Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
09:00 1 yeşil elma
09:45 1 nescafe, 7-8 kraker
12:00 1 tabak salata,5_6 kraker
14:00 1 murdum eriği
16:00 1 nescafe
17:30 3-4 zeytin
18:30 1 kâse çorba, fırında 1 incik 1 kanat 4-5 elma dilim patates, salata, 1 salkım üzüm
22:00 1 porsiyon
2 litre su
1 fincan karışık bitki çayı
Akşam oda taşıdım spor yapmaya halim kalmadı yarından itibaren sabah sporuna devam

diyetisyen arkadaşım döndü nihayeettttt... yuppiii yaşasın diyeeettt.. azarımı yedim tabii.. o beni en son tarttığında 65tim yağım da 22 kiloydu.. bugün 72.5 yağ 25 çıktı.. yağdan fazla almadığım için sevindim..
haftada 2 gün de reformer pilatese başlıyorum. öğle arası gidicez bir arkadaşla.. bugün hem kahvaltı yapmadığım hem de öğle arası sporda olacağım için az önce tost yedim.. yuppiiiii özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii

Canımmm inan dönmene bende çokkkk sevindim. Bakkk biraz dikkat etmeyince ne kadar çok alıyoruz. Biran önce başlayacak olman çok iyi, spor olması zaten dahada iyi. O zaman ne diyoruz, bol şanslar fit olacak bu sefer olacak İspanyolcum kendine güven.Sadece bilemedin 2 ay sabret, gör güzel sonucu

Canim cok tesekkür ederim TAMM tavsiyene uyacagim

Selam kizlar gecenki menüm
Sabah
Tabak yapmadim 3 dilim siyah ekmekle az az ortadan yedim karisik 2 bardak ihlamurla
Öglen
2 tas asure yedim
Aksam bir tabak pirasa bir dilim siyah ekmekle bol su
Dünkü menüm
Sabah
Yine ortadan yedim 2 dilim siyah ekmek ve bir bardak cay
Öglen
1 tas adire
Aksam ekmeksiz bir tabak tavuklu sehriye corbasi ve bol marullu salata ekmek Yok
Asureler az sekerliydi 3 senedir yiyememistim aksam kosularina devam yarim saat kosuorum bol su iciorum ha bide cekirdegi kacirdim dün

Bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, light peynir domates
Arada sutlu kahve
Oglen kofte domates yogurt zero kola
Arada sutlu kahve
Aksam avuc ici kadar dana eti kusbasi

Yarim saat kadar yuruyus, leslie ile 1 mil

canlarımmmm dünkü menümü yazayım
10:30 kaşarlı tost, sde kahve
14:30 1 kase yoğurt, 3 eti form kepekli bisküvi, 10 fındık
18:00 haşlanmış brokoli, 1 kase yoğurt, 1 dilim chia tohumlu tam buğd ekmeği
21:00 çilekli activia
spor: 1 ssaat reformer pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…