Ben zaten listelere girmemistm, bu grup isinden vazgectm kaptan. Bu kadar bebegime odakliyken motive olamadm. Eskisi gibi giremiyorm da zaten, yapamadm grupla da. En iyisi tek basima biraz daha cabalim. Size basarili kilo vermeler diliyorm.
Canım çok canımı sıktılar bu hafta, o yüzden ciddi düşünüyorum bırakmayı.
Siz de mi bebek istiyorsunuz, bilmiyordum :) umarım dilediğiniz zaman hemencik olur. Ben bugün doktordaydım. Şükür iyi sonuçlar aldım. Sadece yumyumu kaçırdık galiba bu ay. Dört ay bıraktı doktor kendi halimize. Olmazsa aşılama veya tüp bebiş olacak herhalde.
Cok tesekkür ederim Canim herkes gördügüm kadariyla arkadas dost olmus ne güzel Canim kilom 68.4 dün girdim diyete Daha az yiyorum cikolata abur cubur Yok ama incir kurusu kadar bitter cikolata yiyorum
Bugünse
Sabah
Bir bardak cay 2 dilim ev ekmegi 2 salam 3 zeytin bir dilim kasar peynir ve kibrit k. kadar beyaz peynir
Öglen
1 tane sosis kizartilmis
Aksam
Dünkü haslama ama bugün cikolatayi kacirdim ve alisveris bahanesiyle dolastim aksam yarim saat kosu bandinda kostum kizim gec kalkio gec yatip ondan düzensiz bide burda sebze cok Yok daha dogrusu evimizde pek yiyen Yok emziriorum ve alerjik bir kizim var meyvelerin hepsi yasak sizce düzeltmem gereken bisey varmi Bide özel gündeyim tartilmam dogrumu
Canim kizim gec kalkio saat basi emmeye kalkioruz ve onundA etkisi var kahvalti 9 veya 10 olunca öglene pek acikmiorum Bide malesef yaramazim ayagimda uyuyo kalkana kadar bekliorum ozamanda öglen kacmis oluo bu arada tesekkür ederim
günaydınlar, iyi haftalar,
yeni bir aya merhaba diyeceğimiz bu haftanın herkes için çok güzel geçmesini; isteyene aşk, isteyene bebiş, isteyene şans ve en önemlisi sağlık ve kilo kaybı getirmesini diliyorum.
geçen hafta baya salmıştım ama bu hafta toparlamak için kendime söz verdim.
Günaydın kızlarsonunda normale donebildim geldim artk... Ama hala uykumu alamamisim esniyorum sabahtan beri...
ApriL_2007 kaptanın bişey soracağım..ben listeden bir süre çıksam ama yine burda olsam oluyor mu?Ne zaman tartılsam kilo versem motivasyonum inanılmaz bozuluyor.bu ay sonuna kadar kendimi deneyip tartılmayayım diyorum.böylece bozmadan devam ederim..bilemedim..şu duygusal açlıkla uğraşmak çok yordu.bir de böyle deneyeyim..izinli mi olmuş oluyorum böylece.
Kızlar selam bel Ağrı'sından ölmek üzereyim başım çatlıyor ama bugün kendime Çek'i düzen veriyorum hergün menü yazacağım yoksa olmuyor 15-20 gündür 2 öpün yiyorum be olmuyor kendimi buzdolabımın önümde aranırken buluyorum arada ağzıma attıklarım 5 öğün oluyor be ben şişman olduğum için çok mutsuzum ama çikolata yemediğim içinde mutsuzum Nasıl olacak bu iş
merhaba canlarım ciğerlerimmmm.. artık hergün sizinleyim. ama listeye grimem en az 1 ayı bulur. acayip kilo aldım maalesef.. yarın diyetisyen arkadaşım doğum izninden dönüyor ve ben yeniden sahalardaaaaaa...
kaç kiloyum bilmiyorum en son 73-74 leri görmüştüm .. yarın hem kiloma hem yağ oranıma bakılacak.. sizi çoook seviyorummm
Çilek mobilya yüzünden ağrılarım:) büyük kızımda da çilek Bebek yatağı kullanıyorduk bunda da korkuluklar sabit ve yatak derinde bebeği alayım bırakayım dedikçe bütün ağırlık belime geliyor bir de doğru düzgün dinlenemiyorum o yüzden Allah başka dert vermesin inşallah :)Niye böyle ağrılar oldu ki canımm? Geçmiş olsun. İşte az öğün yediğinden saldırdın hep, menü yaz da daha disipline ol. Zaten yedikçe mutsuz oluyoruz biz. Çikolata olayına sabret kuzum bak inan sonra yemedikce mutlu olacaksın. Her bağımlılık 21 gün dayanma ile kurtulunur bunuda unutma
Canımmm hoşgeldinÇokkk sevindmm. Olsun gider o fazlalıklar sen gelde,yap da diyet gerisi cokkkkk kolay. Diyetisyen kontrolünde olman zaten iyiii toktorcummmm sahalar senin
ben de çok sıkıldım canım işimden..evim çapa da işim bahçeşehir..3.köprü yüzünden trafik berbat.spora gidemedim son zamanlarda pek..bide üstüne kilo veremiyorum sürekli al ver cidden çok sıkıldım..elimden geleni yapıyorum ama en ufak bişeyde yemeğe saldırıyorum..iradem sıfırlandı sanki şaka gib.
