmmm
Doğru hesaplamışsın fakat ikiye bölmek ve kilolar yanlışTatlimmm
Canım zaten bizimde menü dediğimiz öyle planlaması yapılmış şeyler değil gün içinde ne yiyorsak onu yazıyoruz ertesi günsende yazarsın bizde sana yorum yaparız destek oluruz Aaaa bak ne güzel koşu bandı da var daha ne olsun hergün mutlaka yap mutlaka sporla çok kolay gider kilolar. Asla pes etme
Kuzummm neden keyifsizsin hala aynı konu mu
Evet canım haftada bir kez cuma sabahı aç karnına tartılıp yazıyoruz. Mutlaka
Yaaa sen süppersincanım bari gelde öyle kendi kendine vermek olmaz takıma yararın olsun mezun ederiz. Olmaz öyleee
Canımmm lütfen daha sık gel sohbete muhabbete, hiç gelmiyorsun artık özlüyoruz.
Bir tane kaçak daha sen nerelerdesin bakimmsohbet yok artık mızıkçılık yapmaaaa bluegreeneyes
Kizlar ne güzel dost olmussunuz Benim dünkü menüm
Sabah
Ïki dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Kibrit k. beyaz peynir
2 dilim salam
Bir tatli k. sürme peynir ve bir bardak cay Tabi seker bir kasiga indi
Öglen
bir kuru incir ve kuru incir kadar bitter cikolata
Aksam
1 dilim siyah ekmek
1 tabak sebzeli haslama
Ve günlük 2 litre su ve kizimla 1 saat yürüyüs yaptim aksamda 20 dk kosu bandinda kosar gibi yürüdüm
Bugünse
Sabah
Bir bardak cay 2 dilim ev ekmegi 2 salam 3 zeytin bir dilim kasar peynir ve kibrit k. kadar beyaz peynir
Öglen
1 tane sosis kizartilmis
Aksam
Dünkü haslama ama bugün cikolatayi kacirdim ve alisveris bahanesiyle dolastim aksam yarim saat kosu bandinda kostum kizim gec kalkio gec yatip ondan düzensiz bide burda sebze cok Yok daha dogrusu evimizde pek yiyen Yok emziriorum ve alerjik bir kizim var meyvelerin hepsi yasak sizce düzeltmem gereken bisey varmi Bide özel gündeyim tartilmam dogrumu
Canim kizim gec kalkio saat basi emmeye kalkioruz ve onundA etkisi var kahvalti 9 veya 10 olunca öglene pek acikmiorum Bide malesef yaramazim ayagimda uyuyo kalkana kadar bekliorum ozamanda öglen kacmis oluo bu arada tesekkür ederimCanim guzel ama ogle yemeklerin cok zayif kalmis
canım seninle de konuşamadık hiçben whatsapp'ı falan sildim hep,diğer yerleri de dondurdum. çok vaktimi alıyor diye,bir şey olursa soracağın falan buradan dürt beni
günaydınlar, iyi haftalar,
yeni bir aya merhaba diyeceğimiz bu haftanın herkes için çok güzel geçmesini; isteyene aşk, isteyene bebiş, isteyene şans ve en önemlisi sağlık ve kilo kaybı getirmesini diliyorum.
geçen hafta baya salmıştım ama bu hafta toparlamak için kendime söz verdim.
günaydın kızlar nasılsınız?pazartesi sendromu yaşıyor musunuz siz de benim gibi :) geçen hafta bol bol yiyip 2 kg geri almış bulunuyorum..dünden deri diyete başladım yine..şu stresi kontrol etme işini halletmem lazım bir an evvel..sorun çözüldü ben düzeldim.hep böyle oluyor canımı sıkıyor bu durum.
yaşamaz mıyım canım, hele ki artık o kadar bunaldım ki iş yerinden bir an önce çıkıp gitmek istiyorum. ben almamışım geçen hafta ama bu hafta dikkat edip vermem lazım. listede değilken bir haftada ne güzel vermiştim. şimdi gitmiyor pis kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?