Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba canlarım ciğerlerimmmm.. artık hergün sizinleyim. ama listeye grimem en az 1 ayı bulur. acayip kilo aldım maalesef.. yarın diyetisyen arkadaşım doğum izninden dönüyor ve ben yeniden sahalardaaaaaa...
kaç kiloyum bilmiyorum en son 73-74 leri görmüştüm .. yarın hem kiloma hem yağ oranıma bakılacak.. sizi çoook seviyorummm

Ben zaten listelere girmemistm, bu grup isinden vazgectm kaptan. Bu kadar bebegime odakliyken motive olamadm. Eskisi gibi giremiyorm da zaten, yapamadm grupla da. En iyisi tek basima biraz daha cabalim. Size basarili kilo vermeler diliyorm.

Tamam canım sen bilirsin. İstediğin zaman yine gelebilirsin sanada başarılar dilerim...

Canım iş konusunda herşeyin hayırlısı olsun. Evet istiyoruz canım artık eee evleneli 9 sene oldu zamanı geldi. İnşaAllah ikimizde hamile kalırız en kısa zamanda ne güzel bak sonuçlar sevindim. Dört ay bakalım neler olcak belki kendiliğinden olur. Bak o dahada güzel olur :)))))))

Cok tesekkür ederim Canim herkes gördügüm kadariyla arkadas dost olmus ne güzel Canim kilom 68.4 dün girdim diyete Daha az yiyorum cikolata abur cubur Yok ama incir kurusu kadar bitter cikolata yiyorum

Teşekkürler canımm evet çok güzel dostuz biz burada. Zamanla da yeni arkadaşlarımızı da ekliyoruz bu ortama süper oluyor. Zaten herkes kendini belli ediyor yakın sürede. Sanada başarılar dilerim bu diyet sürecinde...

Canım bidahakine saatleride ekleyerek yazarsın yorumlamak daha iyi olur. Sebze,meyve,et,süt,peynir bunlar çok önemli. Aburcuburdan uzak dur. Spor yap bakkk ne güzel kilolar vereceksin...

Canim kizim gec kalkio saat basi emmeye kalkioruz ve onundA etkisi var kahvalti 9 veya 10 olunca öglene pek acikmiorum Bide malesef yaramazim ayagimda uyuyo kalkana kadar bekliorum ozamanda öglen kacmis oluo bu arada tesekkür ederim

Olsun mutlaka saat ikide bir öğle yemeği ye,mesela bir tabak yemek +yoğurt gibi. Bu senin metabolizmanın çalışmasını sağlar....

Ayyyy bu nasıl güzel dualar aminnnnnn sevgi pıtırcığı :))))))) sözünü de tutabilmen dileğiyle öpüyorum seni...

Günaydın kızlar sonunda normale donebildim geldim artk... Ama hala uykumu alamamisim esniyorum sabahtan beri...

Ohhhh be hoşgeldin sevindim normale döndüğüne...

Olurr canım tabii ki izinli yazarım bu cuma ama sen hep gel biraz dinlenmeye ihtiyacın var senin. Belki herşey yolunda gider daha sen canını sıkma bebeğim...

Niye böyle ağrılar oldu ki canımm? Geçmiş olsun. İşte az öğün yediğinden saldırdın hep, menü yaz da daha disipline ol. Zaten yedikçe mutsuz oluyoruz biz. Çikolata olayına sabret kuzum bak inan sonra yemedikce mutlu olacaksın. Her bağımlılık 21 gün dayanma ile kurtulunur bunuda unutma

Canımmm hoşgeldin Çokkk sevindmm. Olsun gider o fazlalıklar sen gelde,yap da diyet gerisi cokkkkk kolay. Diyetisyen kontrolünde olman zaten iyiii toktorcummmm sahalar senin

Kızlar merhaba hafta sonu Çokkk yoğun geçti gelemedim pek kusura bakmayın. Bugünde geç kalktım ancak kendime geldim akşam olduuu ama birazdan spor yapacağım sonrada ütü başkada bişey yapmayacağım.