Canım iş konusunda herşeyin hayırlısı olsun. Evet istiyoruz canım artık eee evleneli 9 sene oldu zamanı geldi. İnşaAllah ikimizde hamile kalırız en kısa zamandane güzel bak sonuçlar sevindim. Dört ay bakalım neler olcak belki kendiliğinden olur. Bak o dahada güzel olur :)))))))
Ayyyy bu nasıl güzel dualaraminnnnnn sevgi pıtırcığı :))))))) sözünü de tutabilmen dileğiyle öpüyorum seni...
QUOTE]
ikimiz için de hayırlısı olsun canım. dediğin gibi minikler umarım en kısa zamanda konar göbüşlerimize. evet sonuçlar beni de rahatlattı.
sabah sevgi pıtırcığı olayım dedim tatlım, belki daha güzel geçer haftamız. baksana herkes depresyon modunda. sözümü tutucam inş bu hafta. ben de çoook öptüm.
Çilek mobilya yüzünden ağrılarım:) büyük kızımda da çilek Bebek yatağı kullanıyorduk bunda da korkuluklar sabit ve yatak derinde bebeği alayım bırakayım dedikçe bütün ağırlık belime geliyor bir de doğru düzgün dinlenemiyorum o yüzden Allah başka dert vermesin inşallah :)
Bugün ki menüm ;
Kahvaltı:5 kuru kayısı 1 bardak süt
Öğlen:1 yumurtalı omlet domates salatalık 5 zeytin 3 dilim ekmek peynir
Ara : 1 avuç ay çekirdeği
Akşam :ton balıklı salata 3 dilim ekmek 3 mandalina
Bitki çayı içip uyurum sanırım 2-3 lt su içtim 150 tane ip atladım çok gerginin Haa unutmadan 1 tatlı kaşığı bal yedim
Merhaba bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, domates, light peynir, pastirma, sekersiz sutlu kahve
Oglen sutlu kahve ictim kizimi gezdirdim yarim saat kadar, banyo ettirdim, ev isleri derken vakit nasil gecti anlamadim acikmadim da
Aksam da bir kase tarcinli yogurt yedim
1 mil leslie ile.
Tamam canım sen bilirsin. İstediğin zaman yine gelebilirsinsanada başarılar dilerim...
Canım iş konusunda herşeyin hayırlısı olsun. Evet istiyoruz canım artık eee evleneli 9 sene oldu zamanı geldi. İnşaAllah ikimizde hamile kalırız en kısa zamandane güzel bak sonuçlar sevindim. Dört ay bakalım neler olcak belki kendiliğinden olur. Bak o dahada güzel olur :)))))))
Teşekkürler canımm evet çok güzel dostuz biz burada. Zamanla da yeni arkadaşlarımızı da ekliyoruz bu ortama süper oluyor. Zaten herkes kendini belli ediyor yakın sürede. Sanada başarılar dilerim bu diyet sürecinde...
Canım bidahakine saatleride ekleyerek yazarsın yorumlamak daha iyi olur. Sebze,meyve,et,süt,peynir bunlar çok önemli. Aburcuburdan uzak dur. Spor yap bakkk ne güzel kilolar vereceksin...
Olsun mutlaka saat ikide bir öğle yemeği ye,mesela bir tabak yemek +yoğurt gibi. Bu senin metabolizmanın çalışmasını sağlar....
Ayyyy bu nasıl güzel dualaraminnnnnn sevgi pıtırcığı :))))))) sözünü de tutabilmen dileğiyle öpüyorum seni...
Ohhhh be hoşgeldinsevindim normale döndüğüne...
Olurr canım tabii ki izinli yazarım bu cuma ama sen hep gelbiraz dinlenmeye ihtiyacın var senin. Belki herşey yolunda gider daha sen canını sıkma bebeğim...
Ruhen çok gerginim uykusuzluk mudur nedir, 7/24 çikolata yaş pasta yemek istiyorum :) sabah 6 gibi uyanıyorum büyük kızıma kahvaltı yaptırıp bebeği emziriyorum saat o ara 9 oluyor, hemen birşeyler atıyorum ağzıma süt içiyorum , sonra bebeği uyut ortalığı topla sil süpür 11-12 oluyor kahvaltı öğlene kayıyor:)Nelere sebep olmuş o öyle yaa geçmiş olsun....
Canımmm kahvaltı olamamış. Öğle kahvaltı olmuş :))))) saatleride bidahakine belirterek yazarsan daha iyi anlarız. Gerginlik belinden mi ruhen mi??
Çok cokkkkk az yemişsin ama sen canım ya...
Kızlar selam bel Ağrı'sından ölmek üzereyim başım çatlıyor ama bugün kendime Çek'i düzen veriyorum hergün menü yazacağım yoksa olmuyor 15-20 gündür 2 öpün yiyorum be olmuyor kendimi buzdolabımın önümde aranırken buluyorum arada ağzıma attıklarım 5 öğün oluyor be ben şişman olduğum için çok mutsuzum ama çikolata yemediğim içinde mutsuzum Nasıl olacak bu iş
Ruhen çok gerginim uykusuzluk mudur nedir, 7/24 çikolata yaş pasta yemek istiyorum :) sabah 6 gibi uyanıyorum büyük kızıma kahvaltı yaptırıp bebeği emziriyorum saat o ara 9 oluyor, hemen birşeyler atıyorum ağzıma süt içiyorum , sonra bebeği uyut ortalığı topla sil süpür 11-12 oluyor kahvaltı öğlene kayıyor:)
Yarindan itibaren;
Seker
Beyaz un
Misir
Pirinc
Patates
Havuc
Bezelyeden uzak durmaya basliyorum
Cunku sekerim sinirda cikti
Günaydınnnnn beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?