- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
diyetisyen arkadaşım döndü nihayeettttt... yuppiii yaşasın diyeeettt.. azarımı yedim tabii.. o beni en son tarttığında 65tim yağım da 22 kiloydu.. bugün 72.5 yağ 25 çıktı.. yağdan fazla almadığım için sevindim..
haftada 2 gün de reformer pilatese başlıyorum. öğle arası gidicez bir arkadaşla.. bugün hem kahvaltı yapmadığım hem de öğle arası sporda olacağım için az önce tost yedim.. yuppiiiii özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
Canim cok tesekkür ederim TAMM tavsiyene uyacagimTamam canım sen bilirsin. İstediğin zaman yine gelebilirsinsanada başarılar dilerim...
Canım iş konusunda herşeyin hayırlısı olsun. Evet istiyoruz canım artık eee evleneli 9 sene oldu zamanı geldi. İnşaAllah ikimizde hamile kalırız en kısa zamandane güzel bak sonuçlar sevindim. Dört ay bakalım neler olcak belki kendiliğinden olur. Bak o dahada güzel olur :)))))))
Teşekkürler canımm evet çok güzel dostuz biz burada. Zamanla da yeni arkadaşlarımızı da ekliyoruz bu ortama süper oluyor. Zaten herkes kendini belli ediyor yakın sürede. Sanada başarılar dilerim bu diyet sürecinde...
Canım bidahakine saatleride ekleyerek yazarsın yorumlamak daha iyi olur. Sebze,meyve,et,süt,peynir bunlar çok önemli. Aburcuburdan uzak dur. Spor yap bakkk ne güzel kilolar vereceksin...
Olsun mutlaka saat ikide bir öğle yemeği ye,mesela bir tabak yemek +yoğurt gibi. Bu senin metabolizmanın çalışmasını sağlar....
Ayyyy bu nasıl güzel dualaraminnnnnn sevgi pıtırcığı :))))))) sözünü de tutabilmen dileğiyle öpüyorum seni...
Ohhhh be hoşgeldinsevindim normale döndüğüne...
Olurr canım tabii ki izinli yazarım bu cuma ama sen hep gelbiraz dinlenmeye ihtiyacın var senin. Belki herşey yolunda gider daha sen canını sıkma bebeğim...
Merhaba kizlar. Nasilsiniz. Bir trly gelemiyorum. Opuyorum hepinizijj
Bugunku menum
Kahvalti dukan ekmek, light peynir domates
Arada sutlu kahve
Oglen kofte domates yogurt zero kola
Arada sutlu kahve
Aksam avuc ici kadar dana eti kusbasi
Yarim saat kadar yuruyus, leslie ile 1 mil
Dukan mı yapıyorsun??
Günaydın canm ne yapıyorsun nasilsinGunaydin kizlaar
ama ama amaaa ben yeni gelmiştimmmKaptanm ben izne ayrılmak istiyorumApriL_2007
Doktorum gelecem 8 ay sonraama ama amaaa ben yeni gelmiştimmm
8 ay mıııDoktorum gelecem 8 ay sonra
Hamile olabilere8 ay mııı
n'aptıın niye o kadar uzun süre izne ayrılıyorsuun
Günaydın canm ne yapıyorsun nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?