Eeee sizden naber??? Napıyorsunuz

Çilek mobilya yüzünden ağrılarım:) büyük kızımda da çilek Bebek yatağı kullanıyorduk bunda da korkuluklar sabit ve yatak derinde bebeği alayım bırakayım dedikçe bütün ağırlık belime geliyor bir de doğru düzgün dinlenemiyorum o yüzden Allah başka dert vermesin inşallah :)

benim hayalim şu an ev hanımlığına terfi etmek. sonrasında her gün yürüyüş, spor yapabileceğim.
trafiği tahmin edebiliyorum ve seni nasıl yıprattığını emin ol çok iyi biliyorum. her gün köprüde ben de azap çekiyorum resmen. ve o saatlerde evde olunca yemek ye yat şeklinde hiç olmaması gereken bir düzen oturuyor.

Bugün ki menüm ;
Kahvaltı:5 kuru kayısı 1 bardak süt
Öğlen:1 yumurtalı omlet domates salatalık 5 zeytin 3 dilim ekmek peynir
Ara : 1 avuç ay çekirdeği
Akşam :ton balıklı salata 3 dilim ekmek 3 mandalina
Bitki çayı içip uyurum sanırım 2-3 lt su içtim 150 tane ip atladım çok gerginin Haa unutmadan 1 tatlı kaşığı bal yedim

Merhaba bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, domates, light peynir, pastirma, sekersiz sutlu kahve
Oglen sutlu kahve ictim kizimi gezdirdim yarim saat kadar, banyo ettirdim, ev isleri derken vakit nasil gecti anlamadim acikmadim da
Aksam da bir kase tarcinli yogurt yedim
1 mil leslie ile.

Nelere sebep olmuş o öyle yaa geçmiş olsun....

Canımmm kahvaltı olamamış. Öğle kahvaltı olmuş :))))) saatleride bidahakine belirterek yazarsan daha iyi anlarız. Gerginlik belinden mi ruhen mi??

Çok cokkkkk az yemişsin ama sen canım ya...

Çok sağol canım.ben yine hep burdayım sadece bir ay en az tartılmak istemiyorum..tartıldığımda en azından biraz motivasyon olur..ne zaman cuma tartılıp kilo versem haftasonu çılgınca yemek yediğimi farkettim

Ruhen çok gerginim uykusuzluk mudur nedir, 7/24 çikolata yaş pasta yemek istiyorum :) sabah 6 gibi uyanıyorum büyük kızıma kahvaltı yaptırıp bebeği emziriyorum saat o ara 9 oluyor, hemen birşeyler atıyorum ağzıma süt içiyorum , sonra bebeği uyut ortalığı topla sil süpür 11-12 oluyor kahvaltı öğlene kayıyor:)

Ayy resmen ben de butun gun boyleydimm hem migren hem bel agrisi kus kus oldum sabahtan beri

Ne spor yapabildim ne de diyet
Makarna yedim birtabak bir de simit kndime gelince

Canım lütfen kendini salma, bırakma. Sen ilk önce kendini önemse ki herşey yolunda gitsin. İşte yanlış ,,bırak iş kalsın sen ilk önce kahvaltını yap senden değerli değil! Öğün saatlerin düzenli oldumu o gereksiz abur cubur istekleri de yok olacak inan bana

Yarindan itibaren;
Seker
Beyaz un
Misir
Pirinc
Patates
Havuc
Bezelyeden uzak durmaya basliyorum

Cunku sekerim sinirda cikti

Canımmm geçmiş olsun. Zaten hepimizin yememesi gereken şeyler. Kesinlikle çok dikkat et merak etme yemezsek ölmeyiz

bugüne dünkü menümü yazarak başlıyorum;

Sabah uyanınca bir bardak su,
kahvaltı 09:00 / çeyrek simit - 1 tk pınar beyaz - 1 bardak çay
öğlen 13:00 / 2 dilim kepekli unla yapılmış vegeteryan pizza, 1 soda
akşam 20:30 / 1 tabak mantar

2,5 litre su
bugün ara öğünlere de zaman bulacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…